Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ginnys Burda canim bak

Bende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorum iğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
Benim de 13.gunum cnm. Evde 1 tane ovulasyon testi vardi, aksam yaptim, hafif cizgi cikti. 5 ocakta yapmistim, onunla ayni siliklikte gibi. Bu ignenin etkisinin gecmedigini mi gosteriyor ve Igne, gebelik testini etkiliyor mu. Bugun okul cikisinda test alacaktim

Ovüllasyon testlerinde t çizgisi daha koyu olmalıymıs yada c çizgisiyle aynı koyulukta olmalıymış gebelik için yani ben öyle okumuştum bir yerde. Bekle bence canım 2 gün daha. Ben dayanamadım yaptım şimdi test tertemiz bi negatifi gördüm. Bilmiyorum belki erken daha ama iğnenin etkisi kalmamış bende adetime kaldı 3 gün olsaydı çıkardı sanırım ya

16-17si icin cok erken, cikmaz ki. Benim 12si herhalde, ben bile dusunuyorum yarin yapsam erken mi diye

Belli olmaz, gelmedigi surece umidini kesme. Normal test mi yaptin?

Kızlar hormon testlerinden anlayınınız varmı aranızda dün kan vermiştim çıkmış şimdi biraz da yüksek çıkmış sanki

İğneden sonra 12. Günüm test yaptım ama ikinci çizgi her zaman ki gibi az da olsa göstermedi kendini. Erken belki de hcg 10dan sonra ki değeri ölçüyor test olsaydı silikte olsa çıkardı sanırım
Benim de 8.günüm negatif çıktı beklemek lazım bence

Canım test sonucumu atsam bakarmısın anlıyormusun hormon testi tsh flan
Tsh bilmiyorum hic. Amh 1,5-4 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum, ki benim 0.63. Belki de doktor beni oyaliyor. Ilk gittigim asilama ya da tup bebege yonlendirmisti. Fsh de 10'un altinda olmasi gerekiyor diye biliyorum. Benim 11. Baska bir bilgim yok malesef. Bi de prolaktinden bahsediliyor, yuksek olmamasi gerekiyormus ama onunla ilgili bir problem soylemediler bana. Sadece amh ve fsh olayini biliyorum. Sen sonuclarin at, kizlar yorumlar, cok bilgili olanlar var. Ben hayatimda 5 tane ovulasyon testi yaptim, bilgili degilim.

Canım çok sağol ne biliyim burda okuyarak yine az çok anlamaya başlayanlar oluyor o yüzden sordum sonuçlarım şöyle bu arada amh olanı yapmamış bana aptal
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337

Kızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…