Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim çok üzülüyor oda aksine iyilik timsali sabır taşı Allah onu insanların kalbini kırmamak üzerine yaratmış resmen
Esinin net bir tavrı olması lazım canım sen bununla baş edemezsin .herkesin kendi hayatı var kimse kimseyi memnun etmeye gelmedi dünyaya. Biraz nefes almanıza izin vermeleri gerek.bu insanı çok yıpratıyor en iyi ben bilirim.bir senemi aldı benim.

Teşekkür ederim
Rica ederim ben internetten bazen yazıyorum okadar naif bir insan ki cevap veriyor İnan Türkiye’de olsam şehir fark etmez giderim pişmanım azsın çok derinlemesine tedavileri var çok yönlü muayene elealışı var

Saol canım Allah razı olsun ne diyim inşallah geçer gider bu günlerde

Neymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedim

Anladım araştırayım inşallah ayarlayabilirsem gideyim

Neymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedim
Tövbe yarabbim, ona neymiş ne yaptığından senin özel hayatın yokmu.
Boş boş şeyler ya

Batın ne zamandı canım biraz
Kizlar bugün pik olmuş değil mi?
Evet pik değerlendirin

Ayın 14nde çatlatma iğnemin 15. Günü olacak canım. Gebelik yoksa adet görürsün demişti doktorum 15ne
Doğru canım söylemiştin kusura bakma bazen unutuyorum çok mesaj olunca 3 gün kalmış aslında erken gebelikle mi yapmistin catlatma iğnesini vurduğun günü sayma ama genellikle ertesi gün catliyor

2 günde bir gidip kan vereceksin izlenme yapılacak değerin öyle anlaşılır geç döllenme olup olmadığı mutlaka aksatma git ne olur ne olmaz geç döllenmede öyle olabiliyor yada ay içinde ikinci yumurtlama olmuşsa o nedenledir bat tarihi değişiyor bu nedenle hcg düşük kalıyor insanlar bilmeden adet söktürücü aşıyor Allah korusun belli olmaz en mantıklısı bu tahlilden 2 gün sonra kan ver yine beta baktır bana atabilirsin direk bakarım pregestron da baktır hatta onu da at bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…