Yaa çık sevindim canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Ayın 14nde çatlatma iğnemin 15. Günü olacak canım. Gebelik yoksa adet görürsün demişti doktorum 15neNe kadar vardı bata canım okuyamadım mesajlari
hıc bellı olmaz canım o durum, umutsuz oldugun anca gelır.Ben de dayanamıyorum ama bu sefer hiç ümidim olmadığı için böyleyim sanırım
Olmuş canım kaçırma günleriKizlar bugün pik olmuş değil mi?
pık canım evetKizlar bugün pik olmuş değil mi?
Fiyatlar nasıl pekiÇok sevindim canım benim çok iyi olacak emin ol
baya gecmıs canım, gec dollenme olabılır belkıde, 2*39 arada bır deger bununla yukselende oldu düşence oldu.Kızlar selamlar bugün batın üstünden 9 gün geçti daha da olmadım. Kan testi 2.39. Sizce geç döllenme olsa belli olur muydu? Cuma günü randevum var doktora görüneceğim bir de sizin fikrinizi almak istedim. Şimdiye kadar maximum 5 gün gecikti adetim.
Evet pik canımKizlar bugün pik olmuş değil mi?
İnşaallah. Bu ay tüp bebek düşünüyorduk. Eğer gebe olmadığım halde olmadıysam oturup bi de ona ağlarım herhalde bu nasıl şans diye.baya gecmıs canım, gec dollenme olabılır belkıde, 2*39 arada bır deger bununla yukselende oldu düşence oldu.
ınsalaahhh bebıs vardır
ah canım yaaa, ınsallah vardır aglama hayırlısı olsun hakkımızdaİnşaallah. Bu ay tüp bebek düşünüyorduk. Eğer gebe olmadığım halde olmadıysam oturup bi de ona ağlarım herhalde bu nasıl şans diye.
Ben neler denedim bu 3 ayda neler ama laf söz güzel niyet hiç bit şeyden anlamıyorlar birde hep haklılar görümcemde onay merkezleri Allah var diyorum sadece sabır diyorum hayal ediyor diğer evleri evlilikleri yani nasıl denge olmuş nasıl rahat etmişler diye ama yok hiç bir şeyden memnun değil gergin arasam da bir gün arama sorun oturup birde ağlanıp sızlanıyor sonra kayınpeder bana doluyor bende artık yıldımCanım benim sakin ol. Biz kimseler için yapmıyoruz o çocuğu. Sakin kal strese girip düşse gene canı acıyan sen olcaksın. Herkes üzüldüğünü belli edecek ama başını yastıga koyup uyumaya devam edecek sen hissedeceksin o acıyı ve bedensel olarak hissin gececek ama yüreğinde kalacak o daha beter. Söyle müsait olamadım işlerimiz var bizimde diye. Bir dersin iki dersin gerekirse bin kez söyle her çağırdıgında gitme her seferinde arama arkandan bir iki sallar sonra o bırakır peşinizi. Sakin kalmaya çalış ben eşime her zaman söylerim kimsenin stresini çekmeyeceğiz bu hayatta herkes eşiyle çocuguyla anını yaşayıp çekip evine yuvalarına geri dönüyor. Biz niye yaşayalım ki stresi?
Amin. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşaallah. Burda bazı dertler bizi daha yakın yapıyor. Kendim için istediğimi sizin için de istiyorum. Hepimiz tadalım bu mutluluğuah canım yaaa, ınsallah vardır aglama hayırlısı olsun hakkımızda
Eşim çok üzülüyor oda aksine iyilik timsali sabır taşı Allah onu insanların kalbini kırmamak üzerine yaratmış resmenDili çürüsün desem burdakiler bana kızacak.herkesin kendi evinde sıkıntısı olur mutluluğu olur sürekli onlarla mı olacakmışsınız ay allahım en deli olduğum konular.eşimin ailesi ilk evlenirken beni istememişti teyzesinin kızını alacaklarını düşündükleri için ee biz nişanlandık bunu anneme de söylemiş annem zaten biliyordu nyse evlendikten sonra bana iyilikte etseler batıyo resmen öyle büyük sorunlar olmamasına rağmen konuşmak seslerini duymak dahi istemiyorum zaten bir buçuk yıl oldu engelledim annesini de babasını da akıllarından gecen şey ben eşime karışamam parasına karışamam flan flan.sana Allah yardım etsin eğer eşinle aranız iyi sevginiz güçlüyse eşine sığın ona anlat üzüntünü de hissettir bu sorun çözülür onlar die birsey kalmaz evinizde herkes yerini bilir gelip gidinilse dahi eskisi gbi olmazüzme kendini zaten yaşadığımız gebelik stresi bize fazla bile
Çok haklısın kuzum ya hepimiz aynı yoldayız.Amin. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşaallah. Burda bazı dertler bizi daha yakın yapıyor. Kendim için istediğimi sizin için de istiyorum. Hepimiz tadalım bu mutluluğu
Allah sonumuzu hayra çıkartsın ne diyimCnm daha once de yazmistim. Sen bu insanlari degistiremezsin. Esin tavrini koyacak, net olacak ve geri adim atmayacak, kararli durus sergileyecek. Bunu saygisizlik olarak gormeyecek. Basini onune egmeyecek. Elbette anadir babadir ancak herkesin kendine gore bir hayati var, bunu kabul etmek zorundalar. Daha dogrusu onlar hicbir zaman degismeyecek, siz mesafe koyacaksiniz. Ve bu, bugunden yarina hemen olamayacak, malesef. Tamamen esinin yumusak karakterinden kaynaklaniyor. Evlatlar arasinda farkli davranislar sergiliyorlar. Emin olabilirsin. Yasadim biliyorum.
Canım o gece yine uyuyor rahatça sen neden kafana takıp üzülmesin ki haksız değilken. Eğer eşinle aranızı açıyorsa her dediğine he de geç. Ben çözümü bunda buldum. Yani çok şükür aşırı baskıcı bi kaynana değil benimki ama illaki sürtüşmeler oluyor. Sen eşinle huzuruna bak güzel canını da kimse yüzünden sıkmaKayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
Allahım ağzın bal yesin inşallah öyle olur geçer söner derdifazla strese gerek yok canım bak biz aynı evde sayılırız alt katımda her günde görüşürüz yani o yetmez whatsappdan öpücükler kalpler gönderir canı sıkılır arar napıyorsun diye her gün görürüm bir gün görmem ertesi gün gelir neden sesiniz çıkmıyor der tabi bu yollara girene kadar ooo ben onunla ne laf dalaşlarına girdim sonra bi durdu sakinledi sakinlik geldi o yüzden değiştiremeyeceğimiz insanlar için üzülme asla o da öyle de geç ben diyorum benim delim en azından ne kadar ileri gidebileceğini biliyorum şu bebiş zamanlarında strese gerek yok ooo anlatsam neler oldu neler ama atlattık şimdi anne kız olduk bi süre kayınvalideliği tutuyor ama sonra normale dönüyor hiç bir şey için üzülmeye değmez
Hafif silik bir çizgim var erken gebelik bulursam yaptım akşama yoksa yarın sabahaKuşum çok mesaj birikmiş okuyamadim hepsini ne yaptın çabuk söyle heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?