Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım

Eklentiler

• 88FB1D44-4763-473E-91DE-61E2BDD67CFA.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 98EB49F3-101C-4A7B-9C44-3D1458A9A55C.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 88
  • E97C1AC6-B060-4E02-84AF-06C4807859AE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 81
  • BD79B473-A94E-4F59-B160-646EF72D4D59.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 073E6F0A-AB2F-41E2-9AB7-5D288BE5EABC.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 85
İnşallah canım aynı şeyleri doktorum da bana söylüyor insan kısa sureli rahatlıyor ama sonrası hüsran benim kotu tecrubem dış gebelikti o gebeligimi öğrendiğimde nasıl sevinmiştim hemen kan verdim havalarda uçuyordum 2 gün sonra değerlerden sağlıksız olabileceğini öğrendim ve öyle de oldu çok büyük bir yıkım oldu, bu kez pozitif gördüğümde hic sevinemedim tuhaf bi duygu karmaşası oldu inanamadım korktum kan testine bile gidemedim kotu bir şey duyarim diye ki zaten yine husran.. en kötüsü de bu hayat benim elimden sevincimi almış o heyecanım bitmiş ne diyelim buna da şükür diyorum Allah kolay yoldan hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Ama kaç gündür pikte buuuu kafam karıştı gerçi ilk 5 dakika silik oluyordu birkaçı acaba beklediği için mi koyulaştı
Benim de iki gün üst üst yumurtlamam oldu pazar günü çatladı bu arada ikimizin bat günü de aynı kaç gün böyle pik bugün daha koyu ama

erken gebelık geldı sımdı yapcam umarım cıkar cızgı kuzum, bu eskı test durdukca koyulasmıs
Benim dün akşam normal testte öyle oldu üzerine başka normal testim vardı yaptım olmadı sabah erken gebelik yaptım eşimde bende ikinci çizgi gördük yada öyle düşündük bende testin içini çıkarttım arttım hayal çizgisini görüyorum yine diye

Gerçekten çok degisik alışmışlar daha kotulerini gördüklerinden bizim gibi normal olanlara da ya ne çok telaş yapıyor diyorlardir ne hissettigimizi bilmiyorlar ki, bi doktor da ne yapcan bu devirde çocuk yapip demişti mesela bana asla anlamiyorlar gynopol diye bir ilaç almamı söyledi gönderdi beni düşün ağlıyorum karşısında bana diyor ki bunu 3 ay kullanabilirsin

Benim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak
Tesadüf mü bilmem,ben grip oldum igne vuruldugumda ve cok kötüydüm. İlacta kullanamam dedim sansima enfeksiyon olacak vücudum bu ayda olmucak neyse aman dedim ve hamileyim
Kafadan atmak insani aşırı rahatlatiyor

yeni test mi bu resmen ikinci cizgi var erken gebelik yap canım bence daha net çıkacak onda

Var var allahın izni ile görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…