Canım ben 16 yıldır polikistik overliyim, defalarca hormon testi verdim , bir arkadaşta yazmış zaten bu testler adetin 2-3.günü verilmeli, diğer zamanlarda hiç test yapmadılar banaKızlaaarrr aşıdan sonra adetim gecikince dün hormon testi yaptırmıştım sonucum çıkmış nolur bi bakın
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Bence doktorunla görüş. Adetim bitince hemen hsg çekelim, ilaçta kullanayım yumurtanın gelişmesi hsg den sonraya denk geliyor de. Israrla hayır kullanma diyorsa, vardır bir bildiği kafana göre kullanma benceAdet bitiminden 7 gün sonra gelişiyor kuzum doktora sormadan kullanayım ya nolcak
Özelde istediğin zaman çektirirsin. Devlette bir yıl dolmadan çekmiyorlar diye biliyorumKıslar HGS korunmayı bırakalı 1 yılı geçince mi istiyor doktorlar .1 yıl dolmadan olmuyor mu?
Eger catlamaysa oturup ağlarımKizlar uzayan akinti yumurtlama belirtisi mi , catlama belirtisimi
Cok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah AminKuzummm benim çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun Rabb'im en yakın zamanda bizde de bu mutluluğu yatırır inşallahilerleyen günlerde de iyi haberler alırsın canım benim
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcimMaşallah neler konuştunuz öyle, yakalayamadım. Kankamınki hariç.Bebitom keşke daha önce bir topik açsaydın bak şans getirdi.
Gebeliğinin sağlıkla ilerlemesini ve miniğini sağ salim dünyaya getirmeni temenni ediyorum canım mavişim.
maviss_34
Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum yaYarin bence tekrarla canım erken olabilir
12 veya 24 gun testi tekrarla varsa zaten cikar
Evet yarına kadar dokuz doguruyoruz arkadaslar
Yok kuzum yaein dedilerÇıktı mı sonucun?
Insallah canim sagolasinÇok net görüyorum ben süper yarın inşallah güzel bir rakam karşılar seni
Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canimAayyy bebiş mi o Ovulasyon değil dimi yaaa çok sevindim senin adına umarım sağlıkla ilerler
Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gunCanım hayırlı olsun, seninde çatlaman 1 Ocak'ta mı oldu benim gibi ben ayın 14'ünde test yapmayı düşünüyorum çatlamanın 14. Günü olacak ve adetime 2 gün kalmış olacak.
Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildiKizlar uzayan akinti yumurtlama belirtisi mi , catlama belirtisimi
Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibibebısımm ne zaman cıkııyor kan sonucun
Canım, yumurtlama akıntısı bende en az 6 gün sürüyor çok yoğun olunca çatladığını anlıyorum ilk gebeliğimde bu günleri takip ederek ve gün aşırı ilişkiye girerek ilk denemede hamile kaldımEger catlamaysa oturup ağlarım
Yaa benim de ikinci ayım tedavi de inşallah bana da nasip olurEvet canim,catlatma ignesiyle oldu. Sag yumurtam tembel benimsol büyüyor ama zor çatlıyor. Kasim da olan başarısız,aralikta olan olumlu oldu şükür. Şuan 5 haftalik mercimek
1 gün vara aramızdaCok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah Amin
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcim
Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya
Yok kuzum yaein dediler
Insallah canim sagolasin
Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canim
Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gunheyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildi
Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibi
Canım, başka sorun yoksa aslında o akıntıyı takip etmeyede gerek yok adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak yeterli benceYumurta akı seklinde olani ben sadece bir gün görüyorum. O yuzden ben hep catlama sanıyorum ama o günlerden 16 gun sonra adet oluyorum.
Evet orası hiç belli olmuyormuş bende uygulamaya göre 4 gün sonra yumurtladım iyi ki takip yapmisim1 gün vara aramızdabuda yeni yıl sürprizi bize ama bana tam sürpriz uygulama 5 Ocak'ta gösteriyordu 1 Ocak'ta oldu
Sadece onu takiple degil tabi de. Bugun esim sehir dışında yarin gelecekCanım, başka sorun yoksa aslında o akıntıyı takip etmeyede gerek yok adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak yeterli bence
Yumurtlama diye biliyorum canımEger catlamaysa oturup ağlarım
O yüzden en garantisi adet biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlamak ve bir sonraki adete kadar devam etmekEvet orası hiç belli olmuyormuş bende uygulamaya göre 4 gün sonra yumurtladım iyi ki takip yapmisim
Canım ilaç kullanmiyordum. Hsg çekildi normal ilişkiye devam ettik herhengi bir korunma falan demedi doktor. Belki ilaç kullanmadan da büyür yumurtanKuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın
O yumurtlama oluyo işte canım pik olduğu gun geldi bende meselaYumurta akı seklinde olani ben sadece bir gün görüyorum. O yuzden ben hep catlama sanıyorum ama o günlerden 16 gun sonra adet oluyorum.
Anlıyorum canım hayırlısı olsun hakkımızdaSadece onu takiple degil tabi de. Bugun esim sehir dışında yarin gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?