Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar bugün batın üstünden 9 gün geçti daha da olmadım. Kan testi 2.39. Sizce geç döllenme olsa belli olur muydu? Cuma günü randevum var doktora görüneceğim bir de sizin fikrinizi almak istedim. Şimdiye kadar maximum 5 gün gecikti adetim.

Yaa çık sevindim canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin

baya gecmıs canım, gec dollenme olabılır belkıde, 2*39 arada bır deger bununla yukselende oldu düşence oldu.
ınsalaahhh bebıs vardır

baya gecmıs canım, gec dollenme olabılır belkıde, 2*39 arada bır deger bununla yukselende oldu düşence oldu.
ınsalaahhh bebıs vardır
İnşaallah. Bu ay tüp bebek düşünüyorduk. Eğer gebe olmadığım halde olmadıysam oturup bi de ona ağlarım herhalde bu nasıl şans diye.

Ben neler denedim bu 3 ayda neler ama laf söz güzel niyet hiç bit şeyden anlamıyorlar birde hep haklılar görümcemde onay merkezleri Allah var diyorum sadece sabır diyorum hayal ediyor diğer evleri evlilikleri yani nasıl denge olmuş nasıl rahat etmişler diye ama yok hiç bir şeyden memnun değil gergin arasam da bir gün arama sorun oturup birde ağlanıp sızlanıyor sonra kayınpeder bana doluyor bende artık yıldım

Eşim çok üzülüyor oda aksine iyilik timsali sabır taşı Allah onu insanların kalbini kırmamak üzerine yaratmış resmen

Amin. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşaallah. Burda bazı dertler bizi daha yakın yapıyor. Kendim için istediğimi sizin için de istiyorum. Hepimiz tadalım bu mutluluğu
Çok haklısın kuzum ya hepimiz aynı yoldayız.
Aminnnn aminnn

Allah sonumuzu hayra çıkartsın ne diyim

Canım o gece yine uyuyor rahatça sen neden kafana takıp üzülmesin ki haksız değilken. Eğer eşinle aranızı açıyorsa her dediğine he de geç. Ben çözümü bunda buldum. Yani çok şükür aşırı baskıcı bi kaynana değil benimki ama illaki sürtüşmeler oluyor. Sen eşinle huzuruna bak güzel canını da kimse yüzünden sıkma

Allahım ağzın bal yesin inşallah öyle olur geçer söner derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…