Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fazla strese gerek yok canım bak biz aynı evde sayılırız alt katımda her günde görüşürüz yani o yetmez whatsappdan öpücükler kalpler gönderir canı sıkılır arar napıyorsun diye her gün görürüm bir gün görmem ertesi gün gelir neden sesiniz çıkmıyor der tabi bu yollara girene kadar ooo ben onunla ne laf dalaşlarına girdim sonra bi durdu sakinledi sakinlik geldi o yüzden değiştiremeyeceğimiz insanlar için üzülme asla o da öyle de geç ben diyorum benim delim en azından ne kadar ileri gidebileceğini biliyorum şu bebiş zamanlarında strese gerek yok ooo anlatsam neler oldu neler ama atlattık şimdi anne kız olduk bi süre kayınvalideliği tutuyor ama sonra normale dönüyor hiç bir şey için üzülmeye değmez

İnsallah en koyusundan pozitifi görürsünn ama azıcık daha mı sıksan ki dişini en azından 13nde yap. Benim bat 3 gün kaldı test yaptım negatif çıktıda test karşıtıyım şuanda
Teşekkür ederim dayanırdımda eşim için sabırsızlanıyor zaten pozitif olsa bile sürpriz yapıp öyle söyleyeceğim yarın adete 4 gün kalıyor bende erken gebelik testi aldım adetten 6 gün önce yapılan test özellikle silikte olsa çıkması lazım çıkmazsa adet gecikmesini bekleyip tekrarlarım sonuçta geç döllenme diye birşey var kısmet bakalım Allah'a tevekkül ettim yarın yapacağım

Canım polikistik over(pko) bir tip hastalık, yalnız bunun bir sürü türleri var, daha doğrusu herkesin vücudunda farklı şeylere sebep olabiliyor, kimisinde adet düzensizliği tüylenme vs yapıyor, kimisinde kist bile olmuyor, herşey normal ama hormonlarında sıkıntı oluyor gibi gibi, yani benim bişey demem doğru olmaz sana pko dememişlerse o zaman yoktur sende…
Bu prolaktin sadece bir hormon, öyle bir hormon ki stresle bile yükseliyor Senin aşırı da yüksek değil ben ne hikayeler okudum seninkinden de benimkinden de daha yüksek olup düşürüp hamile kalmışlar
Şu an bence sağlıklı beslen, spor vs yap yerine gelir emin ol , benim inip çıktı kaç kere hiçte ilaç vermediler yani düşün, inşallahta gerek kalmadan isteğimize kavuşuruz

Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin bebeğin seninledir inşallah

Canım ben dün için izin almıştım bugün sonucu göstermek için gidemedim iş yerindeyim.gidince öğrenirim inşallah kötü birsey demez korkuyorum bu yüzden gebelik oluşmaz die
Yok canım içini ferah tut ilaçla dengeleyelim diyebilir en fazla. Yine de tabi doktor en iyisini bilir burda ne desek boş

Senin civcivini yesinler çok teşekkür ederim tatlım dediğin gbi adet düzensizliğim yok sadece bu yaşımda kadar bu a oldu aşı olmuştum ondan da olabilirmiş.vücudum da tüy nerdeyse yok diyecek kadar az çünkü tenim beyaz çok açık kumralım herhalde dediğin gbi olsa yine de tüylenme flan olurdu.hormon bozukluğunu gösteren hic bi belirtim yok bu yaşıma kadar sivilce çıktığı çoook nadirdir mesela.defalarca muayene oldum kist miyom yok rahim temiz denildi

ahh ahhh, bu kayınvaldeler neden boyle yaaa. kac senelık evlısın kuzum
bızımkı ık bır sene boyleydı bes kere benı bes kere esımı goruntulu aradıgını bılırım pazar gunu.
Ben 1 yıl oldu ama ayrı ülkelerdendir daha 3 ay yeni oldu bugün ve ben gergin ağlaya ağlaya helak oluştusayesinde

Ben 1 yıl oldu ama ayrı ülkelerdendir daha 3 ay yeni oldu bugün ve ben gergin ağlaya ağlaya helak oluştusayesinde
ayrı ulkedeydınız suana aynı yerde mısınız ?
kayınvalıdeler boyledır ben cok cektım halada ara ara bunaltmaya calısır ama asla ızın vermem, sen uzme kendını ya nıye aglıyorsun degermı
duymamazlıktan gelmeye calıs kendını cok yıpratırsın cunku onlar yaptıkalrının bunaltmak oldugunun farkında bıle degıller

Canım ben ilk rahim filmini haziranda cektirdim kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastanede cektirdim
Sonra kendi doktoruma gösterdim 1 2 ay sonra bi tüpünden ilaç yavaş geçmiş suphelendim benimde görmem lazım varsa tıkanıklık açarız dedi. Yani ilk çekilmemde ilaç kullanmadım ama korunda demediler. İkincisini daha yeni çekildim 2 hafta olacak kendi doktorum da cektirdim bu sefer aşılamada tutmayınca. Bu sefer de bana letu verecekti ama ben femara istedim ayni ilaç türü letuyla ama bi kere de bunu kullanayım diye. Adetin 4. Günü başladım 6. Günü rahim filmi çekildim ilaç kullandım yani. 2 kere letu 2 kere klomen kullandım onun öncesindeki aylarda. Sadece en son letu kullandığımda ağustos ayıydı yumurtam gelişmedi 3 gün merional iğne atmistim
Benim doktorumda letu daha iyi diyor klomene göre ve hafif yumurta tembelliği ve çikolata kistim var
Biraz uzun oldu kusura bakma canım anla diye anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…