Ben hiç onu denemedim ama benim yaptığım twste benziyor görsel olarak canimKızlar ne diyorsunuz bu test için
Yaaaa krizlerdeyim ben de hamileyim sanıyordum ya bırakmıştım, dun kanamam gelince kimyasal olunca bir dal yaktım ama bozmadım kendimi bıraktım tadında, bulasirsam yine ipin ucu kaçacakHer şey ilerde dünyaya gelecek (inşallah) minnakım için. Yoksa alır sabahlara kadar tüttürürdüm.
Evet fazlası da zararlı şuan o moddan ilerlemeye devam o zamanYa çok kendini kaptırma dan devam etmek lazım, yoksa psikolojik her ay hamileyim der insan.
Olursa baş üstüne Olmazsa da imtihan eşim hep öyle der
Cevap verdiğin için teşekkürler canım, ama merak ettim senin kan testin çıkmışmıydıBen hiç onu denemedim ama benim yaptığım twste benziyor görsel olarak canim
Çifter çifter derkenAminnn aminnn inşallah kuzucum hep dua ediyorum valla çifter çifter versin Rabbim
Canım olacak inşaallah hele dur bakalım.. son durum şimdi sende kanama devamı ediyor canım?Yaaaa krizlerdeyim ben de hamileyim sanıyordum ya bırakmıştım, dun kanamam gelince kimyasal olunca bir dal yaktım ama bozmadım kendimi bıraktım tadında, bulasirsam yine ipin ucu kaçacakbir tane bile beni benden aldı öyle zorlandim ki zaten moralim de bozuk ağlıyorum durup durup bari hamile olsaydım diye
Henüz çıkmadı cnm çıksın haber edicemCevap verdiğin için teşekkürler canım, ama merak ettim senin kan testin çıkmışmıydı
Öyle kuzum hayırlısı deyip sabretcez ama her geçen ay daha çok canım yanıyor daha bi üzülüyorum.hepimiz için hayırlısı olsunÖyle olmasa bile hayırlısı buymuş dicez biliyorum demesi kolay ama kuzum bende senelerdir olmadı.. tabi sebeblerim oldu olmaması için yumurtlama su bu herşeyi daha yeni öğrendim vallaha.. kısacası olacağı zaman oluveriyor biz sadece bir sebeb oluyoruz.. demekki zamanı gelmeyince 1000 sebeb olsa fayda etmiyor.. ama şu varki Rabbim gönülden isteyeni geri çevirmez..
Valla sezeryan konusunda hiç korkma ilk kalkış da zorlanıyor insan ama sonra hemencik toparlıyor insan ikiz fena olmazÇifter çifter derkenikizmi olsun diyorsun yaniii kız bazen diyorum bi kerede iki tane fena olmaz diye ama korkuyorum da hiç sezeryan istemem cunki birde ikisine birden bakarken tadını cikaramicakmisim gibi geliyor ya
Allah razi olsunValla MashaAllah missler gibi pik var burda.. hadi İnshaAllah kavuşursun istediğine
Aynen öyle genellikle yalnızım bi Türk kahvesi yanına da bi sigara benden mutlusu yokYalnızlık, stres, üzüntü, mutluluk… Bütün duygularımızı sigarayla paylaşıyoruz, bırakması böyle zor oluyor işte.
Ya o kadar seviyorum ki keyfî içebilirim ömrümün sonuna kadar.Ama bıraktım işte bebek için, bakalım devamı gelecek mi?
Eşin gitmeden bırakmayı dene yalnız kalınca hepten ona sarılırsın minnoş.
Ediyor canim oluk oluk gidiyor maşallah o kadar çok ki kanama ayağa kalkmaya korkuyorumCanım olacak inşaallah hele dur bakalım.. son durum şimdi sende kanama devamı ediyor canım?
Olursa ilk mi olacak canım?Öyle kuzum hayırlısı deyip sabretcez ama her geçen ay daha çok canım yanıyor daha bi üzülüyorum.hepimiz için hayırlısı olsunhepimize bir şey vesile olcak hamile kalacağımız ay ama ne ve ne zaman onu bilmiyorz
Diyorsuuun.. vallaha hayırlısı olur inşallah.. en güzeli böyle dua etmek.. benim akıntılar da renk değiştiriyor ..günlerdir okuduğum bir akıntı rengi özellikle gebelerde çok görüyormuş süt kesik rengi ama çok asiir yoğun değildi ama renk öyle sarımtırak ama öyle sap sarı değil sağ kaiskda batma var..belime vuruyor yayılıyor bazen assagidan batiyor yada kasılıyor bilmemişem ne olaaarValla sezeryan konusunda hiç korkma ilk kalkış da zorlanıyor insan ama sonra hemencik toparlıyor insan ikiz fena olmaz
Olsunn çok şükür .. ya bide sokulmeseydi al.basian belayı.. gebelik yok adet gelmez ne iğrenç bir iklimdir o amaaan.. böyle en az zindna baştan alırsın ya.. gör bak Allah'ın izniyle bunlar son aksiliklerEdiyor canim oluk oluk gidiyor maşallah o kadar çok ki kanama ayağa kalkmaya korkuyorumdoktora da gittim bugün rahim duvarı incelmiş güzel temizlenmiş dedi artik ne faydası olacaksa kan da verdim b-hcg 3.97 çıktı muhtemelen dünden beri düştü pazar sabahı çizgi vardı testte çünkü
Evet canım ilk olcak inşallah olursaOlursa ilk mi olacak canım?
Olsun yaa ben seni sabırlı biri olarak gördüm test mest diye girgifa vuruyoruz ama gercektede sabirlisin belliki.. inshallah seninde yüzün gülecek..
Yok eczanede erken gebelik kalmamıs bende normal kaset aldım. Aynen iğne gününü saymıyorumDoğru canım söylemiştin kusura bakma bazen unutuyorum çok mesaj olunca3 gün kalmış aslında erken gebelikle mi yapmistin catlatma iğnesini vurduğun günü sayma ama genellikle ertesi gün catliyor
Yasadiklarimi yaşıyorsun bebisim ben bugün kahve içtim kasiklaeima ağrı girince de korktum dokundu mu acaba diye normal de gunde bitaneye okey diyordu doktorumDiyorsuuun.. vallaha hayırlısı olur inşallah.. en güzeli böyle dua etmek.. benim akıntılar da renk değiştiriyor ..günlerdir okuduğum bir akıntı rengi özellikle gebelerde çok görüyormuş süt kesik rengi ama çok asiir yoğun değildi ama renk öyle sarımtırak ama öyle sap sarı değil sağ kaiskda batma var..belime vuruyor yayılıyor bazen assagidan batiyor yada kasılıyor bilmemişem ne olaaar
Canım benim, çok üzüldüm. Ama yaşadığın hayal kırıklığı sebebiyle içmişsin bir tane, yüklenme kendine.Yaaaa krizlerdeyim ben de hamileyim sanıyordum ya bırakmıştım, dun kanamam gelince kimyasal olunca bir dal yaktım ama bozmadım kendimi bıraktım tadında, bulasirsam yine ipin ucu kaçacakbir tane bile beni benden aldı öyle zorlandim ki zaten moralim de bozuk ağlıyorum durup durup bari hamile olsaydım diye
Biz kontrol sürecine başladığımızdan beri 4doktora danıştık hepsi de tüp bebek dedi.Hsg benim araştırmalarım sonucu bi umut olmuştu bana ama çok da kendini kaptırmamak lazım ben biraz kontrolümü kaybettimNeden böyle diyorsun ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?