Yaa dün konuştuk gözümüze girsin çizgiler diye senin bebis başlamış bile çok çok sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip ederGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Ya ben test yaptım ama erken mi bilmiyorum negatif çıktı iğnenin de etkisi bitmişTesadüf mü bilmem,ben grip oldum igne vuruldugumda ve cok kötüydüm. İlacta kullanamam dedim sansima enfeksiyon olacak vücudum bu ayda olmucak neyse aman dedim ve hamileyim
Kafadan atmak insani aşırı rahatlatiyor
canım nasıl karışım bende sipariş verdim bugun elime ulaşacak nasıl sizece ??Sosyal medya ismi petekköy bal.. Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Sağolsun burda bi arkadaş almış ben de ona sormuştum
Canım yumurtlaman var sanki. Benimde 21i adet tarihim cuma günü catlatma iğnesi attım dahaBat 24 Ocak canım nedenini anlamıyorum burada bazılarının silik dahi olsa çıkıyor Benin hep böyle
heee hadi hayırlısısuan bır saat oldu wc gıtmıyorum 12.20 gıbı yapcam ya :)2 bucuk saat wc gıtmemıs olucam
Kuzum bu çizgi de çok belli ama tekrarla yarın sabah bence inşallah vardırGünaydın kızlar
Sabah beş gbi test yaptım negatifti. Uyudum 6bucuk gbi uyandım bişey gördüm gbi ama.emin olamadım ışık tan çok hafif gibiydi belki göz yanılması. Neyse ise geldim masama koydum içini açtım tabi,bişey var gbi sonra su şişemden su akmis bı baktım teste de gelmiş bir iki damla neys kuruttum bı baktm çizgi belirginleşmis. Değişik bı durum oldu.kuruma çizgisi ni ben genelde su ile yapardım silinirse kuruma derler diye biliyorum,erken testler gelsin deniycem bı adete 4gun var
Ben de gördüm çizgiyiay ınsallaahh agzından bal damlıyor
Kuzucum attım sabah sen görmedin sanırım sana özel atarım ben geneAma atmadınnn ne çıktı nasıl çıktı ben erken gebelik yaptım atıyorum şimdi
Çizgi varrSabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
Insallah canim sagolasinHadi hayırlısı inşallah vardır canım
Yaaa dimi evet inşallah sizlere de Şahit oluruz bizden mutlusu olmazYaa dün konuştuk gözümüze girsin çizgiler diye senin bebis başlamış bile çok çok sevindim Allah inşallah kucağına almayı nasip eder❤
Ben gidiyorum ruyamda baskalarini hamile falan görüyorum kendimi değilBende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorumiğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
Kıskanmak iyi birşey değil canım maşaALLAH deyip darısı banada olsun demeli sağlık sorunun yoksa uygulamanızı bir gözden geçirin derim her ay aynı yönteme israr etmek işe yaramadığını bildiğin halde negatif görüp her ay tekrarlamak bence akıllıca değil.. belki fazla kafaya taktığın için olmuyordur...ben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneli
3 ay olmuş eşime dedim ki artık bir haber daha alırsam intihar kapıda
bu size Ümit olması lazım dı ayrıca pocs olanlar çoğul gebeliği bile oluyor..Ay deme. Bende pcos var hamilelik haberi aldığım birisinin de pcos vardı ve evliliğin ilk ayından kaldı. Hani Rabbim verdikten sonra bütün hastalıklar bahanede işte insanoğlu genede takmadan edemiyor
Ay çok deli olduk ya bizBenim dün akşam normal testte öyle oldu üzerine başka normal testim vardı yaptım olmadı sabah erken gebelik yaptım eşimde bende ikinci çizgi gördük yada öyle düşündük bende testin içini çıkarttım arttım hayal çizgisini görüyorum yine diye
Amin güzelim inşâALLAH rabbim bu ay sana mucizeni yollar ve sağlıkla kucağına alırsınYaa çok üzüldümAllah bir dahakinde kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Hastanede verdiysen öğleden sonra çıkar canimHanımlar, bu sabah hcg ve progesteron için kan verdim sonuçlar bugün çıkarmııı çok heyecanlıyım yine olmadığını düşünsem de
Kaçıncı gün canim iğnede?Ya ben test yaptım ama erken mi bilmiyorum negatif çıktı iğnenin de etkisi bitmiş
Yaptm canımm bişey çıkmadı Bembeyazheee hadi hayırlısı
bebısımmm yaptım ya erken gebelık hıc bsıey cıkmadı sımdı yaptımyeni test mi bu resmen ikinci cizgi var erken gebelik yap canım bence daha net çıkacak onda
hadi yaaa ilk idrar değil diyemi acaba . başka testin vardır inşallah. birde sabah denersin.Yaptm canımm bişey çıkmadı Bembeyaz
İnşallah hepimiz gönlümüzdekine hayırlı bi şekilde kavuşalımAmin güzelim inşâALLAH rabbim bu ay sana mucizeni yollar ve sağlıkla kucağına alırsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?