Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi erken yaptım belki ama bana bazı gerçekleri hatırlattı iyi oldu bi bakıma Zaten bizim çocuğumuz olmicaktı ben bi hayale kapıldım sadece
Tobe Tobe kim oluyorlar da onlar karar veriyor böyle birşeye tamam bilim ilim de bı yere kadar.. Rabbim isterse kim karşı gelebilir ki.. alsa öyle düşünme lütfen

Tabi ki öyle bende olmayınca hemen gemileri yakıyorum şimdi birde yalnız kalicam 2. Hsg için denemeye fırsatta yok birazcıkta ondan. Ama gelsin toparlanirim yine
O herkeste oluyor canim adet olunca bende üzülüyorum tabiki,ama elden gelen bişey yok bir gün sonra kaldığım yerden devam.
Hiç ummadık zamanda nasip olur bakarsın biz her ay deniyoruz yine yok

O herkeste oluyor canim adet olunca bende üzülüyorum tabiki,ama elden gelen bişey yok bir gün sonra kaldığım yerden devam.
Hiç ummadık zamanda nasip olur bakarsın biz her ay deniyoruz yine yok
Böyle her gitme döneminde bu ay olsaydı ne iyi olurdu sevinçle beklerdim falan diye düşünüyorum hep ondan bu melankoliklik
Gelince de kaldığımız yerden devam ediyoruz yine bakalım beklemeye devam
Ama bisey görmüştüm internette hatta doktorun yazısıydı galiba. Her gün alıştırma yapın, olacağına inanın sanki karnınizdaymis gibi büyüdüğünü falan filan hayal edin diyordu
Ama çoğu olan kişi de vazgeçtiğim ay oldu diyor
Hangi düşünceyle beklemek doğru acaba

Evet aynen insan öyle düşünüyor hissettiklerin normal aslında . Evet olumlama.benim arkadaşım da aynısını söylemişti , olacağına inan bekle umudunu kesme diye.
Zaten ben yapı olarak vazgeçtim desende kalben inanmak gerek onu yapamam sanırım.
Umut etmek güzel

Yani benimde o yönden kafam karıştı gerçi daha aman saldım gitti desemde kalpten o kadar diyemiyorum, ama bi yandan da böyle yazılar görünce öyle mi beklemek gerek diyorum
Ama fazlası da zarar olabilir değil mi yalancı hamilelik sendromu falan var

kızlar bata 1hafta var kasıklarım agrıyor kırmızıları görmeme az kaldı vallahı nolcak böyle yaaa beklemekten şikayetci degılım de yoruldum

Zor beybisi gerçekten çok zor ama bu süreçte en azından azalt olur mu? Yumurtalarımızı da olumsuz etkiliyor malum.
Çok istiyorum bırakmak ama sürekli yalnız kaldığım için elim oraya gidiyor
Eşim olduğunda kendisi de içiyor
Bakalım 2 ay yok yine o zaman denemek istiyorum bırakmayı yalnızım ama belki evde tek olduğum için içen biri olmayınca bırakmak daha kolay olur

Yaaaa çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini Rabbim bizlere de nasip etsin bu duyguyu en kısa zamanda

Ya çok kendini kaptırma dan devam etmek lazım, yoksa psikolojik her ay hamileyim der insan.
Olursa baş üstüne Olmazsa da imtihan eşim hep öyle der

Son düzenleme:
Yalnızlık, stres, üzüntü, mutluluk… Bütün duygularımızı sigarayla paylaşıyoruz, bırakması böyle zor oluyor işte.
Ya o kadar seviyorum ki keyfî içebilirim ömrümün sonuna kadar. Ama bıraktım işte bebek için, bakalım devamı gelecek mi?

Eşin gitmeden bırakmayı dene yalnız kalınca hepten ona sarılırsın minnoş.

Öyle olmasa bile hayırlısı buymuş dicez biliyorum demesi kolay ama kuzum bende senelerdir olmadı.. tabi sebeblerim oldu olmaması için yumurtlama su bu herşeyi daha yeni öğrendim vallaha.. kısacası olacağı zaman oluveriyor biz sadece bir sebeb oluyoruz.. demekki zamanı gelmeyince 1000 sebeb olsa fayda etmiyor.. ama şu varki Rabbim gönülden isteyeni geri çevirmez..

Yaaaa çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini Rabbim bizlere de nasip etsin bu duyguyu en kısa zamanda
Aminnn aminnn inşallah kuzucum hep dua ediyorum valla çifter çifter versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…