- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
bende goruyorum dıger testte ama erken gebelık bembeyaz :)Ben de gördüm çizgiyi
kaç gün vardı bata canım?bebısımmm yaptım ya erken gebelık hıc bsıey cıkmadı sımdı yaptım
Bu testler bu ay bi değişik ya kasette bile var gibiydi sankibebısımmm yaptım ya erken gebelık hıc bsıey cıkmadı sımdı yaptım
bekle o zaman kuzum bat gününü sabah ilk idrar değil şuan sonucta bekle bakalımmmbebısımmm yaptım ya erken gebelık hıc bsıey cıkmadı sımdı yaptım
Ayyy çok heyecanlandımmmgeldı mavısım bır sattır su ıcmıyorum wc gıtmedım bı saat sonra yapcam erken gebelık bakalım o ne cıkıcak :)
Test aldım dayanamadım yapacam birazdanBen gidiyorum ruyamda baskalarini hamile falan görüyorum kendimi değil
Geçmiş olabilir canım benim erken silinir mesela 8. Güne negatifi görürüm ama bazılarının uzuyormus baya
4ünde yaptı doktor iğneyi bugün 8.gün olması lazım baya net negatif gördümKaçıncı gün canim iğnede?
Benim iğnenin etkisi 8.gun cok cok silikti 9da puf oldu gitti
12.gun testle öğrendim
4 gun kaldı kuzumkaç gün vardı bata canım?
Kesinlikle bizlere umut olması lazım olacak Allahın izniyleKıskanmak iyi birşey değil canım maşaALLAH deyip darısı banada olsun demeli sağlık sorunun yoksa uygulamanızı bir gözden geçirin derim her ay aynı yönteme israr etmek işe yaramadığını bildiğin halde negatif görüp her ay tekrarlamak bence akıllıca değil.. belki fazla kafaya taktığın için olmuyordur...
kendine dilediğini iki katını komşuna dilemek bu işin anahtarı.. Çünkü amin melekleri var sen dua edince sana amin inşaALLAH sana da aynı olsun der..
bu size Ümit olması lazım dı ayrıca pocs olanlar çoğul gebeliği bile oluyor..
Niyetleri safi tutalım inşâALLAH hakkınızda hayırlısı olsun
Hcg 0,2 çıktı bata 6 gün kaldı gebelik olsaydı kanda çıkmalıydı değilmi?Hastanede verdiysen öğleden sonra çıkar canim
kuzu yaptımda valla bsıey cıkmadı, azcık bı golge var gıbı ama olsa net cıkması lazımdıAyyy çok heyecanlandımmm
aynen beklıycem bakalım hayırlısı canımbekle o zaman kuzum bat gününü sabah ilk idrar değil şuan sonucta bekle bakalımmm
sabredemiyoruz işte off. benimde senin gibi 5-6 gün var hatta ama şeytan dürtüyo habire4 gun kaldı kuzum
evet cok sabırsızım yaaa, bekleyelım bakalım zaten hıcde belırtım yok gogus agrısı vssabredemiyoruz işte off. benimde senin gibi 5-6 gün var hatta ama şeytan dürtüyo habireşimdi bata kadar bekle bakalım belli olmaz geç döllenme de olabilir.
ya benım bu cızgılerle basım dertte, erken gebelık yaptım bembeyaz cıktı.Kuzum bu çizgi de çok belli ama tekrarla yarın sabah bence inşallah vardır
inşaALLAH yakında çift çizgiye görürsünKesinlikle bizlere umut olması lazım olacak Allahın izniyle
Bence yapma erken canimBAT A 7 gün var . Test yapsam çıkar mı
Hahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim
Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazimkuzu yaptımda valla bsıey cıkmadı, azcık bı golge var gıbı ama olsa net cıkması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?