- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Kıııız beni Ocak için gebelik planlamasına sen almıştın ve kendin için alıştım bi gün olacak flan demiştin ay sen hamilemisin şimdiiiiEdiyorum canim bolca hem de
Bekliyoruz bakalım hayırlısı canim
fazla strese gerek yok canım bak biz aynı evde sayılırız alt katımda her günde görüşürüz yani o yetmez whatsappdan öpücükler kalpler gönderir canı sıkılır arar napıyorsun diye her gün görürüm bir gün görmem ertesi gün gelir neden sesiniz çıkmıyor der tabi bu yollara girene kadar ooo ben onunla ne laf dalaşlarına girdim sonra bi durdu sakinledi sakinlik geldi o yüzden değiştiremeyeceğimiz insanlar için üzülme asla o da öyle de geç ben diyorum benim delim en azından ne kadar ileri gidebileceğini biliyorum şu bebiş zamanlarında strese gerek yok ooo anlatsam neler oldu neler ama atlattık şimdi anne kız olduk bi süre kayınvalideliği tutuyor ama sonra normale dönüyor hiç bir şey için üzülmeye değmezKayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
Teşekkür ederimİnsallah en koyusundan pozitifi görürsünn ama azıcık daha mı sıksan ki dişinien azından 13nde yap. Benim bat 3 gün kaldı test yaptım negatif çıktıda test karşıtıyım şuanda
Canım polikistik over(pko) bir tip hastalık, yalnız bunun bir sürü türleri var, daha doğrusu herkesin vücudunda farklı şeylere sebep olabiliyor, kimisinde adet düzensizliği tüylenme vs yapıyor, kimisinde kist bile olmuyor, herşey normal ama hormonlarında sıkıntı oluyor gibi gibi, yani benim bişey demem doğru olmaz sana pko dememişlerse o zaman yoktur sende…Canım peki polikistik overle prolaktin benzer şeyler mi yani birbirini etkiler mi ? Ben defalarca vajinal muayene flan oldum kist miyom yok denildi.hiç bi sıkıntı çıkmadı zaten adetlerim her zaman düzenli gününü geç nerdeyse aynı saatlerde adet olurum.canımı sıkmadı da degil bu prolaktin neyse
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin bebeğin seninledir inşallahTeşekkür ederimdayanırdımda eşim için sabırsızlanıyor zaten pozitif olsa bile sürpriz yapıp öyle söyleyeceğim yarın adete 4 gün kalıyor bende erken gebelik testi aldım özellikle silikte olsa çıkması lazım çıkmazsa adet gecikmesini bekleyip tekrarlarım sonuçta geç döllenme diye birşey var kısmet bakalım Allah'a tevekkül ettim yarın yapacağım
Kuşum çok mesaj birikmiş okuyamadim hepsini ne yaptın çabuk söyle heyecanlandımBENDEki heyecanı görseydin ooo birazdan erken gebelik yaparım bat 6 var
Teşekkür ederimÖp.Dr.Zuhal Dilek şanlı
Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim gönlünden geçeni nasip etsin bebeğin seninledir inşallah
Yok canım içini ferah tut ilaçla dengeleyelim diyebilir en fazla. Yine de tabi doktor en iyisini bilir burda ne desek boşCanım ben dün için izin almıştım bugün sonucu göstermek için gidemedim iş yerindeyim.gidince öğrenirim inşallah kötü birsey demez korkuyorum bu yüzden gebelik oluşmaz die
Senin civcivini yesinlerCanım polikistik over(pko) bir tip hastalık, yalnız bunun bir sürü türleri var, daha doğrusu herkesin vücudunda farklı şeylere sebep olabiliyor, kimisinde adet düzensizliği tüylenme vs yapıyor, kimisinde kist bile olmuyor, herşey normal ama hormonlarında sıkıntı oluyor gibi gibi, yani benim bişey demem doğru olmaz sana pko dememişlerse o zaman yoktur sende…
Bu prolaktin sadece bir hormon, öyle bir hormon ki stresle bile yükseliyorSenin aşırı da yüksek değil ben ne hikayeler okudum seninkinden de benimkinden de daha yüksek olup düşürüp hamile kalmışlar
Şu an bence sağlıklı beslen, spor vs yap yerine gelir emin ol , benim inip çıktı kaç kere hiçte ilaç vermediler yani düşün, inşallahta gerek kalmadan isteğimize kavuşuruz
Canım özel bi klink sanırım muayene ücretleri flan nasıl bilgi verirmisin bize de çok yakınım doktora netten baktım şimdiÖp.Dr.Zuhal Dilek şanlı
Anladim canım boz moralini geç olsun güç olmasınÇok moralim bozuldu akşamki teste eşimin de izni iptal oldu yarına kaldı canim
Ben 1 yıl oldu ama ayrı ülkelerdendir daha 3 ay yeni oldu bugün ve ben gergin ağlaya ağlaya helak oluştusayesindeahh ahhh, bu kayınvaldeler neden boyle yaaa. kac senelık evlısın kuzum
bızımkı ık bır sene boyleydı bes kere benı bes kere esımı goruntulu aradıgını bılırım pazar gunu.
Çok sevindim canım benim çok iyi olacak emin olCanım özel bi klink sanırım muayene ücretleri flan nasıl bilgi verirmisin bize de çok yakınım doktora netten baktım şimdi
Hayırlısı canım hepimiz için inşallah ❤Anladim canım boz moralini geç olsun güç olmasın
ayrı ulkedeydınız suana aynı yerde mısınız ?Ben 1 yıl oldu ama ayrı ülkelerdendir daha 3 ay yeni oldu bugün ve ben gergin ağlaya ağlaya helak oluştusayesinde
Canım ben ilk rahim filmini haziranda cektirdim kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastanede cektirdimKuzum ben bugün adet oldum adet bitiminde çekilcem fakat kafama su takılıypr benim yumurtam letu ile gelişiyor(normaldede ilaçsız adet olamayan tipik pcos var) ama doktor rahim filmi çekildiği ay ilaç kullandırmıyormus. Eğer kullanmazsam yumurtam gelişmicek ve bilidğim kadarı ile ki doktorlarda öyle diyor rafim filminden sonraki 3 ay cok önemli. Sen ne yapmıstın
Ben de dayanamıyorum ama bu sefer hiç ümidim olmadığı için böyleyim sanırımerkenler geldı,yarın sabah denıycem bakalım .
oglen denedım yoktu gercı :)
en guzelı dayanabıleneben dayanamıyorum
Ne kadar vardı bata canım okuyamadım mesajlariYaptım canım tertemiz bir negatifim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?