Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabredemiyoruz işte off. benimde senin gibi 5-6 gün var hatta ama şeytan dürtüyo habire şimdi bata kadar bekle bakalım belli olmaz geç döllenme de olabilir.
Bende test yaptım bugün 8.gunum iğneden sonraki negatif gördüm yapmamak en iyisi

Hahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim

Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
kuzu cıplak gozle bıle gorunmeyecek bısey var ama sanırım hayal goruyorum cekınce hıc gorunmuyor. sabah yıne tekrarlarım

İğneden sonra 12. Günüm test yaptım ama ikinci çizgi her zaman ki gibi az da olsa göstermedi kendini. Erken belki de hcg 10dan sonra ki değeri ölçüyor test olsaydı silikte olsa çıkardı sanırım

Kuzummm benim çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun Rabb'im en yakın zamanda bizde de bu mutluluğu yatırır inşallah ilerleyen günlerde de iyi haberler alırsın canım benim

Hahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim

Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Sağlık ocağı 2 güne sonuç çıkıyor hepsi öyle değildir belki ama bizim burda ki öyle

Kuşum başka türlü negatif çıktı yani NEGATİF gibi düşün Kuruma çizgisi filan diyonuz ya hani.Test beni okadar bile iplemedi.Sen kimsin de test yapıyosun dedi test bana.Gözümün içine bakıp hamile değilsin dedi

Hanımlar geçen ay 30 gün boyunca lekelenme yaşadım ve 8 gün Yasmin kullandım sonrasonda lekelenmem kesildi ve adet oldum.. bu ay ise adetim 5 gün gecikti.. 3 gündür karın ağrım kasık ağrım aşırı şişkinlik var .. sizce test yapmalı mıyım .. yoksa bunlar adetimin geleceğinin habercisi mi??bu arada 1,5 yıldır istiyoruz fakat olmadı... Test yapa yapa hayal kırıklığı yaşadım ..o yüzden şimdi yapıp yapmamak için ikilemdeyim

İnşallah canım senin için de hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen güzel sonucu alırsın bekliyorum iyi haberlerini

Yaa deli 5 gün kala yap

Yaa deli 5 gün kala yap
Evlat edinicez.Çocuk yapamayız biz zaten doktor da öyle demişti.Çocuk sahibi olabilirsiniz tabiki neden olmasın tüp bebekle mümkün demişti ama biz yapamayız onu.Hem birsürü ailesi olmayan bebek var dünyanın heryerinde.Biz onu kendi imalatımız gibi sever sahipleniriz her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…