Tabi ki öyle bende olmayınca hemen gemileri yakıyorum şimdi birde yalnız kalicam 2. Hsg için denemeye fırsatta yok birazcıkta ondan. Ama gelsin toparlanirim yineUmut etmeye devam♥
Olacak bir gün inanıyorumvakti zamanı vardır
Tobe Tobe kim oluyorlar da onlar karar veriyor böyle birşeye tamam bilim ilim de bı yere kadar.. Rabbim isterse kim karşı gelebilir ki.. alsa öyle düşünme lütfenTesti erken yaptım belki ama bana bazı gerçekleri hatırlattı iyi oldu bi bakımaZaten bizim çocuğumuz olmicaktı ben bi hayale kapıldım sadece
O herkeste oluyor canim adet olunca bende üzülüyorum tabiki,ama elden gelen bişey yok bir gün sonra kaldığım yerden devam.Tabi ki öyle bende olmayınca hemen gemileri yakıyorum şimdi birde yalnız kalicam 2. Hsg için denemeye fırsatta yok birazcıkta ondan. Ama gelsin toparlanirim yine
Neden böyle diyorsun ki canım?Testi erken yaptım belki ama bana bazı gerçekleri hatırlattı iyi oldu bi bakımaZaten bizim çocuğumuz olmicaktı ben bi hayale kapıldım sadece
Yok maviss ya vazgeçtim canım çünkü daha erken olduğunu düşünüyorum birde erken gebelik testimde yok zatenInsallah canım çok sagol Rabbım sizlere de nasip etsin sen bugün test yapacaktın ne oldu
Böyle her gitme döneminde bu ay olsaydı ne iyi olurdu sevinçle beklerdim falan diye düşünüyorum hep ondan bu melankoliklikO herkeste oluyor canim adet olunca bende üzülüyorum tabiki,ama elden gelen bişey yok bir gün sonra kaldığım yerden devam.
Hiç ummadık zamanda nasip olur bakarsın biz her ay deniyoruz yine yok
Bekle bakalım canim bat gununuYok maviss ya vazgeçtim canım çünkü daha erken olduğunu düşünüyorum birde erken gebelik testimde yok zaten
Evet aynen insan öyle düşünüyor hissettiklerin normal aslında . Evet olumlama.benim arkadaşım da aynısını söylemişti , olacağına inan bekle umudunu kesme diye.Böyle her gitme döneminde bu ay olsaydı ne iyi olurdu sevinçle beklerdim falan diye düşünüyorum hep ondan bu melankoliklik
Gelince de kaldığımız yerden devam ediyoruz yine bakalım beklemeye devam
Ama bisey görmüştüm internette hatta doktorun yazısıydı galiba. Her gün alıştırma yapın, olacağına inanın sanki karnınizdaymis gibi büyüdüğünü falan filan hayal edin diyordu
Ama çoğu olan kişi de vazgeçtiğim ay oldu diyor
Hangi düşünceyle beklemek doğru acaba
Zor beybisi gerçekten çok zor ama bu süreçte en azından azalt olur mu? Yumurtalarımızı da olumsuz etkiliyor malum.Ah bende bırakabilsem keşke çok iradesizim
Yani benimde o yönden kafam karıştı gerçi daha aman saldım gitti desemde kalpten o kadar diyemiyorum, ama bi yandan da böyle yazılar görünce öyle mi beklemek gerek diyorumEvet aynen insan öyle düşünüyor hissettiklerin normal aslında . Evet olumlama.benim arkadaşım da aynısını söylemişti , olacağına inan bekle umudunu kesme diye.
Zaten ben yapı olarak vazgeçtim desende kalben inanmak gerek onu yapamam sanırım.
Umut etmek güzel
Çok istiyorum bırakmak ama sürekli yalnız kaldığım için elim oraya gidiyorZor beybisi gerçekten çok zor ama bu süreçte en azından azalt olur mu? Yumurtalarımızı da olumsuz etkiliyor malum.
YaaaaGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Ya çok kendini kaptırma dan devam etmek lazım, yoksa psikolojik her ay hamileyim der insan.Yani benimde o yönden kafam karıştı gerçi daha aman saldım gitti desemde kalpten o kadar diyemiyorum, ama bi yandan da böyle yazılar görünce öyle mi beklemek gerek diyorum
Ama fazlası da zarar olabilir değil mi yalancı hamilelik sendromu falan var
Yalnızlık, stres, üzüntü, mutluluk… Bütün duygularımızı sigarayla paylaşıyoruz, bırakması böyle zor oluyor işte.Çok istiyorum bırakmak ama sürekli yalnız kaldığım için elim oraya gidiyor
Eşim olduğunda kendisi de içiyor
Bakalım 2 ay yok yine o zaman denemek istiyorum bırakmayı yalnızım ama belki evde tek olduğum için içen biri olmayınca bırakmak daha kolay olur
Öyle olmasa bile hayırlısı buymuş dicez biliyorum demesi kolay ama kuzum bende senelerdir olmadı.. tabi sebeblerim oldu olmaması için yumurtlama su bu herşeyi daha yeni öğrendim vallaha.. kısacası olacağı zaman oluveriyor biz sadece bir sebeb oluyoruz.. demekki zamanı gelmeyince 1000 sebeb olsa fayda etmiyor.. ama şu varki Rabbim gönülden isteyeni geri çevirmez..Kızlar bugün biraz kahverengi lekelenme olmuşbunu görünce biliyorum ki bi iki güne adet olcam.sabrımın sonu selamet olmadı. Yine de küçük bir umudum var sökülene kadar yerleşme olsun diye dua ediyorum ama yerleşme böyle olmaz bence
İnshaAllah.. Rabbim nasib etsin
Aminnn aminnn inşallah kuzucum hep dua ediyorum valla çifter çifter versin RabbimYaaaaçok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini Rabbim bizlere de nasip etsin bu duyguyu en kısa zamanda
Valla MashaAllah missler gibi pik var burda.. hadi İnshaAllah kavuşursun istediğinePik olmuş degil mi kizlar.
Kızlar ne diyorsunuz bu test içinKızlar bu test güzel mi?
Eki Görüntüle 2986079
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?