Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım pozitif görürsün de sizin sağlık ocağı geç çıkarıyomuş baya bizde 8 de versen 15,16 gibi e nabızdan düşüyo

Canım belki yerleşmedir kendimde görsem adet diye geçerim çünkü hep kahveliği görünce diğer gün adet oluyorum ben ana herkeste aynı olmaz kırmızı görene kadar diyelim ne fiyelim

Kizlar aranizda kimyasal geciren var mi bende suan kimyasaldan supheleniyorum kanama ne zaman oluyo kimyasalda
Merhaba, bence hemen kimyasal mı diye düşünüp stres yapmayın. Ben testlerimde hep koyulaşma görmüştüm çok yükselmişti, ama kimyasal düşük dendi sonradan. ilk olarak bat’a 4 gün kala negatif çıkmıştı bat günü çizgi çıktı. ve yükseldi ne oldu bilemiyoruz hala

demek istediğim stres yapmayın yani, Umarım sağlıklı olur bata kaç gün var?

Canım bende adetin 2.günü verdim ay Allah korusun öyle birsey yok süt gelmes flan gbi.dediklerini uygulayacağım

O yüzden en garantisi adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak ve bir sonraki adete kadar devam etmek
Ben onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymis
Umarım pozitif görürsün de sizin sağlık ocağı geç çıkarıyomuş baya bizde 8 de versen 15,16 gibi e nabızdan düşüyo
Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburen
Ay ben de sevmiyorum,sabah olmaz artik hepimize

Cok amin inşallah
Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diye

Canım belki yerleşmedir kendimde görsem adet diye geçerim çünkü hep kahveliği görünce diğer gün adet oluyorum ben ana herkeste aynı olmaz kırmızı görene kadar diyelim ne fiyelim
Malesef ben de de kahverengi geldi mi bi iki güne adet oluyorum bu ay hsg den umutluydum.. Tükeniyorum her ay biraz biraz sanki

Canım peki polikistik overle prolaktin benzer şeyler mi yani birbirini etkiler mi ? Ben defalarca vajinal muayene flan oldum kist miyom yok denildi.hiç bi sıkıntı çıkmadı zaten adetlerim her zaman düzenli gününü geç nerdeyse aynı saatlerde adet olurum.canımı sıkmadı da degil bu prolaktin neyse

Kuzum bunların cevabını aslında kanda alırsın bugün gidecektin sanırım gitmemişsin neden ki?

En sinir olduğum şey de doktorlar net değil biri diyo çikolata kisti diğeri diyo yok basit kistlerden önemsiz, biri diyo rahmin ters diğeri başka bir şey.. sömestrda izmitte doktora gideceğim.izmit te doktor önerisi olan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…