- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.948
- 248
- 37
Yhaha alemsin güldürdün beni..Kuşum başka türlü negatif çıktı yani NEGATİF gibi düşünKuruma çizgisi filan diyonuz ya hani.Test beni okadar bile iplemedi.Sen kimsin de test yapıyosun dedi test bana.Gözümün içine bakıp hamile değilsin dedi
Çöp olarak düşünme kuzum ilaçsız yumurtlama zor oluyorsa yumurtlama destekleyici masajlar var onları dene istersenDoktor önermedi zaten ama 1 aydan fazla bir sürem çöp olcak kuzum ya ona üzülüyorum
Tamm canım peki doktor sana olumsuz birsey söylemişmiydi prolaktinden dolayı.ve özele mi gittinBen dostinex kullanmış tım, salı perşembe bi ayda düşmüştütabi ama prolaktini yükselten şeylere bak internetten, az tüketmeye çalış onları
Yaa soyadı nedir. Gitmeye çalışayımmİstanbul’da mükemmel bir Kadın var Dr Zuhal diye ona gidin imkanınız varsa çok iyi saptıyor hastalarını
O zamanlar bekar olduğum için bir şey dememişti.hamilelikte yükselen bir hormonmuş normalde. Sizin doktorunuz bir şey dedi miTamm canım peki doktor sana olumsuz birsey söylemişmiydi prolaktinden dolayı.ve özele mi gittin
Canım allah sana sabır versin öncelikle, eşinle konuşmuyo musunuz hiç bu konuları? Biraz mahremiyetiniz olmalı. Bebek konusunda da öyle deme lütfen ben burdan üzüldüm, moralin bozuldu anlıyorum ama nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek bebişler napalım sıkma canınıKayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
Ediyorum canim bolca hem deAmin canım benimbizim için de dua et
Bekliyoruz bakalım hayırlısı canimBekle bakalım sabrın sonu selamettir
Ayyyyyh yaşasinnn yaşasinnnnn işte buuu elhamdülillah MashaAllah canım inşallah devamı da gelir ve sağ salim kucağında alırsın aminnGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Estağfurullah canımçok pardon canım allh sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben kaçırdımda testini atsan bi görsem birde kaset testlemi ögrendin belirtiler
kusura bakma çünkü işteyim okuyamadım herşeyi
Öp.Dr.Zuhal Dilek şanlıYaa soyadı nedir. Gitmeye çalışayımm
Alla biz konuşuyoruz çmzüm bulup uyguluyoruz onlarla konuşuyoruz ama 3 gün sürüyor etkisi ve bazen 1 gün ikimizdede sabır kalmadı valla Allah yardımcımız olsunCanım allah sana sabır versin öncelikle, eşinle konuşmuyo musunuz hiç bu konuları? Biraz mahremiyetiniz olmalı. Bebek konusunda da öyle deme lütfen ben burdan üzüldüm, moralin bozuldu anlıyorum ama nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek bebişler napalım sıkma canını
ahh ahhh, bu kayınvaldeler neden boyle yaaa. kac senelık evlısın kuzumKayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
Canım benim sakin ol. Biz kimseler için yapmıyoruz o çocuğu. Sakin kal strese girip düşse gene canı acıyan sen olcaksın. Herkes üzüldüğünü belli edecek ama başını yastıga koyup uyumaya devam edecek sen hissedeceksin o acıyı ve bedensel olarak hissin gececek ama yüreğinde kalacak o daha beter. Söyle müsait olamadım işlerimiz var bizimde diye. Bir dersin iki dersin gerekirse bin kez söyle her çağırdıgında gitme her seferinde arama arkandan bir iki sallar sonra o bırakır peşinizi. Sakin kalmaya çalış ben eşime her zaman söylerim kimsenin stresini çekmeyeceğiz bu hayatta herkes eşiyle çocuguyla anını yaşayıp çekip evine yuvalarına geri dönüyor. Biz niye yaşayalım ki stresi?Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
Insallah canım çok sagol Rabbım sizlere de nasip etsin sen bugün test yapacaktın ne olduAyyyyyh yaşasinnn yaşasinnnnn işte buuu elhamdülillah MashaAllah canım inşallah devamı da gelir ve sağ salim kucağında alırsın aminnçok ama çok sevindimmm
Canım ben dün için izin almıştım bugün sonucu göstermek için gidemedim iş yerindeyim.gidince öğrenirim inşallah kötü birsey demez korkuyorum bu yüzden gebelik oluşmaz dieO zamanlar bekar olduğum için bir şey dememişti.hamilelikte yükselen bir hormonmuş normalde. Sizin doktorunuz bir şey dedi mi
Cnm daha once de yazmistim. Sen bu insanlari degistiremezsin. Esin tavrini koyacak, net olacak ve geri adim atmayacak, kararli durus sergileyecek. Bunu saygisizlik olarak gormeyecek. Basini onune egmeyecek. Elbette anadir babadir ancak herkesin kendine gore bir hayati var, bunu kabul etmek zorundalar. Daha dogrusu onlar hicbir zaman degismeyecek, siz mesafe koyacaksiniz. Ve bu, bugunden yarina hemen olamayacak, malesef. Tamamen esinin yumusak karakterinden kaynaklaniyor. Evlatlar arasinda farkli davranislar sergiliyorlar. Emin olabilirsin. Yasadim biliyorum.Kayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
İnşallah canımbizde yarın başlayacağız bakalım inşallah vesile olur önümüzdeki aylarda
Kızlar ayın 14'üne test yapacağım diye kendimi şartlamıştım ama az önce erken gebelik testi aldım ve yarın sabah yapmaya karar verdim Allah izin verirse inşallahpozitif çıkar
Dili çürüsün desem burdakiler bana kızacak.herkesin kendi evinde sıkıntısı olur mutluluğu olur sürekli onlarla mı olacakmışsınız ay allahım en deli olduğum konular.eşimin ailesi ilk evlenirken beni istememişti teyzesinin kızını alacaklarını düşündükleri için ee biz nişanlandık bunu anneme de söylemiş annem zaten biliyordu nyse evlendikten sonra bana iyilikte etseler batıyo resmen öyle büyük sorunlar olmamasına rağmen konuşmak seslerini duymak dahi istemiyorum zaten bir buçuk yıl oldu engelledim annesini de babasını da akıllarından gecen şey ben eşime karışamam parasına karışamam flan flan.sana Allah yardım etsin eğer eşinle aranız iyi sevginiz güçlüyse eşine sığın ona anlat üzüntünü de hissettir bu sorun çözülür onlar die birsey kalmaz evinizde herkes yerini bilir gelip gidinilse dahi eskisi gbi olmazKayınvalidem aradı ve diyorki 2 gündür neden aramıyorsunuz.pazar sabahtan akşama kadar oradaydık sadece Pazartesi aramadık yeryüzünde bu kadına bunu anlatabilecek ilim irfan sahibi biri varsa okusun üflesin valla ne okursa okusun amin diyeceğim sinirden titriyorum şuan anlatamam.sizinkilerde öylemi ben şuan neden gebelik beklediğimi sorguluyorum olsa bile bu kadının stresinden düşecek zaten durmayacakki ben neden kendime dert ediniyorum.bu ay tutarsa tutar tutmazsa kozlar ben daha denemeyeceğim net kararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?