Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa dün konuştuk gözümüze girsin çizgiler diye senin bebis başlamış bile çok çok sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip eder

Tesadüf mü bilmem,ben grip oldum igne vuruldugumda ve cok kötüydüm. İlacta kullanamam dedim sansima enfeksiyon olacak vücudum bu ayda olmucak neyse aman dedim ve hamileyim
Kafadan atmak insani aşırı rahatlatiyor
Ya ben test yaptım ama erken mi bilmiyorum negatif çıktı iğnenin de etkisi bitmiş

Hanımlar, bu sabah hcg ve progesteron için kan verdim sonuçlar bugün çıkarmııı çok heyecanlıyım yine olmadığını düşünsem de

Kuzum bu çizgi de çok belli ama tekrarla yarın sabah bence inşallah vardır

Ama atmadınnn ne çıktı nasıl çıktı ben erken gebelik yaptım atıyorum şimdi
Kuzucum attım sabah sen görmedin sanırım sana özel atarım ben gene
Sabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
Çizgi varr
Hadi hayırlısı inşallah vardır canım
Insallah canim sagolasin
Yaa dün konuştuk gözümüze girsin çizgiler diye senin bebis başlamış bile çok çok sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip eder
Yaaa dimi evet inşallah sizlere de Şahit oluruz bizden mutlusu olmaz

Bende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorum iğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
Ben gidiyorum ruyamda baskalarini hamile falan görüyorum kendimi değil
Geçmiş olabilir canım benim erken silinir mesela 8. Güne negatifi görürüm ama bazılarının uzuyormus baya

ben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneli
3 ay olmuş eşime dedim ki artık bir haber daha alırsam intihar kapıda
Kıskanmak iyi birşey değil canım maşaALLAH deyip darısı banada olsun demeli sağlık sorunun yoksa uygulamanızı bir gözden geçirin derim her ay aynı yönteme israr etmek işe yaramadığını bildiğin halde negatif görüp her ay tekrarlamak bence akıllıca değil.. belki fazla kafaya taktığın için olmuyordur...
kendine dilediğini iki katını komşuna dilemek bu işin anahtarı.. Çünkü amin melekleri var sen dua edince sana amin inşaALLAH sana da aynı olsun der..

Ay deme . Bende pcos var hamilelik haberi aldığım birisinin de pcos vardı ve evliliğin ilk ayından kaldı. Hani Rabbim verdikten sonra bütün hastalıklar bahanede işte insanoğlu genede takmadan edemiyor
bu size Ümit olması lazım dı ayrıca pocs olanlar çoğul gebeliği bile oluyor..
Niyetleri safi tutalım inşâALLAH hakkınızda hayırlısı olsun

Ay çok deli olduk ya biz erken gebelik benimde negatif şuan sanırım çizgi yok yani

evet cuma günü geliyor bizim baba namzedi. benim o gelmeden test yapmam lazım ama o güne kadar sabretsem en doğru sonuç olur herhalde dimi, öf çok ta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…