Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım prolaktin hormonu süt hormonu olarak ta biliniyor. Hipofiz bezi tarafından üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de bekarken yüksekti ilaçla düşürmüştük.sonrasında bir daha yükselmedi şükür ama mutlaka doktora görünmeniz lazım. İlaçla tedavisi var prolaktini düşüp çok hamile kalan kişi okudum burda.

çok pardon canım allh sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben kaçırdımda testini atsan bi görsem birde kaset testlemi ögrendin belirtiler

kusura bakma çünkü işteyim okuyamadım herşeyi

Amin canım benim bizim için de dua et

Canım tadı falan güzeldi. Ben takviye olsun diye almıştım 1 ay olmak üzere kavanoz bitti. Yanında tahta kaşıkla gönderiyorlar. Biz o kaşıkla her sabah aç karnına yedik.
bizde yarın başlayacağız bakalım inşallah vesile olur önümüzdeki aylarda

Canıım inşallah dediğin gbi olur deli gbi dolaşırım artk bunu düşürene kadar söylediğin çok iyi oldu

Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım

İstanbul’da mükemmel bir Kadın var Dr Zuhal diye ona gidin imkanınız varsa çok iyi saptıyor hastalarını

bence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.

Danıştım kuzumda ikna olmuyorum dediğine basma kalıp ezbere konusuyor. Bu ay değiştiricem zaten ama hsg den sonra değiştircem. O nedenle fikrinizi alayım dedim cok sağol beneğim

bence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.
Ben eşimle konuştum ilimiz onlarla klnuştuk eşim onlarla konuştu yok yine aynı ve bir gün sadece aramayalım sadece bir gün

Bence doktorunla görüş. Adetim bitince hemen hsg çekelim, ilaçta kullanayım yumurtanın gelişmesi hsg den sonraya denk geliyor de. Israrla hayır kullanma diyorsa, vardır bir bildiği kafana göre kullanma bence
Ay bakalım sordumda cevap vermiyor uyuzsağol bebeğim

Doktor önermedi zaten ama 1 aydan fazla bir sürem çöp olcak kuzum ya ona üzülüyorum

Bekle bakalım sabrın sonu selamettir

2 veya 3 gun var ama testlerim çok kafa karıştırıcı çıktı en iyisi kan vermek benim çatlamadan 8 gun sonra gözle görülür bi silik çizgi çıktı kaset testte ertesi gün daha belirgindi sonra ertesi sabah yok gibi çıktı çok karışık alttaki 2 testi ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bugün son yaptığım ise önce gölge gibi bisey vardı bekledikçe yok oldu

Eklentiler

• 20220111_105221.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…