Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yhaha alemsin güldürdün beni.. sendemi erken davranıyorsun testlere

Canım allah sana sabır versin öncelikle, eşinle konuşmuyo musunuz hiç bu konuları? Biraz mahremiyetiniz olmalı. Bebek konusunda da öyle deme lütfen ben burdan üzüldüm, moralin bozuldu anlıyorum ama nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek bebişler napalım sıkma canını

Ayyyyyh yaşasinnn yaşasinnnnn işte buuu elhamdülillah MashaAllah canım inşallah devamı da gelir ve sağ salim kucağında alırsın aminn çok ama çok sevindimmm

çok pardon canım allh sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben kaçırdımda testini atsan bi görsem birde kaset testlemi ögrendin belirtiler

kusura bakma çünkü işteyim okuyamadım herşeyi
Estağfurullah canım dun erken gebelik de çıktı bugün de kasette cikti

Eklentiler

• 20220111_081021.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220111_080926.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 63
Alla biz konuşuyoruz çmzüm bulup uyguluyoruz onlarla konuşuyoruz ama 3 gün sürüyor etkisi ve bazen 1 gün ikimizdede sabır kalmadı valla Allah yardımcımız olsun

ahh ahhh, bu kayınvaldeler neden boyle yaaa. kac senelık evlısın kuzum
bızımkı ık bır sene boyleydı bes kere benı bes kere esımı goruntulu aradıgını bılırım pazar gunu.

Canım benim sakin ol. Biz kimseler için yapmıyoruz o çocuğu. Sakin kal strese girip düşse gene canı acıyan sen olcaksın. Herkes üzüldüğünü belli edecek ama başını yastıga koyup uyumaya devam edecek sen hissedeceksin o acıyı ve bedensel olarak hissin gececek ama yüreğinde kalacak o daha beter. Söyle müsait olamadım işlerimiz var bizimde diye. Bir dersin iki dersin gerekirse bin kez söyle her çağırdıgında gitme her seferinde arama arkandan bir iki sallar sonra o bırakır peşinizi. Sakin kalmaya çalış ben eşime her zaman söylerim kimsenin stresini çekmeyeceğiz bu hayatta herkes eşiyle çocuguyla anını yaşayıp çekip evine yuvalarına geri dönüyor. Biz niye yaşayalım ki stresi?

Ayyyyyh yaşasinnn yaşasinnnnn işte buuu elhamdülillah MashaAllah canım inşallah devamı da gelir ve sağ salim kucağında alırsın aminn çok ama çok sevindimmm
Insallah canım çok sagol Rabbım sizlere de nasip etsin sen bugün test yapacaktın ne oldu

O zamanlar bekar olduğum için bir şey dememişti.hamilelikte yükselen bir hormonmuş normalde. Sizin doktorunuz bir şey dedi mi
Canım ben dün için izin almıştım bugün sonucu göstermek için gidemedim iş yerindeyim.gidince öğrenirim inşallah kötü birsey demez korkuyorum bu yüzden gebelik oluşmaz die

Cnm daha once de yazmistim. Sen bu insanlari degistiremezsin. Esin tavrini koyacak, net olacak ve geri adim atmayacak, kararli durus sergileyecek. Bunu saygisizlik olarak gormeyecek. Basini onune egmeyecek. Elbette anadir babadir ancak herkesin kendine gore bir hayati var, bunu kabul etmek zorundalar. Daha dogrusu onlar hicbir zaman degismeyecek, siz mesafe koyacaksiniz. Ve bu, bugunden yarina hemen olamayacak, malesef. Tamamen esinin yumusak karakterinden kaynaklaniyor. Evlatlar arasinda farkli davranislar sergiliyorlar. Emin olabilirsin. Yasadim biliyorum.

Kızlar ayın 14'üne test yapacağım diye kendimi şartlamıştım ama az önce erken gebelik testi aldım ve yarın sabah yapmaya karar verdim Allah izin verirse inşallah pozitif çıkar

İnsallah en koyusundan pozitifi görürsünn ama azıcık daha mı sıksan ki dişini en azından 13nde yap. Benim bat 3 gün kaldı test yaptım negatif çıktıda test karşıtıyım şuanda

Dili çürüsün desem burdakiler bana kızacak.herkesin kendi evinde sıkıntısı olur mutluluğu olur sürekli onlarla mı olacakmışsınız ay allahım en deli olduğum konular.eşimin ailesi ilk evlenirken beni istememişti teyzesinin kızını alacaklarını düşündükleri için ee biz nişanlandık bunu anneme de söylemiş annem zaten biliyordu nyse evlendikten sonra bana iyilikte etseler batıyo resmen öyle büyük sorunlar olmamasına rağmen konuşmak seslerini duymak dahi istemiyorum zaten bir buçuk yıl oldu engelledim annesini de babasını da akıllarından gecen şey ben eşime karışamam parasına karışamam flan flan.sana Allah yardım etsin eğer eşinle aranız iyi sevginiz güçlüyse eşine sığın ona anlat üzüntünü de hissettir bu sorun çözülür onlar die birsey kalmaz evinizde herkes yerini bilir gelip gidinilse dahi eskisi gbi olmaz üzme kendini zaten yaşadığımız gebelik stresi bize fazla bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…