Canım bende 31,yaşındayım herseyim temiz bu ay hsg cekildim.1,5yildir olmuyor doktorum banada hiç aşılamaya girmeyelim herseyiniz iyi diyor. Doktorlar bilir sonuçta nasip ddgilmis daha demekki.Canım doktoruma söylüyorum ama gelişen yumurta var hormon mu yükleyeyim daha erken diyor ama ben 30 yaşındayım esim 40 yaşında 4 yıllık evliyizbugün yine dedim kimyasal olmuş hamilelik sansın yukseldi diyor hsg çekiliyorum şansın yükseldi diyor sans hep yükseliyor ama bizde daha tik yok yani doktorlar önermeyince de bi zararı olur mu diye korkuyorum kist vs
yok canım guvenmyorum zaten bn ancak kana guvenırımSonradan çıkan çizgiye güvenme, bende de hep çıkıyordu. Ümitleniyordum ama hep negatifle sonuçlandı
ayy cok ısterdım kuzum erken gebelık negatıf cıktı 12 gbı yaptımBen cizgiyi gördüm bize güzel haberi vereceğine inanıyorum :) Darısı bizlere inşallah :)
BenKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
beeennn varım canımKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstınbeeennn varım canım
canım konu hakkında bılgım yok ya ben aradım cekılecegım yeri en son adet gununu sordular gun verdıler, gittim cekıldım Agustos sonuydu.Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstınnezaman çekilmiştin canım
Estağfurullah canim olur mu öyle sey,incir yeme sakın. Proklatine etkisi olumsuz daha da yükseltir.Çok teşekkür ederimyani prolaktin yüksek olursa ne olur?aptal gbi soruyorum kusura bakmayın hiç anlamıyorum çünkü
Hayirli haberler gelsin inşallahtekrarlıycam sabah kuzum, bakalım nasıp
Canim iyi gibi degeelerin eas adetin 2.gunu bakılması gerekiyo. Tsh FSH estradiol istenilen değerlerde gibi biraz prolaktin yüksek gibi ama nezamn verildigi çok onemliKızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Evet canim,catlatma ignesiyle oldu. Sag yumurtam tembel benimSiz tedaviyle mi hamile kaldınız
ınsallaahh kuzummEstağfurullah canim olur mu öyle sey,incir yeme sakın. Proklatine etkisi olumsuz daha da yükseltir.
Prolaktin yüksekliği kadınlarda vajinal kuruluk, doğum harici memelerden süt gelmesi, yumurta üretiminin kesilmesi, gebe kalamama, adet düzensizliği, adet kesilmesi, cinsel istekte azalma, ağrılı cinsel ilişki gibi problemlere neden olur.
Hayirli haberler gelsin inşallah
Ben. Çektirdim canım bı hafta oldu dahaKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
Hsg cektirdim canım kasimda hic bir sorun yok, esimin de sperm testinde hicbir sıkıntı yok hamile kalabildim ama biri dış biri kimyasal oldu iste ne yazık ki.. Bu bahsettigin ilaçların bir yan etkisi oldu mi kist olusanlari duydum bir de bunlar çatlatma ignesi dedikleri mi yokda yumurta geliştirici mi? İnsulin direnci var bende doktor o yumurtlamayi etkiliyor olabilir dedi aklımı bulandırdı bugün kilo ver diyor ama öyle asiri kilom da yok boyuma göre normal yani öyle tombul da görünmüyorum ama en fazla olsa olsa 70 kg anlayamadım gitti başından savdı beni doktorKaç yaşındasın? Hsg ve spermiyogram baktırdınız değil mi?
Canım biz de 2021 Ocak'ta başladık çalışmalara, ilk düşündüğümüz zaman devlete gittim folik asit verdi bir sene dene gel dedi. 4.ayda özele gittim, hormon bakıp aynısını söyledi, gönderdi.
8.ayda özelde başka bir doktora gittim. 8-9-10.ayımızda femara ve ovitrelle kullandırdı yine olmadı. 11.ayımızda eşimin spermiyogramı normal çıktı, bende bir ay öyle normal ilaçsız denedim yine olmadı.
Şuan 12.ayımızdayız, bana hsg çekildi, temiz çıktı. Doktorum 3 ay normal deneyin şans yükseliyor dedi. Bekliyorum öyle, ovulasyon testi aldım yumurtlamayı bekliyorum.
Yaptin mi canimTest aldım dayanamadım yapacam birazdan
Hiç bana öyle denk gelmiyor biliyo musun direk bembeyaz cikiyorya benım bu cızgılerle basım dertte, erken gebelık yaptım bembeyaz cıktı.
bat gunu yaparım bakalım bıde
ya buda ınsanı delı eıdyor, erkende cıkardı ama olsaydı .Hiç bana öyle denk gelmiyor biliyo musun direk bembeyaz cikiyor
İnşallah vardır canim
Ben kasımda çekilmiştim canım anesteziliKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
Ben cektirdim 2 kereKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?