Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şey ilerde dünyaya gelecek (inşallah) minnakım için. Yoksa alır sabahlara kadar tüttürürdüm.
Yaaaa krizlerdeyim ben de hamileyim sanıyordum ya bırakmıştım, dun kanamam gelince kimyasal olunca bir dal yaktım ama bozmadım kendimi bıraktım tadında, bulasirsam yine ipin ucu kaçacak bir tane bile beni benden aldı öyle zorlandim ki zaten moralim de bozuk ağlıyorum durup durup bari hamile olsaydım diye

Aminnn aminnn inşallah kuzucum hep dua ediyorum valla çifter çifter versin Rabbim
Çifter çifter derken ikizmi olsun diyorsun yaniii kız bazen diyorum bi kerede iki tane fena olmaz diye ama korkuyorum da hiç sezeryan istemem cunki birde ikisine birden bakarken tadını cikaramicakmisim gibi geliyor ya

Canım olacak inşaallah hele dur bakalım.. son durum şimdi sende kanama devamı ediyor canım?

Öyle kuzum hayırlısı deyip sabretcez ama her geçen ay daha çok canım yanıyor daha bi üzülüyorum.hepimiz için hayırlısı olsun hepimize bir şey vesile olcak hamile kalacağımız ay ama ne ve ne zaman onu bilmiyorz

Çifter çifter derken ikizmi olsun diyorsun yaniii kız bazen diyorum bi kerede iki tane fena olmaz diye ama korkuyorum da hiç sezeryan istemem cunki birde ikisine birden bakarken tadını cikaramicakmisim gibi geliyor ya
Valla sezeryan konusunda hiç korkma ilk kalkış da zorlanıyor insan ama sonra hemencik toparlıyor insan ikiz fena olmaz

Aynen öyle genellikle yalnızım bi Türk kahvesi yanına da bi sigara benden mutlusu yok ama önceden bırakmak lazım o ilk krizleri hamileyken atlatmak istemiyorum

Canım olacak inşaallah hele dur bakalım.. son durum şimdi sende kanama devamı ediyor canım?
Ediyor canim oluk oluk gidiyor maşallah o kadar çok ki kanama ayağa kalkmaya korkuyorum doktora da gittim bugün rahim duvarı incelmiş güzel temizlenmiş dedi artik ne faydası olacaksa kan da verdim b-hcg 3.97 çıktı muhtemelen dünden beri düştü pazar sabahı çizgi vardı testte çünkü

Olursa ilk mi olacak canım?

Olsun yaa ben seni sabırlı biri olarak gördüm test mest diye girgira vuruyoruz ama gercektede sabirlisin belliki.. inshallah seninde yüzün gülecek..

Son düzenleme:
Valla sezeryan konusunda hiç korkma ilk kalkış da zorlanıyor insan ama sonra hemencik toparlıyor insan ikiz fena olmaz
Diyorsuuun.. vallaha hayırlısı olur inşallah.. en güzeli böyle dua etmek.. benim akıntılar da renk değiştiriyor ..günlerdir okuduğum bir akıntı rengi özellikle gebelerde çok görüyormuş süt kesik rengi ama çok asiir yoğun değildi ama renk öyle sarımtırak ama öyle sap sarı değil sağ kaiskda batma var..belime vuruyor yayılıyor bazen assagidan batiyor yada kasılıyor bilmemişem ne olaaar

Olsunn çok şükür .. ya bide sokulmeseydi al.basian belayı.. gebelik yok adet gelmez ne iğrenç bir iklimdir o amaaan.. böyle en az zindna baştan alırsın ya.. gör bak Allah'ın izniyle bunlar son aksilikler

Olursa ilk mi olacak canım?

Olsun yaa ben seni sabırlı biri olarak gördüm test mest diye girgifa vuruyoruz ama gercektede sabirlisin belliki.. inshallah seninde yüzün gülecek..
Evet canım ilk olcak inşallah olursa 1 yıldır kimyasal dahi olmadı gebelik.olsa yakalardım illaki diye düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyim sabrım ondan belki de ama iyice takıntı haline geldi bende sanırım.çok yıpratıyorum kendimi.inşallah hepimizin yüzü gülsün

Doğru canım söylemiştin kusura bakma bazen unutuyorum çok mesaj olunca 3 gün kalmış aslında erken gebelikle mi yapmistin catlatma iğnesini vurduğun günü sayma ama genellikle ertesi gün catliyor
Yok eczanede erken gebelik kalmamıs bende normal kaset aldım. Aynen iğne gününü saymıyorum

Yasadiklarimi yaşıyorsun bebisim ben bugün kahve içtim kasiklaeima ağrı girince de korktum dokundu mu acaba diye normal de gunde bitaneye okey diyordu doktorum

Canım benim, çok üzüldüm. Ama yaşadığın hayal kırıklığı sebebiyle içmişsin bir tane, yüklenme kendine.

Ben de alsam içsem hamile kalana kadar diye içimden geçiriyorum bazen ama çok şükür iradem kuvvetlidir, oturup ağlarım ama gidip almam.

Verdiğin emeğin hatrına gayret et içmemeye, ümit etmekten de vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…