Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Canım ben 16 yıldır polikistik overliyim, defalarca hormon testi verdim , bir arkadaşta yazmış zaten bu testler adetin 2-3.günü verilmeli, diğer zamanlarda hiç test yapmadılar bana
Prolaktin kısaca gebelik hormonu gibi bişey, mesela bazılarının göğüslerinden süt falan geliyor benim hiç olmadı şükür Bu arada benim de 30 lardaydı, çok daha yüksek olan hastalar oluyor onlara ilaç veriliyor, ben kullanmadım, hormonların düzgün olması için en önemli şey sağlıklı beslenme, spor ve stresten uzak durmak, ben beslenmeme dikkat ederek birkaç ay önce değerlerimi daha normale yaklaştırdım, çok takma kafana yani düzgün beslen yürüyüş spor yap 1-2 aya düşer inşallah

Kıslar HGS korunmayı bırakalı 1 yılı geçince mi istiyor doktorlar .1 yıl dolmadan olmuyor mu?

Adet bitiminden 7 gün sonra gelişiyor kuzum doktora sormadan kullanayım ya nolcak
Bence doktorunla görüş. Adetim bitince hemen hsg çekelim, ilaçta kullanayım yumurtanın gelişmesi hsg den sonraya denk geliyor de. Israrla hayır kullanma diyorsa, vardır bir bildiği kafana göre kullanma bence

Kuzummm benim çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun Rabb'im en yakın zamanda bizde de bu mutluluğu yatırır inşallah ilerleyen günlerde de iyi haberler alırsın canım benim
Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah Amin
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcim
Yarin bence tekrarla canım erken olabilir

12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar

Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslar
Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya
Çıktı mı sonucun?
Yok kuzum yaein dediler
Çok net görüyorum ben süper yarın inşallah güzel bir rakam karşılar seni
Insallah canim sagolasin
Aayyy bebiş mi o Ovulasyon değil dimi yaaa çok sevindim senin adına umarım sağlıkla ilerler
Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canim
Canım hayırlı olsun, seninde çatlaman 1 Ocak'ta mı oldu benim gibi ben ayın 14'ünde test yapmayı düşünüyorum çatlamanın 14. Günü olacak ve adetime 2 gün kalmış olacak.
Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gun heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Kizlar uzayan akinti yumurtlama belirtisi mi , catlama belirtisimi
Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildi
bebısımm ne zaman cıkııyor kan sonucun
Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibi

Evet canim,catlatma ignesiyle oldu. Sag yumurtam tembel benim sol büyüyor ama zor çatlıyor. Kasim da olan başarısız,aralikta olan olumlu oldu şükür. Şuan 5 haftalik mercimek
Yaa benim de ikinci ayım tedavi de inşallah bana da nasip olur

Canım ben de Aralığın 21 inde çekildim. Bu ay bir şey kullanmayalım kendiniz deneyin adet olursan 3. Günü gel dedi hummy
Letu klomen tarzı ilaçlar adet zamanı içinde kullanmaya başlandığı içim hsg çekileceği zaman önermiyorlar diye biliyorum.yine de doktorunuza danışın

1 gün vara aramızda buda yeni yıl sürprizi bize ama bana tam sürpriz uygulama 5 Ocak'ta gösteriyordu 1 Ocak'ta oldu

Kızlar bugün biraz kahverengi lekelenme olmuş bunu görünce biliyorum ki bi iki güne adet olcam.sabrımın sonu selamet olmadı. Yine de küçük bir umudum var sökülene kadar yerleşme olsun diye dua ediyorum ama yerleşme böyle olmaz bence

Yumurta akı seklinde olani ben sadece bir gün görüyorum. O yuzden ben hep catlama sanıyorum ama o günlerden 16 gun sonra adet oluyorum.
Canım, başka sorun yoksa aslında o akıntıyı takip etmeyede gerek yok adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak yeterli bence

Canım ilaç kullanmiyordum. Hsg çekildi normal ilişkiye devam ettik herhengi bir korunma falan demedi doktor. Belki ilaç kullanmadan da büyür yumurtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…