Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya ben bu sürekli muhabbet bulabilen sıkılmadan saatlerce konuşan insanlara hayranım. Olmuyor ben beceremiyorum yani becermeyi bırak beceren insanların da sürekli konuşması rahatsız ediyor başım ağrıyor hemen. Bazen dayanamayıp masaya yumruğu geçirip kalkıp gidesim geliyor. Yapabilene tebrikler Yine de yaşasın laf olsun diye boş yapmayanlar

Tövbe yarabbim, ona neymiş ne yaptığından senin özel hayatın yokmu.
Boş boş şeyler ya
Yok olamaz diyor ki zaten kadın Allahım eşim hariç ailece böyleler Heran kızına da yapıyor o alışmış ama ben beni bağlamaz bunalıyorum haliyle

Cuma günü randevum var canım dayanamayıp yaptırdım yine de. Aslında bugün benim doğum günüm olsaydı yemekte eşime söylemek istiyordum. Her şey nasip. Allahın izniyle başaracağız kızlar yılmak yok fanfiniye devam

Bende aynı ben kendi annemi bile her gün arayamiyorum ne konuscam ki her gun

Neymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedim
Ya benimki arıyor biliyor musun İşte bile günde en az 2 defa arar konuşur. Evi de bi sokak ötemizde Ama tek yaşıyor kaynanam ve yaşlı olduğu için eşimle empati yapıyorum yarın bigün vefat ederse benim yüzümden daha az konuşmuş görüşmüş olsun istemiyorum. Ay seninki de tam kaynanaymış Allah sabır versin

Kızlar bugün yumurtlamamın 14. Günü çatlamanında 13. Günü test yaptım çıkmadı fakat instgramda birgebenin günlüğü var bana 17. Gün test yap diyor belki geç döllenmedir çıkma diyor adet olacağıma dair birşey de yok sol kasık ağrım var göğüsler hassasiyet bide yüzümü sivilce bastı resmen reglime de 3 gün kaldı nediyorsunuz umudumu kesmeli miyim

Kıııız beni Ocak için gebelik planlamasına sen almıştın ve kendin için alıştım bi gün olacak flan demiştin ay sen hamilemisin şimdiiii
Evet hamileyim sanırım galiba
Yaa çık sevindim canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum Allah razı olsun sizlere de nasip olsun tez zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…