Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende goruyorum dıger testte ama erken gebelık bembeyaz :)
Yarin bence tekrarla canım erken olabilir
4ünde yaptı doktor iğneyi bugün 8.gün olması lazım baya net negatif gördüm
12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar
Hahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim

Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslar

Kızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Proklatin değeri yüksek. Diğer değerler normal,doktoruna danış canım

Kızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Total testesteron-0.337
Amh de vardir mutlaka. 3 kelimelik birsey, bas harfleri amh oluyor

Çok teşekkür ederim yani prolaktin yüksek olursa ne olur?aptal gbi soruyorum kusura bakmayın hiç anlamıyorum çünkü
Evet prolaktin yuksek, incir yiyenler oluyormus yumurtlamaya iyi geliyor diye ama prolaktini yukseltiyormus. Dr. Soyler mutlaka ne yapman gerektigini. Kizlar da yorumlar mutlaka, bilenler

Kızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
Merhaba benim 18 OCAK ama yumurtlamam 5 Ocak olması gerekirken 1 Ocak oldu diye düşünüyorum o yüzden BAT daha erken olabailir BAT bu aralar karışık bende, uygulamada BAT 16 Ocak gözüküyor 14 OCAK'TA test yapmayı düşünüyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Kaç yaşındasın? Hsg ve spermiyogram baktırdınız değil mi?

Canım biz de 2021 Ocak'ta başladık çalışmalara, ilk düşündüğümüz zaman devlete gittim folik asit verdi bir sene dene gel dedi. 4.ayda özele gittim, hormon bakıp aynısını söyledi, gönderdi.
8.ayda özelde başka bir doktora gittim. 8-9-10.ayımızda femara ve ovitrelle kullandırdı yine olmadı. 11.ayımızda eşimin spermiyogramı normal çıktı, bende bir ay öyle normal ilaçsız denedim yine olmadı.
Şuan 12.ayımızdayız, bana hsg çekildi, temiz çıktı. Doktorum 3 ay normal deneyin şans yükseliyor dedi. Bekliyorum öyle, ovulasyon testi aldım yumurtlamayı bekliyorum.

Evet prolaktin yuksek, incir yiyenler oluyormus yumurtlamaya iyi geliyor diye ama prolaktini yukseltiyormus. Dr. Soyler mutlaka ne yapman gerektigini. Kizlar da yorumlar mutlaka, bilenler
Evet bunu duymuştum o yüzden incir yemeyi bırakmıştım ilk başlarda kaynatıp suyunu içmiştim tabi

Sonradan çıkan çizgiye güvenme, bende de hep çıkıyordu. Ümitleniyordum ama hep negatifle sonuçlandı

Canım valla kan vermezsen kim ne derse boş olur

Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Total testesteron-0.337
Prolaktin yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla hamilelikte yükselen bi hormon

Yumurtlamadan kaç gün sonra bat hesaplayacağız 14 gün sonra deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…