Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya buda ınsanı delı eıdyor, erkende cıkardı ama olsaydı .
inşallaahh kuzu, yarn gece yaparım sabaha karşı bakalım
Aynen var mi yok mu insanin kafasını karıştırır işte. Erken gebelik testin gelsin denersin canım yarın sabah yine inşallah vardır bana adet gününe kadar yok test falan

Kuzum adetin 5 ile 9.günü arasında çekiliyor rahim filmi, ben ilaç kullanmadığım için sıkıntı olmadı. Eğer senin yumurtan bu süre içinde ilaçla gelişiyorsa rahim filmi sıkıntılı olabilir. Ama yok 11-12-13.günlerde gelişiyorsa bence birşey olmaz. Yada rahim filminden sonra gelişiyorsa neden sıkıntı olsun ki?

Ben. Çektirdim canım bı hafta oldu daha
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın

Adet bitiminden 7 gün sonra gelişiyor kuzum doktora sormadan kullanayım ya nolcak

Ben cektirdim 2 kere
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın

Ben kasımda çekilmiştim canım anestezili
Kuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıyor benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın

Aynen var mi yok mu insanin kafasını karıştırır işte. Erken gebelik testin gelsin denersin canım yarın sabah yine inşallah vardır bana adet gününe kadar yok test falan
erkenler geldı,yarın sabah denıycem bakalım .
oglen denedım yoktu gercı :)
en guzelı dayanabılene ben dayanamıyorum

Çok net görüyorum ben süper yarın inşallah güzel bir rakam karşılar seni

Doktor benim rahim filmi çekildiğim ay korunmamı istemişti. Belki sizin doktorunuz da o yüzden ilaç vermemiştir.

Aayyy bebiş mi o Ovulasyon değil dimi yaaa çok sevindim senin adına umarım sağlıkla ilerler

Bunların hiç biri yok ay sağol canım hepimiz inşallah

Canım bu tarz ilaçlar kullanmıyordum ben anladığım kadarıyla sen ilaçlara adet donemi basliyorsun ama şöyle bi sey de var ben ilaç kullanmıyorum ama yumurtam zaten gelişmeye devam ediyor adet donemi muayene de yumurtam goruluyordu yani hsg esnasinda yumurta var ve sonrasında gelişmeye devam etmiyor mu mantiken ki takviye kullanıyordum bırakmamıştım sadece antibiyotik verdi sonrasında ek olarak onu da kullandım doktoruna danışsan cok iyi olur

Canım hayırlı olsun, seninde çatlaman 1 Ocak'ta mı oldu benim gibi ben ayın 14'ünde test yapmayı düşünüyorum çatlamanın 14. Günü olacak ve adetime 2 gün kalmış olacak.

Tabii ki buda çok güzel bir seçenek ama buda gebelik gibi zor bir süreç uzun araştırmalar sonucunda veriyorlar p sebeple umudunu kaybetme ki senin gibi neşe dolu hayat dolu bi insan hiç kaybetmesin sabrın sonu selamet bebisim

bebısımm ne zaman cıkııyor kan sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…