Amin canım amiin gececek bu günler deSabır taşı olduk bekleye bekleyebir kaç gün ağlayıp toplarım kendimi. Allahım hepimize sabır dayanma gücü versin
Canım prolaktin hormonu süt hormonu olarak ta biliniyor. Hipofiz bezi tarafından üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de bekarken yüksekti ilaçla düşürmüştük.sonrasında bir daha yükselmedi şükür ama mutlaka doktora görünmeniz lazım. İlaçla tedavisi var prolaktini düşüp çok hamile kalan kişi okudum burda.Canım peki polikistik overle prolaktin benzer şeyler mi yani birbirini etkiler mi ? Ben defalarca vajinal muayene flan oldum kist miyom yok denildi.hiç bi sıkıntı çıkmadı zaten adetlerim her zaman düzenli gününü geç nerdeyse aynı saatlerde adet olurum.canımı sıkmadı da degil bu prolaktin neyse
çok pardon canım allh sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben kaçırdımda testini atsan bi görsem birde kaset testlemi ögrendin belirtilerBen onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymis
Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburen
Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diye
Amin canım benimCok teşekkür ederim güzel dileklerin için canim benim daha güzel mutlulukları sen yaşa inşallah Amin
Amin inşallah canım benimbizim için de dua et
Bileydim önceden açardım şaka bi yana nasip bu zamanaymis Rabbım sizlerinde yüzünü güldürsün en kısa zaman da insallah sagolasjn canimcim
Dur kız doğurma sakın belki gece falan da çıkar sonuç sağlık ocağının da bu şeyini sevmiyorum ya
Yok kuzum yaein dediler
Insallah canim sagolasin
Yok yok gebelik testi şok etkisindeyim hala kendime gelemedim bekliyorum öyle sagolasin canim
Çok sağol kuzum 31 de çatlama oldu bugun 11.gunheyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Yumurtlama canim benim pik olduğunu gün akintim başladı catladiktan bir kaç gün sonra kesildi
Yarin çıkıyor kuzucum bekliyoruz kurbanlık koyun gibi
bizde yarın başlayacağız bakalım inşallah vesile olur önümüzdeki aylardaCanım tadı falan güzeldi. Ben takviye olsun diye almıştım 1 ay olmak üzere kavanoz bitti. Yanında tahta kaşıkla gönderiyorlar. Biz o kaşıkla her sabah aç karnına yedik.
Canıım inşallah dediğin gbi olur deli gbi dolaşırım artk bunu düşürene kadar söylediğin çok iyi olduCanım prolaktin hormonu süt hormonu olarak ta biliniyor. Hipofiz bezi tarafından üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de bekarken yüksekti ilaçla düşürmüştük.sonrasında bir daha yükselmedi şükür ama mutlaka doktora görünmeniz lazım. İlaçla tedavisi var prolaktini düşüp çok hamile kalan kişi okudum burda.
İstanbul’da mükemmel bir Kadın var Dr Zuhal diye ona gidin imkanınız varsa çok iyi saptıyor hastalarınıEn sinir olduğum şey de doktorlar net değil biri diyo çikolata kisti diğeri diyo yok basit kistlerden önemsiz, biri diyo rahmin ters diğeri başka bir şey.. sömestrda izmitte doktora gideceğim.izmit te doktor önerisi olan var mı kızlar?
Canım silik çizgi var ya bundaa kizz.Sabahki erken gebelik bat 7 yada 6 tam emin değilim ama yaptım
bence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
İnşallah gebelik vardır yoksa denemicem daha az önce karar verdimCanım silik çizgi var ya bundaa kizz.
Danıştım kuzumda ikna olmuyorum dediğine basma kalıp ezbere konusuyor. Bu ay değiştiricem zaten ama hsg den sonra değiştircem. O nedenle fikrinizi alayım dedim cok sağol beneğimCanım bu tarz ilaçlar kullanmıyordum ben anladığım kadarıyla sen ilaçlara adet donemi basliyorsun ama şöyle bi sey de var ben ilaç kullanmıyorum ama yumurtam zaten gelişmeye devam ediyor adet donemi muayene de yumurtam goruluyordu yani hsg esnasinda yumurta var ve sonrasında gelişmeye devam etmiyor mu mantiken ki takviye kullanıyordum bırakmamıştım sadece antibiyotik verdi sonrasında ek olarak onu da kullandım doktoruna danışsan cok iyi olur
Ben eşimle konuştum ilimiz onlarla klnuştuk eşim onlarla konuştu yok yine aynı ve bir gün sadece aramayalım sadece bir günbence eşinizle bu konuyu görüşün sağlığınız hiç kimseden önemli olmamalı. bir telefonla bu kadar sinirinizi hoplatıyorsa araya mesafe koymalısınız.
Ay bakalım sordumda cevap vermiyor uyuzBence doktorunla görüş. Adetim bitince hemen hsg çekelim, ilaçta kullanayım yumurtanın gelişmesi hsg den sonraya denk geliyor de. Israrla hayır kullanma diyorsa, vardır bir bildiği kafana göre kullanma bence
Doktor önermedi zaten ama 1 aydan fazla bir sürem çöp olcak kuzum ya ona üzülüyorumCanım ben de Aralığın 21 inde çekildim. Bu ay bir şey kullanmayalım kendiniz deneyin adet olursan 3. Günü gel dedihummy
Letu klomen tarzı ilaçlar adet zamanı içinde kullanmaya başlandığı içim hsg çekileceği zaman önermiyorlar diye biliyorum.yine de doktorunuza danışın
Ah keşke canım keşkeCanım ilaç kullanmiyordum. Hsg çekildi normal ilişkiye devam ettik herhengi bir korunma falan demedi doktor. Belki ilaç kullanmadan da büyür yumurtan
Bekle bakalım sabrın sonu selamettirBen onu da denedim gecen ay olmadı hersey bahane nasip buguneymis
Yok ya baktım düşmedi ama 10 buçuk gibi verdim barkod üzerinde yazanı çekseydim resmini labim sitesinden bakiliyormus neyse çıkmasını beklicez mecburen
Valla ben böle durumlar da bi an önce uyumak istiyorum hemen sabah olsun diye
2 veya 3 gun var ama testlerim çok kafa karıştırıcı çıktı en iyisi kan vermek benim çatlamadan 8 gun sonra gözle görülür bi silik çizgi çıktı kaset testte ertesi gün daha belirgindi sonra ertesi sabah yok gibi çıktı çok karışık alttaki 2 testi ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bugün son yaptığım ise önce gölge gibi bisey vardı bekledikçe yok olduMerhaba, bence hemen kimyasal mı diye düşünüp stres yapmayın. Ben testlerimde hep koyulaşma görmüştüm çok yükselmişti, ama kimyasal düşük dendi sonradan. ilk olarak bat’a 4 gün kala negatif çıkmıştı bat günü çizgi çıktı. ve yükseldi ne oldu bilemiyoruz hala
demek istediğim stres yapmayın yani, Umarım sağlıklı olur bata kaç gün var?
Çok moralim bozuldu akşamki teste eşimin de izni iptal oldu yarına kaldı canimKuzum bunların cevabını aslında kanda alırsın bugün gidecektin sanırım gitmemişsin neden ki?
Ben dostinex kullanmış tım, salı perşembe bi ayda düşmüştüCanıım inşallah dediğin gbi olur deli gbi dolaşırım artk bunu düşürene kadar söylediğin çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?