Bende test yaptım bugün 8.gunum iğneden sonraki negatif gördüm yapmamak en iyisisabredemiyoruz işte off. benimde senin gibi 5-6 gün var hatta ama şeytan dürtüyo habireşimdi bata kadar bekle bakalım belli olmaz geç döllenme de olabilir.
Çıkmaz benim pazar günü 6 gün vardi negatifti bugun 3 gün var pozitifi gördüm canimBAT A 7 gün var . Test yapsam çıkar mı
kuzu cıplak gozle bıle gorunmeyecek bısey var ama sanırım hayal goruyorum cekınce hıc gorunmuyor. sabah yıne tekrarlarımHahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim
Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Tamam xanim ilk idrarla bir bak bakalimkuzu cıplak gozle bıle gorunmeyecek bısey var ama sanırım hayal goruyorum cekınce hıc gorunmuyor. sabah yıne tekrarlarım
Hayırlısı canım bende dayanamadım dün test yaptım tık yok adete bugün itibariyle 2 gün kaldı sanırım adet olacağım bel ağrısı başladıbebısımmm yaptım ya erken gebelık hıc bsıey cıkmadı sımdı yaptım
İnşallah canım hepimizinşâALLAH
inşaALLAH yakında çift çizgiye görürsün
Kuzummm benim çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun Rabb'im en yakın zamanda bizde de bu mutluluğu yatırır inşallahGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Sağlık ocağı 2 güne sonuç çıkıyor hepsi öyle değildir belki ama bizim burda ki öyleHahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim
Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Amin kuzumHayırlısı canım bende dayanamadım dün test yaptım tık yok adete bugün itibariyle 2 gün kaldı sanırım adet olacağım bel ağrısı başladı
İnşallah adet değil gebelik belirtisidir canımAmin kuzumbenimde regl ağrım. Var bugün
İnşallah canım ya bakalım.nasipİnşallah adet değil gebelik belirtisidir canım
Kuşum başka türlü negatif çıktı yani NEGATİF gibi düşünAbowww çizgi var kiz kurumaya da benzemiyor gelmedi mi şu erken gebelik Çatladık ikiye
Tesekkur ederim canım Rabbım sizlere de nasip etsin❤hayirli haberlerini alırız inşallah
12.gunde çıkar diye düşünüyorum canim
O bende de var suan bel ve kasık agrisi
Bacım senin daha var ya niye negatif die uzuluyosun pazar günü benimde megatifti bak bugün çıktı kasette
Hahahah yok perşembe yaparım testi kiz bugün sabah yaptım ya son 2 testim
Cok teşekkür ederim kuzum en kısa zaman da sizlere de nasip olsun bu muhteşem duygular
Üzme kendini umutsuzluk yok çalışmaya devam et salma sakın 6.ayim da oldu benimde
Ben şaşıyorum inanamıyorum ya önce Pozitif çıkıp sonra ki testler nasıl negatif çıkıyor çok ilginç regli bekle bakalım hayırlısı olsun canim
Hayırlısı canım bende yarın vericem bakalım demek tüplerimizden en az biri açık yumurtluyoruz ve sperm yumurtamızı dolleyebiliyo inşallah sağlıklısını da yaşarsın yaşarız hayırlısıyla ❤❤E B R U 3.97 çıkmış betam canım muhtemelen yüksekti düştü kanama olduğundan
İnşallah canım senin için de hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen güzel sonucu alırsın bekliyorum iyi haberleriniHayırlısı canım bende yarın vericem bakalım demek tüplerimizden en az biri açık yumurtluyoruz ve sperm yumurtamızı dolleyebiliyo inşallah sağlıklısını da yaşarsın yaşarız hayırlısıyla ❤❤
Yaa deliKuşum başka türlü negatif çıktı yani NEGATİF gibi düşünKuruma çizgisi filan diyonuz ya hani.Test beni okadar bile iplemedi.Sen kimsin de test yapıyosun dedi test bana.Gözümün içine bakıp hamile değilsin dedi
Inşallah canım ❤İnşallah canım senin için de hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen güzel sonucu alırsın bekliyorum iyi haberlerini
Evlat edinicez.Çocuk yapamayız biz zaten doktor da öyle demişti.Çocuk sahibi olabilirsiniz tabiki neden olmasın tüp bebekle mümkün demişti ama biz yapamayız onu.Hem birsürü ailesi olmayan bebek var dünyanın heryerinde.Biz onu kendi imalatımız gibi sever sahipleniriz her zaman.Yaa deli5 gün kala yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?