- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
inşallah bebiştirrr, sonradan cıktı ya emın olamıyorum kuzuSilik çizgii
Bu kişi gebeYapcam bı yarım saate kuzu bakalım ne cikicak. Valla kuruma ise normal teste de helal olsun
Canım sılık cızgı varrrSabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
İnşallah canım aynı şeyleri doktorum da bana söylüyor insan kısa sureli rahatlıyor ama sonrası hüsranZor biliyorum canım ama takmamaya çalış. Bende senin gibi 2020 Ekimden beri deniyorum. Ama 3 aydır doktor tedavisiyle görüyorum. Ben ilk gittiğimde doktorum beni o kadar rahatlattı ki bak şükret her ay oluşan bir yumurtamız var kiminde o yumurta olmuyor bile. Rahminde bir problem yok kiminin ki cocugu tutmuyor bile rahminin şekli bozuk oluyor. Bunlarla uğraşmayacaksın en azından bir iğne bir hap yada aşılama bir şekilde halletcez diyor. O kadar rahatlattı ki beni bence şükredelim halimize evet hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun artık kucaklarımız dolsun diye ben artık Allah bekletiyorsa güzelleştireceği için bekletiyordur diyorum kendime inanın bu zamanlar geçtiğinde meleklerimizi büyütürken kaç yıldır olmuyor ne uğraşlar ne üzüntüler yaşadık hatırlamıycaz bile. Sadece güzel günlerin geleceğine inanalım
ay ınsallaahh agzından bal damlıyorBu kişi gebe
Canım bu kırmızı çizgili olanda belli o erken gebelik testi mi?Sabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
Yeni testin o değil mi yapınca hemen at bakalım ama bence kuruma çizgisi değilay ınsallaahh agzından bal damlıyor
erken gebelık geldı sımdı yapcam umarım cıkar cızgı kuzum, bu eskı test durdukca koyulasmısYeni testin o değil mi yapınca hemen at bakalım ama bence kuruma çizgisi değil
Yaa çok üzüldümbenimkide testi eline almış sigara tütüre bakiyordu ağzı kulaklarındaydı ama kimyasal oldu o malesef
Canım bu kırmızı çizgili olanda belli o erken gebelik testi mimari
Mavi çizgili olan benim testimCanım bu kırmızı çizgili olanda belli o erken gebelik testi mi?
Aaaa ben gördün vallahi cizgiyiSabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
Benim de iki gün üst üst yumurtlamam oldu pazar günü çatladı bu arada ikimizin bat günü de aynı kaç gün böyle pik bugün daha koyu amaAma kaç gündür pikte buuuu kafam karıştı gerçi ilk 5 dakika silik oluyordu birkaçı acaba beklediği için mi koyulaştı
Benim dün akşam normal testte öyle oldu üzerine başka normal testim vardı yaptım olmadı sabah erken gebelik yaptım eşimde bende ikinci çizgi gördük yada öyle düşündük bende testin içini çıkarttım arttım hayal çizgisini görüyorum yine diyeerken gebelık geldı sımdı yapcam umarım cıkar cızgı kuzum, bu eskı test durdukca koyulasmıs
Hadi hayırlısı inşallah vardır canımVerdim kanı yarın alacağım minnoslar❤❤
Gerçekten çok degisik alışmışlar daha kotulerini gördüklerinden bizim gibi normal olanlara da ya ne çok telaş yapıyor diyorlardir ne hissettigimizi bilmiyorlar ki, bi doktor da ne yapcan bu devirde çocuk yapip demişti mesela bana asla anlamiyorlar gynopol diye bir ilaç almamı söyledi gönderdi beni düşün ağlıyorum karşısında bana diyor ki bunu 3 ay kullanabilirsinkuzum banada bir kadın doktor 6ay once oyle demıstı ee yumurtan var nıye sana hap verıyım vs. dedı, sonra baska bır doktorla ıkı asılama denedık bende 30um. ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu. ıkıncısı negatıf.
suan kendımız denıyoruz bakalım nasıp.
ya ıste bazen ne yaparsan yap vaktı degılse olmuyor bızde 2seneyı gectı.
doktorlarda degısık
Tesadüf mü bilmem,ben grip oldum igne vuruldugumda ve cok kötüydüm. İlacta kullanamam dedim sansima enfeksiyon olacak vücudum bu ayda olmucak neyse aman dedim ve hamileyimBenim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak
Valla biz eşimle hayalet değil de artık hayal çizgisimi görüyoruz diye testi çıkarttık öyle baktık markasında beyaz kagıt vardı emin olmak için onun arkasını çevirdim yine görünüyordu falan bakalımAaaa ben gördün vallahi cizgiyi
yeni test mi bu resmen ikinci cizgi var erken gebelik yap canım bence daha net çıkacak ondaSilik çizgilerben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
Var var allahın izni ile görünüyorValla biz eşimle hayalet değil de artık hayal çizgisimi görüyoruz diye testi çıkarttık öyle baktık markasında beyaz kagıt vardı emin olmak için onun arkasını çevirdim yine görünüyordu falan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?