Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 31,yaşındayım herseyim temiz bu ay hsg cekildim.1,5yildir olmuyor doktorum banada hiç aşılamaya girmeyelim herseyiniz iyi diyor. Doktorlar bilir sonuçta nasip ddgilmis daha demekki.

Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın

beeennn varım canım
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın nezaman çekilmiştin canım

canım konu hakkında bılgım yok ya ben aradım cekılecegım yeri en son adet gununu sordular gun verdıler, gittim cekıldım Agustos sonuydu.

Çok teşekkür ederim yani prolaktin yüksek olursa ne olur?aptal gbi soruyorum kusura bakmayın hiç anlamıyorum çünkü
Estağfurullah canim olur mu öyle sey,incir yeme sakın. Proklatine etkisi olumsuz daha da yükseltir.

Prolaktin yüksekliği kadınlarda vajinal kuruluk, doğum harici memelerden süt gelmesi, yumurta üretiminin kesilmesi, gebe kalamama, adet düzensizliği, adet kesilmesi, cinsel istekte azalma, ağrılı cinsel ilişki gibi problemlere neden olur.
tekrarlıycam sabah kuzum, bakalım nasıp
Hayirli haberler gelsin inşallah

Kızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Canim iyi gibi degeelerin eas adetin 2.gunu bakılması gerekiyo. Tsh FSH estradiol istenilen değerlerde gibi biraz prolaktin yüksek gibi ama nezamn verildigi çok onemli

ınsallaahh kuzumm

Hsg cektirdim canım kasimda hic bir sorun yok, esimin de sperm testinde hicbir sıkıntı yok hamile kalabildim ama biri dış biri kimyasal oldu iste ne yazık ki.. Bu bahsettigin ilaçların bir yan etkisi oldu mi kist olusanlari duydum bir de bunlar çatlatma ignesi dedikleri mi yokda yumurta geliştirici mi? İnsulin direnci var bende doktor o yumurtlamayi etkiliyor olabilir dedi aklımı bulandırdı bugün kilo ver diyor ama öyle asiri kilom da yok boyuma göre normal yani öyle tombul da görünmüyorum ama en fazla olsa olsa 70 kg anlayamadım gitti başından savdı beni doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…