Günaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Benim de 13.gunum cnm. Evde 1 tane ovulasyon testi vardi, aksam yaptim, hafif cizgi cikti. 5 ocakta yapmistim, onunla ayni siliklikte gibi. Bu ignenin etkisinin gecmedigini mi gosteriyor ve Igne, gebelik testini etkiliyor mu. Bugun okul cikisinda test alacaktimBende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorumiğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
Ovüllasyon testlerinde t çizgisi daha koyu olmalıymıs yada c çizgisiyle aynı koyulukta olmalıymış gebelik için yani ben öyle okumuştum bir yerde. Bekle bence canım 2 gün daha. Ben dayanamadım yaptım şimdi test tertemiz bi negatifi gördüm. Bilmiyorum belki erken daha ama iğnenin etkisi kalmamış bende adetime kaldı 3 gün olsaydı çıkardı sanırım yaBenim de 13.gunum cnm. Evde 1 tane ovulasyon testi vardi, aksam yaptim, hafif cizgi cikti. 5 ocakta yapmistim, onunla ayni siliklikte gibi. Bu ignenin etkisinin gecmedigini mi gosteriyor ve Igne, gebelik testini etkiliyor mu. Bugun okul cikisinda test alacaktim
16-17si icin cok erken, cikmaz ki. Benim 12si herhalde, ben bile dusunuyorum yarin yapsam erken mi diyebat çok karmaşık benim, yasmin kullanıyordum bıraktım alışamayınca. aralık 20-21 gibi sanırım son adetimin başlangıcıydı. 16-17 ocak bat olarak hesaplıyorum ama emin değilim.işten çıkıp test alamam akşam ancak, yarın sabahta yapsam erken mi olur hala emin değilim
Canım test sonucumu atsam bakarmısın anlıyormusun hormon testi tsh flan16-17si icin cok erken, cikmaz ki. Benim 12si herhalde, ben bile dusunuyorum yarin yapsam erken mi diye
Ovüllasyon testlerinde t çizgisi daha koyu olmalıymıs yada c çizgisiyle aynı koyulukta olmalıymış gebelik için yani ben öyle okumuştum bir yerde. Bekle bence canım 2 gün daha. Ben dayanamadım yaptım şimdi test tertemiz bi negatifi gördüm. Bilmiyorum belki erken daha ama iğnenin etkisi kalmamış bende adetime kaldı 3 gün olsaydı çıkardı sanırım ya
Çok şükürGinnys Burda canim bak
Benim de 8.günüm negatif çıktı beklemek lazım benceİğneden sonra 12. Günüm test yaptım ama ikinci çizgi her zaman ki gibi az da olsa göstermedi kendini. Erken belki de hcg 10dan sonra ki değeri ölçüyor test olsaydı silikte olsa çıkardı sanırım
Evet eczanede normal kalmış başka bir eczaneyede gidemedim onu yaptımBelli olmaz, gelmedigi surece umidini kesme. Normal test mi yaptin?
Aynen ama sabırsızlaşıyoruzBenim de 8.günüm negatif çıktı beklemek lazım bence
Tsh bilmiyorum hic. Amh 1,5-4 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum, ki benim 0.63. Belki de doktor beni oyaliyor. Ilk gittigim asilama ya da tup bebege yonlendirmisti. Fsh de 10'un altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum. Benim 11. Baska bir bilgim yok malesef. Bi de prolaktinden bahsediliyor, yuksek olmamasi gerekiyormus ama onunla ilgili bir problem soylemediler bana. Sadece amh ve fsh olayini biliyorum. Sen sonuclarin at, kizlar yorumlar, cok bilgili olanlar var. Ben hayatimda 5 tane ovulasyon testi yaptim, bilgili degilim.Canım test sonucumu atsam bakarmısın anlıyormusun hormon testi tsh flan
O zaman cikmayabilir, hic uzulmeEvet eczanede normal kalmış başka bir eczaneyede gidemedim onu yaptım
Canım çok sağolTsh bilmiyorum hic. Amh 1,5-4 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum, ki benim 0.63. Belki de doktor beni oyaliyor. Ilk gittigim asilama ya da tup bebege yonlendirmisti. Fsh de 10'un altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum. Benim 11. Baska bir bilgim yok malesef. Bi de prolaktinden bahsediliyor, yuksek olmamasi gerekiyormus ama onunla ilgili bir problem soylemediler bana. Sadece amh ve fsh olayini biliyorum. Sen sonuclarin at, kizlar yorumlar, cok bilgili olanlar var. Ben hayatimda 5 tane ovulasyon testi yaptim, bilgili degilim.
Canım tadı falan güzeldi. Ben takviye olsun diye almıştım 1 ay olmak üzere kavanoz bitti. Yanında tahta kaşıkla gönderiyorlar. Biz o kaşıkla her sabah aç karnına yedik.canım nasıl karışım bende sipariş verdim bugun elime ulaşacak nasıl sizece ??
Buraya at tecrübeli arkadaşlar anlayabilir az çok canimKızlar hormon testlerinden anlayınınız varmı aranızda dün kan vermiştim çıkmış şimdi biraz da yüksek çıkmış sanki
Tamam tatlımBuraya at tecrübeli arkadaşlar anlayabilir az çok canim
İnşallah öyledirO zaman cikmayabilir, hic uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?