Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım hiç yıpratma sana faydas yok zararı var.. Hep once hayirlsiini istemek lazım.. biliyorum zor ama olsun.. herşeyin bir nedeni var zamanı gelince oda olacak kimbilir belki çok yakındır..

Ne faydası olucak sen de biliyosun.Bebek hazırlığı yapıcak vücudun bu ay.Gelicek olan bebeğine faydası olucak.Yepyeni bi sayfa olucak onun için.Hamile kalabiliyosun aklına onu getir.Hiç yaşamayanlar var sen çok sıfır öndesin üzme kendini fazla yıpratma

Merhaba
Tüm testleri yaptınız mı acaba belki önceden konuşmuşuzdur ama hatırlayamadım
Bir yıl oldu dediğiniz sormak istedim

Eşinin spermde mı sorun var canım?

Yasadiklarimi yaşıyorsun bebisim ben bugün kahve içtim kasiklaeima ağrı girince de korktum dokundu mu acaba diye normal de gunde bitaneye okey diyordu doktorum
Bir bardak içiliyor diye biliyorum bende.. bende sütlü icerim zaten sütsüz icemem asla..

Kız su kan testi sonuçlarını çok matrak ediyorum ya.. bir tahminen sallamak istiyorum mesela şöyle bir 40 -50 değer cikarmi .. bu arada çok aram iyi değil değerlerle tamamen salladım testine bakarak tabi

Sen diyince gene baktım yok çıkmamış canim oğlumda da bole silikti ama günüm 3 gün geçmişti canim değerim 118 çıkmıştı o civar da olabilir

Direniyorum canım neler neler yapıyoruz bebislerimize kavuşmak için gezmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç çekmediğimiz dert çile kalmamış sigarayi mi birakamicaz güçlüyüz biz bunu da başarırız

Kızlar yorumlayacak varmı? Dün gece yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20220111_144005.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
Şöyle diyeyim kendi fikrim tabi azosperm durumu olmadığı sürece her an umut var. Bence kadın da bir sorun olduğu zaman daha fazla uzuyor süreç gibi geliyor bana.
Ve birde erkekte spermde azlık vs. Varsa toparlanma şansı yüksek
Kadında bu durum değişmeyeceği için mesela yumurta azsa onda belki vakit kaybetmemek gerekebilir ama erkekte az sayıdaysa toparlanma ihtimali yüksek umarım anlatabilmisimdir
Burada aşılama zamanı konuşurken birisine denk geldim 8 milyon spermle aşılama olmuş ilk aşılama ve ikiz tutmuş
Yani bu nasip meselesi hiç bi sorun olmayanın yıllarca olmaz sorun çıkanın 2 ay sonra olur onu bilemeyiz
Tabi tam olarak ne sorun var onu bilmiyorum ama

İnşallah öyle olur kuzucum bi ön hazırlıktır bu kötü tecrübe inşallah sevinclerimiz hic yarim kalmaz hic birimizin

Ay ay pardon pardon özür dilerim durum anlatmaya çalışırken oldu
Çok fena bir yerden vurdun yanlışlıkla Diloş, birazdan kocacım bana bir paket sigara al gel, batsın bu dünya diye seslenebilirim.

Zaten alayım mı diye sorup duruyor, hiç destek olmuyor. Neymiş çok gerginmişim neymiş çok alınganmışım.

Yaa inşallah birbirimize böyle meleklerimizin ultrosan görüntülerinden, sağlıklarından, kilolalarından bahsedelim. Doğum hazırlıklarımızdan aldığımız minnak sevimli kıyafetlerinden bahsedelim
Ayyy o kadar hevesliyim ki bu kadar beklerken evlat ayırmak olmaz ama kız çocuklarına çok düşkünüm olursa benden mutlusu olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…