- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
1 saat sonra oluvusyon yapacam. Umarım pik 2 gun sürerO yumurtlama oluyo işte canım pik olduğu gun geldi bende mesela
Eşin gelir gelmez hemen ilişkiye girin derim canım yumurtanın çatlaması 24 saat sürüyor yani tutma ihtimali varSadece onu takiple degil tabi de. Bugun esim sehir dışında yarin gelecek
Umarım pozitif görürsünCok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah Amin
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcim
Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya
Yok kuzum yaein dediler
Insallah canim sagolasin
Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canim
Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gunheyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildi
Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibi
Benim 3 gun sürmüştü hatta sürebilir canim1 saat sonra oluvusyon yapacam. Umarım pik 2 gun sürer
İnshaAllah hayırlı haberleri alırsın sende canımÇatlatma iğnesi olduğum için 18 Ocak galiba bat. Normalde 23 ocaktı
Canım belki yerleşmedir kendimde görsem adet diye geçerim çünkü hep kahveliği görünce diğer gün adet oluyorum ben ana herkeste aynı olmaz kırmızı görene kadar diyelim ne fiyelimKızlar bugün biraz kahverengi lekelenme olmuşbunu görünce biliyorum ki bi iki güne adet olcam.sabrımın sonu selamet olmadı. Yine de küçük bir umudum var sökülene kadar yerleşme olsun diye dua ediyorum ama yerleşme böyle olmaz bence
Ay ben de sevmiyorum,sabah olmaz artik hepimizeDur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya
Cok amin inşallahYaa benim de ikinci ayım tedavi de inşallah bana da nasip olur
Merhaba, bence hemen kimyasal mı diye düşünüp stres yapmayın. Ben testlerimde hep koyulaşma görmüştüm çok yükselmişti, ama kimyasal düşük dendi sonradan. ilk olarak bat’a 4 gün kala negatif çıkmıştı bat günü çizgi çıktı. ve yükseldi ne oldu bilemiyoruz halaKizlar aranizda kimyasal geciren var mi bende suan kimyasaldan supheleniyorum kanama ne zaman oluyo kimyasalda
Canım bende adetin 2.günü verdim ay Allah korusun öyle birsey yok süt gelmes flan gbi.dediklerini uygulayacağımCanım ben 16 yıldır polikistik overliyim, defalarca hormon testi verdim , bir arkadaşta yazmış zaten bu testler adetin 2-3.günü verilmeli, diğer zamanlarda hiç test yapmadılar bana
Prolaktin kısaca gebelik hormonu gibi bişey, mesela bazılarının göğüslerinden süt falan geliyor benim hiç olmadı şükürBu arada benim de 30 lardaydı, çok daha yüksek olan hastalar oluyor onlara ilaç veriliyor, ben kullanmadım, hormonların düzgün olması için en önemli şey sağlıklı beslenme, spor ve stresten uzak durmak, ben beslenmeme dikkat ederek birkaç ay önce değerlerimi daha normale yaklaştırdım, çok takma kafana yani düzgün beslen yürüyüş spor yap 1-2 aya düşer inşallah
Ben onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymisO yüzden en garantisi adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak ve bir sonraki adete kadar devam etmek
Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburenUmarım pozitif görürsünde sizin sağlık ocağı geç çıkarıyomuş baya bizde 8 de versen 15,16 gibi e nabızdan düşüyo
Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diyeAy ben de sevmiyorum,sabah olmaz artik hepimize
Cok amin inşallah
Malesef ben de de kahverengi geldi mi bi iki güne adet oluyorumCanım belki yerleşmedir kendimde görsem adet diye geçerim çünkü hep kahveliği görünce diğer gün adet oluyorum ben ana herkeste aynı olmaz kırmızı görene kadar diyelim ne fiyelim
Sabırlı olmalıyız sakın kendini bırakmaMalesef ben de de kahverengi geldi mi bi iki güne adet oluyorumbu ay hsg den umutluydum.. Tükeniyorum her ay biraz biraz sanki
Canım peki polikistik overle prolaktin benzer şeyler mi yani birbirini etkiler mi ? Ben defalarca vajinal muayene flan oldum kist miyom yok denildi.hiç bi sıkıntı çıkmadı zaten adetlerim her zaman düzenli gününü geç nerdeyse aynı saatlerde adet olurum.canımı sıkmadı da degil bu prolaktin neyseCanım ben 16 yıldır polikistik overliyim, defalarca hormon testi verdim , bir arkadaşta yazmış zaten bu testler adetin 2-3.günü verilmeli, diğer zamanlarda hiç test yapmadılar bana
Prolaktin kısaca gebelik hormonu gibi bişey, mesela bazılarının göğüslerinden süt falan geliyor benim hiç olmadı şükürBu arada benim de 30 lardaydı, çok daha yüksek olan hastalar oluyor onlara ilaç veriliyor, ben kullanmadım, hormonların düzgün olması için en önemli şey sağlıklı beslenme, spor ve stresten uzak durmak, ben beslenmeme dikkat ederek birkaç ay önce değerlerimi daha normale yaklaştırdım, çok takma kafana yani düzgün beslen yürüyüş spor yap 1-2 aya düşer inşallah
Sabır taşı olduk bekleye bekleyeSabırlı olmalıyız sakın kendini bırakma
Kuzum bunların cevabını aslında kanda alırsın bugün gidecektin sanırım gitmemişsin neden ki?Şimdi kızlar şöyle birşey var sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi
Anladım canım.Doktor benim rahim filmi çekildiğim ay korunmamı istemişti. Belki sizin doktorunuz da o yüzden ilaç vermemiştir.
Belki de o yüzden olmuyodurTabii ki buda çok güzel bir seçenek ama buda gebelik gibi zor bir süreç uzun araştırmalar sonucunda veriyorlar p sebeple umudunu kaybetme ki senin gibi neşe dolu hayat dolu bi insan hiç kaybetmesin sabrın sonu selamet bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?