- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
Yarin bence tekrarla canım erken olabilirbende goruyorum dıger testte ama erken gebelık bembeyaz :)
12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar4ünde yaptı doktor iğneyi bugün 8.gün olması lazım baya net negatif gördüm
Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslarHahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim
Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Proklatin değeri yüksek. Diğer değerler normal,doktoruna danış canımKızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Çok teşekkür ederimProklatin değeri yüksek. Diğer değerler normal,doktoruna danış canım
Amh de vardir mutlaka. 3 kelimelik birsey, bas harfleri amh oluyorKızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Total testesteron-0.337
Evet prolaktin yuksek, incir yiyenler oluyormus yumurtlamaya iyi geliyor diye ama prolaktini yukseltiyormus. Dr. Soyler mutlaka ne yapman gerektigini. Kizlar da yorumlar mutlaka, bilenlerÇok teşekkür ederimyani prolaktin yüksek olursa ne olur?aptal gbi soruyorum kusura bakmayın hiç anlamıyorum çünkü
tekrarlıycam sabah kuzum, bakalım nasıpYarin bence tekrarla canım erken olabilir
12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar
Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslar
Merhaba benim 18 OCAK ama yumurtlamam 5 Ocak olması gerekirken 1 Ocak oldu diye düşünüyorum o yüzden BAT daha erken olabailir BAT bu aralar karışık bende, uygulamada BAT 16 Ocak gözüküyor 14 OCAK'TA test yapmayı düşünüyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallahKızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
Kaç yaşındasın? Hsg ve spermiyogram baktırdınız değil mi?Canım 2020 eylülden beri deniyoruz sayamıyorum bile artik geçen yıl subatta bir dış gebelik geçirdim korunma surecim oldu sonrasında yeniden denemeye başladım 6 7 aydır aralıksız deniyoruz iste kasimda hsg çekildim sorun yok eşimde sorun yok sebepsiz bekliyoruz hic çatlatma geliştirici kullanmadım bu ay da normal deneyip olmazsa o işlemlere yöneleyim diyorum hem devlette hem özelde doktorum var ikisi de önermiyor henüz sıkıntı yok diyorlar ama yaş da geçiyor günden güne sen ne zamandır deniyorsun
Evet bunu duymuştum o yüzden incir yemeyi bırakmıştım ilk başlarda kaynatıp suyunu içmiştim tabiEvet prolaktin yuksek, incir yiyenler oluyormus yumurtlamaya iyi geliyor diye ama prolaktini yukseltiyormus. Dr. Soyler mutlaka ne yapman gerektigini. Kizlar da yorumlar mutlaka, bilenler
Kız valla yokAmh de vardir mutlaka. 3 kelimelik birsey, bas harfleri amh oluyor
Sonradan çıkan çizgiye güvenme, bende de hep çıkıyordu. Ümitleniyordum ama hep negatifle sonuçlandıSilik çizgilerben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
Siz tedaviyle mi hamile kaldınızYarin bence tekrarla canım erken olabilir
12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar
Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslar
Canım valla kan vermezsen kim ne derse boş olurŞimdi kızlar şöyle birşey var sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi
Çıktı mı sonucun?Hahahah yok kiz test vermeyecektim aslında sağlık ocağında arkadaşım var gel kan alayım dedi die gittim
Hemen o testi bize atman ve masaya yatırıp ameliyat yapmak lazim
Prolaktin yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla hamilelikte yükselen bi hormonKızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Total testesteron-0.337
Yarın vericem insallah ertesi gün çıkar sonuç o yüzden bi parça teselli arıyorum sanırım ❤Canım valla kan vermezsen kim ne derse boş olur
Yumurtlamadan kaç gün sonra bat hesaplayacağız 14 gün sonra demeMerhaba benim 18 OCAK ama yumurtlamam 5 Ocak olması gerekirken 1 Ocak oldu diye düşünüyorum o yüzden BAT daha erken olabailir BAT bu aralar karışık bende, uygulamada BAT 16 Ocak gözüküyor 14 OCAK'TA test yapmayı düşünüyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Ben cizgiyi gördüm bize güzel haberi vereceğine inanıyorum :) Darısı bizlere inşallah :)Yapcam bı yarım saate kuzu bakalım ne cikicak. Valla kuruma ise normal teste de helal olsun
Gebelikte yok aslındaProlaktin yüksek çıkmış bildiğim kadarıyla hamilelikte yükselen bi hormon
Doktorunuz bu değerlere daha sağlıklı yanıt verirGebelikte yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?