- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Esinin net bir tavrı olması lazım canım sen bununla baş edemezsin .herkesin kendi hayatı var kimse kimseyi memnun etmeye gelmedi dünyaya. Biraz nefes almanıza izin vermeleri gerek.bu insanı çok yıpratıyor en iyi ben bilirim.bir senemi aldı benim.Eşim çok üzülüyor oda aksine iyilik timsali sabır taşı Allah onu insanların kalbini kırmamak üzerine yaratmış resmen
Papatyam ne yaptın sen? O emoji ne öyle? Sigarasızlıktan terör estiriyorum evde, yapılır mı bu şimdi.erkenler geldı,yarın sabah denıycem bakalım .
oglen denedım yoktu gercı :)
en guzelı dayanabıleneben dayanamıyorum
Rica ederim ben internetten bazen yazıyorum okadar naif bir insan ki cevap veriyor İnan Türkiye’de olsam şehir fark etmez giderim pişmanım azsın çok derinlemesine tedavileri var çok yönlü muayene elealışı varTeşekkür ederim
Hahaha bende nefret ederim aslındaPapatyam ne yaptın sen? O emoji ne öyle? Sigarasızlıktan terör estiriyorum evde, yapılır mı bu şimdi.
İnşallah benimkinde geçerEsinin net bir tavrı olması lazım canım sen bununla baş edemezsin .herkesin kendi hayatı var kimse kimseyi memnun etmeye gelmedi dünyaya. Biraz nefes almanıza izin vermeleri gerek.bu insanı çok yıpratıyor en iyi ben bilirim.bir senemi aldı benim.
Hiç bilmiyorum sormadım instgramdan yazmıştım paylaşımlarınaFiyatlar nasıl peki
Testi erken yaptım belki ama bana bazı gerçekleri hatırlattı iyi oldu bi bakımaYhaha alemsin güldürdün beni..sendemi erken davranıyorsun testlere
Saol canım Allah razı olsun ne diyim inşallah geçer gider bu günlerdeCanım o gece yine uyuyor rahatça sen neden kafana takıp üzülmesin ki haksız değilken. Eğer eşinle aranızı açıyorsa her dediğine he de geç. Ben çözümü bunda buldum. Yani çok şükür aşırı baskıcı bi kaynana değil benimki ama illaki sürtüşmeler oluyor. Sen eşinle huzuruna bak güzel canını da kimse yüzünden sıkma
Geçer geçer sen uzme kendini, saygıda kusur olmadıkça kimseye mecbur değiliz sürekli aramak zorunda da degiliz buna alıştırma derim. Pazar gitmişsiniz,, pazartesi ne konuşacaksın ki hele.bir konuşacak konu birikain yahuİnşallah benimkinde geçer
Görünce gözlerim doldu biliyor musun? 11 gün oldu, o kadar hassaslaştım ki dokunsalar ağlıyorum.Hahaha bende nefret ederim aslında
İcesim.geldi şimdi
Neymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedimGeçer geçer sen uzme kendini, saygıda kusur olmadıkça kimseye mecbur değiliz sürekli aramak zorunda da degiliz buna alıştırma derim. Pazar gitmişsiniz,, pazartesi ne konuşacaksın ki hele.bir konuşacak konu birikain yahu
Anladım araştırayım inşallah ayarlayabilirsem gideyimRica ederim ben internetten bazen yazıyorum okadar naif bir insan ki cevap veriyor İnan Türkiye’de olsam şehir fark etmez giderim pişmanım azsın çok derinlemesine tedavileri var çok yönlü muayene elealışı var
Ayyy hadi inşallah kuzummmmHafif silik bir çizgim var erken gebelik bulursam yaptım akşama yoksa yarın sabaha
Ayy yine iyi dayanmassin yaaa ne güzel iradelisinGörünce gözlerim doldu biliyor musun? 11 gün oldu, o kadar hassaslaştım ki dokunsalar ağlıyorum.
Nefret edenin de içesi geliyorsa ben nerelere gideyim oyy.
Tövbe yarabbim, ona neymiş ne yaptığından senin özel hayatın yokmu.Neymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedim
Batın ne zamandı canım biraz2 veya 3 gun var ama testlerim çok kafa karıştırıcı çıktı en iyisi kan vermek benim çatlamadan 8 gun sonra gözle görülür bi silik çizgi çıktı kaset testte ertesi gün daha belirgindi sonra ertesi sabah yok gibi çıktı çok karışık alttaki 2 testi ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bugün son yaptığım ise önce gölge gibi bisey vardı bekledikçe yok oldu
Evet pik değerlendirinKizlar bugün pik olmuş değil mi?
Doğru canım söylemiştin kusura bakma bazen unutuyorum çok mesaj oluncaAyın 14nde çatlatma iğnemin 15. Günü olacak canım. Gebelik yoksa adet görürsün demişti doktorum 15ne
2 veya 3 gun var bataBatın ne zamandı canım biraz
Evet pik değerlendirin
2 günde bir gidip kan vereceksin izlenme yapılacak değerin öyle anlaşılır geç döllenme olup olmadığı mutlaka aksatma git ne olur ne olmaz geç döllenmede öyle olabiliyor yada ay içinde ikinci yumurtlama olmuşsa o nedenledir bat tarihi değişiyor bu nedenle hcg düşük kalıyor insanlar bilmeden adet söktürücü aşıyor Allah korusun belli olmaz en mantıklısı bu tahlilden 2 gün sonra kan ver yine beta baktır bana atabilirsin direk bakarım pregestron da baktır hatta onu da at banaKızlar selamlar bugün batın üstünden 9 gün geçti daha da olmadım. Kan testi 2.39. Sizce geç döllenme olsa belli olur muydu? Cuma günü randevum var doktora görüneceğim bir de sizin fikrinizi almak istedim. Şimdiye kadar maximum 5 gün gecikti adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?