Yarın muıııı çok zaman var yarına birde test patlat en son yaptığına göre bakalım yarına kadar sabır etmek çok zooırVerdim kanı yarın alacağım minnoslar❤❤
Kizzz bu kadarı oldu ya ederimYarın muıııı çok zaman var yarına birde test patlat en son yaptığına göre bakalım yarına kadar sabır etmek çok zooır
Günaydın hoşgeldinGünaydın hanımlar
Senin bat nezamandi bacım? İnshaAllah öksürük engel.olmaz tabiki sanmıyorumBenim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak
Test yapmıcan mı yani beklerken insana destek oluyor ben baya baya testlerin Şerefine bekliyorum yoksa bildiğin tam sabırsız insanımKizzz bu kadarı oldu ya ederim
Silik çizgilerPapatyamveben-Mavi canım ne yaptın testlerin geldi mi bir daha yaptın mı
allahım inş inş o bebiştir ama sanki daha bata var gibi senin dimi erken test mi o benimde 4 gün var yapmadan direnmem gerekSilik çizgilerben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
Teşekkürler canımERKEn gebelikte prediktör prodoctor daysconfort clearblue hepsi güzel kaset tipi testlerden miratech surelab labuotinc( yanlış yazmış olabilirim ama bakıcam onun adına yazarım yine) bunlar var
Çatlatma iğnesi olduğum için 18 Ocak galiba bat. Normalde 23 ocaktıSenin bat nezamandi bacım? İnshaAllah öksürük engel.olmaz tabiki sanmıyorum
Bende elendim kızlar adetim bitecek hatta
ınsallah bebegımmm, ne cok bekledık ınsallah nasıp olur.allahım inş inş o bebiştir ama sanki daha bata var gibi senin dimi erken test mi o benimde 4 gün var yapmadan direnmem gerek
Evet çizgi belirgin ama sen erken gebelik testi yap bence ilk idrarla . daha emin oluruz öyleSilik çizgilerben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
Çizgi var canım ben görüyorum Hafifen belli oluyor❣Silik çizgilerben
aynen canım erken gebelıklerım geldı yapcam bakalım,Evet çizgi belirgin ama sen erken gebelik testi yap bence ilk idrarla . daha emin oluruz öyle
Kızlar mesajlarınızı okuyup gaza geldim ve test yaptım negatif çıktı. Bugün iğnenin 8.günü demek ki iğnenin de etkisi gitmiş negatif çıktığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?