Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak
Senin bat nezamandi bacım? İnshaAllah öksürük engel.olmaz tabiki sanmıyorum

Papatyamveben-Mavi canım ne yaptın testlerin geldi mi bir daha yaptın mı
Silik çizgiler ben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.

Eklentiler

• IMG_20220111_092018.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 84
allahım inş inş o bebiştir ama sanki daha bata var gibi senin dimi erken test mi o benimde 4 gün var yapmadan direnmem gerek

maviss_34 L Lalalala1 kızlar sizleride tebrik ederim. hamileymişsiz. darısı bizlere inşallah. mavis topik sana uğur getirdi lalalaa sende eşin teste gidecekti ama olmamıştı sanırım bak gördün mü gerek kalmadı ne güzel . büyük sürpriz olmuştur sizede

allahım inş inş o bebiştir ama sanki daha bata var gibi senin dimi erken test mi o benimde 4 gün var yapmadan direnmem gerek
ınsallah bebegımmm, ne cok bekledık ınsallah nasıp olur.
bu normal kaset test canım elımde erken yoktu, 4gun kaldı regle. ay beklemek en guzelıde ıste sabırsızlanıyorum her ay yaa

Evet çizgi belirgin ama sen erken gebelik testi yap bence ilk idrarla . daha emin oluruz öyle

Bugün erken gebelik alıp yarın sabahtan ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.eşime yaptığımı söylemiycem ☺ eğer sonuç iyiyse söylerim ama

Kızlar mesajlarınızı okuyup gaza geldim ve test yaptım negatif çıktı. Bugün iğnenin 8.günü demek ki iğnenin de etkisi gitmiş negatif çıktığına göre

Şimdi kızlar şöyle birşey var sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 20220111_105221.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 80
Çizgi var canım ben görüyorum Hafifen belli oluyor❣

Kızlar mesajlarınızı okuyup gaza geldim ve test yaptım negatif çıktı. Bugün iğnenin 8.günü demek ki iğnenin de etkisi gitmiş negatif çıktığına göre

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…