Aynen ya ben bu sürekli muhabbet bulabilen sıkılmadan saatlerce konuşan insanlara hayranım. Olmuyor ben beceremiyorum yani becermeyi bırak beceren insanların da sürekli konuşması rahatsız ediyor başım ağrıyor hemen. Bazen dayanamayıp masaya yumruğu geçirip kalkıp gidesim geliyor. Yapabilene tebriklerGeçer geçer sen uzme kendini, saygıda kusur olmadıkça kimseye mecbur değiliz sürekli aramak zorunda da degiliz buna alıştırma derim. Pazar gitmişsiniz,, pazartesi ne konuşacaksın ki hele.bir konuşacak konu birikain yahu
İnşallah canım Allah güzel insanlarla karşılaştırsınAnladım araştırayım inşallah ayarlayabilirsem gideyim
Yok ya aşılama koydu bana ondan herhaldehıc bellı olmaz canım o durum, umutsuz oldugun anca gelır.
bende cok umutlu oldugumdan yapmıyorum damerak
İnşallah canımAyyy hadi inşallah kuzummmm
Yok olamaz diyor ki zaten kadın Allahım eşim hariç ailece böyleler Heran kızına da yapıyor o alışmış ama ben beni bağlamaz bunalıyorum haliyleTövbe yarabbim, ona neymiş ne yaptığından senin özel hayatın yokmu.
Boş boş şeyler ya
Cuma günü randevum var canım dayanamayıp yaptırdım yine de. Aslında bugün benim doğum günüm olsaydı yemekte eşime söylemek istiyordum. Her şey nasip. Allahın izniyle başaracağız kızlar yılmak yok fanfiniye devam2 günde bir gidip kan vereceksin izlenme yapılacak değerin öyle anlaşılır geç döllenme olup olmadığı mutlaka aksatma git ne olur ne olmaz geç döllenmede öyle olabiliyor yada ay içinde ikinci yumurtlama olmuşsa o nedenledir bat tarihi değişiyor bu nedenle hcg düşük kalıyor insanlar bilmeden adet söktürücü aşıyor Allah korusun belli olmaz en mantıklısı bu tahlilden 2 gün sonra kan ver yine beta baktır bana atabilirsin direk bakarım pregestron da baktır hatta onu da at bana
Evet t çizgisi baya koyu cikmis.Kizlar bugün pik olmuş değil mi?
Her şey ilerde dünyaya gelecek (inşallah) minnakım için. Yoksa alır sabahlara kadar tüttürürdüm.Ayy yine iyi dayanmassin yaaa ne güzel iradelisin
Bende aynı ben kendi annemi bile her gün arayamiyorum ne konuscam ki her gunAynen ya ben bu sürekli muhabbet bulabilen sıkılmadan saatlerce konuşan insanlara hayranım. Olmuyor ben beceremiyorum yani becermeyi bırak beceren insanların da sürekli konuşması rahatsız ediyor başım ağrıyor hemen. Bazen dayanamayıp masaya yumruğu geçirip kalkıp gidesim geliyor. Yapabilene tebriklerYine de yaşasın laf olsun diye boş yapmayanlar
Ya benimki arıyor biliyor musunNeymiş ne yaptın anlatacaksın kalktım yemek yedim oturdum vs böyle konular çünkü o öyle şeyler anlatıyor ama eşime dedim her sabah 7de anneni arıyorsun bıktıracak kadar devam ediyorsun dedim
Ayyyy inşallahHer şey ilerde dünyaya gelecek (inşallah) minnakım için. Yoksa alır sabahlara kadar tüttürürdüm.
Ayneeen. Demek ki garip olan onlarmışBende aynı ben kendi annemi bile her gün arayamiyorum ne konuscam ki her gun
Kayınvalidelerr hep ısrarcı ya hepAyneeen. Demek ki garip olan onlarmış
Olabilir canım ruh hali ile alakalı. Koyan banada koyduYok ya aşılama koydu bana ondan herhaldeBende merak ediyorum da zaten negatif çıkıp duruyor yoruldum birazcık
Ah bende bırakabilsem keşke çok iradesizimGörünce gözlerim doldu biliyor musun? 11 gün oldu, o kadar hassaslaştım ki dokunsalar ağlıyorum.
Nefret edenin de içesi geliyorsa ben nerelere gideyim oyy.
Aynen canım sen birde iki tane yaptırdın ama umudunu kaybetmiyorsun hayranım sana ❤Olabilir canım ruh hali ile alakalı. Koyan banada koydu
Yapacak bişey yok nasip
İnshaAllah.. Rabbim nasib etsinKızlar ayın 14'üne test yapacağım diye kendimi şartlamıştım ama az önce erken gebelik testi aldım ve yarın sabah yapmaya karar verdim Allah izin verirse inşallahpozitif çıkar
Evet hamileyim sanırım galibaKıııız beni Ocak için gebelik planlamasına sen almıştın ve kendin için alıştım bi gün olacak flan demiştin ay sen hamilemisin şimdiiii
Amin kuzum Allah razı olsun sizlere de nasip olsun tez zaman daYaa çık sevindim canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Umut etmeye devamAynen canım sen birde iki tane yaptırdın ama umudunu kaybetmiyorsun hayranım sana ❤
Ben şuradadevamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?