Al işte. Neyin yanına ne? Türk kahvesi içemiyorum senin haberin var mı? Dost musun düşman mı kız?Aynen öyle genellikle yalnızım bi Türk kahvesi yanına da bi sigara benden mutlusu yokama önceden bırakmak lazım o ilk krizleri hamileyken atlatmak istemiyorum
Hayır canım hiç yıpratma sana faydas yok zararı var.. Hep once hayirlsiini istemek lazım.. biliyorum zor ama olsun.. herşeyin bir nedeni varEvet canım ilk olcak inşallah olursa1 yıldır kimyasal dahi olmadı gebelik.olsa yakalardım illaki diye düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyim sabrım ondan belki de ama iyice takıntı haline geldi bende sanırım.çok yıpratıyorum kendimi.inşallah hepimizin yüzü gülsün
O zaman daha cikmayabilir canım yarın ve yarından sonra tekrarlarsin kaset testte 20 ve üstünü algılıyor zaten adet olana kadar ümit kesmek yokYok eczanede erken gebelik kalmamıs bende normal kaset aldım. Aynen iğne gününü saymıyorum
Ne faydası olucak sen de biliyosun.Bebek hazırlığı yapıcak vücudun bu ay.Gelicek olan bebeğine faydası olucak.Yepyeni bi sayfa olucak onun için.Hamile kalabiliyosun aklına onu getir.Hiç yaşamayanlar var sen çok sıfır öndesin üzme kendini fazla yıpratmaEdiyor canim oluk oluk gidiyor maşallah o kadar çok ki kanama ayağa kalkmaya korkuyorumdoktora da gittim bugün rahim duvarı incelmiş güzel temizlenmiş dedi artik ne faydası olacaksa kan da verdim b-hcg 3.97 çıktı muhtemelen dünden beri düştü pazar sabahı çizgi vardı testte çünkü
Ay ay pardon pardon özür dilerim durum anlatmaya çalışırken olduAl işte. Neyin yanına ne? Türk kahvesi içemiyorum senin haberin var mı? Dost musun düşman mı kız?
MerhabaEvet canım ilk olcak inşallah olursa1 yıldır kimyasal dahi olmadı gebelik.olsa yakalardım illaki diye düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyim sabrım ondan belki de ama iyice takıntı haline geldi bende sanırım.çok yıpratıyorum kendimi.inşallah hepimizin yüzü gülsün
Eşinin spermde mı sorun var canım?Biz kontrol sürecine başladığımızdan beri 4doktora danıştık hepsi de tüp bebek dedi.Hsg benim araştırmalarım sonucu bi umut olmuştu bana ama çok da kendini kaptırmamak lazım ben biraz kontrolümü kaybettim
Bir bardak içiliyor diye biliyorum bende.. bende sütlü icerim zaten sütsüz icemem asla..Yasadiklarimi yaşıyorsun bebisim ben bugün kahve içtim kasiklaeima ağrı girince de korktum dokundu mu acaba diye normal de gunde bitaneye okey diyordu doktorum
Evet canımEşinin spermde mı sorun var canım?
Ay inşallah Rabbim bu ay güzel haberleri almak nasip etsin hepimizeO zaman daha cikmayabilir canım yarın ve yarından sonra tekrarlarsin kaset testte 20 ve üstünü algılıyor zaten adet olana kadar ümit kesmek yok
Ah ah çok istiyorum hepimiz şu anneler grubuna geçelim artıkAy inşallah Rabbim bu ay güzel haberleri almak nasip etsin hepimize
Sen diyince gene baktım yok çıkmamış canim oğlumda da bole silikti ama günüm 3 gün geçmişti canim değerim 118 çıkmıştı o civar da olabilirBir bardak içiliyor diye biliyorum bende.. bende sütlü icerim zaten sütsüz icemem asla..
Kız su kan testi sonuçlarını çok matrak ediyorum ya.. bir tahminen sallamak istiyorum mesela şöyle bir 40 -50 değer cikarmi .. bu arada çok aram iyi değil değerlerle tamamen salladım testine bakarak tabi
Direniyorum canım neler neler yapıyoruz bebislerimize kavuşmak için gezmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç çekmediğimiz dert çile kalmamış sigarayi mi birakamicaz güçlüyüz biz bunu da başarırızCanım benim, çok üzüldüm. Ama yaşadığın hayal kırıklığı sebebiyle içmişsin bir tane, yüklenme kendine.
Ben de alsam içsem hamile kalana kadar diye içimden geçiriyorum bazen ama çok şükür iradem kuvvetlidir, oturup ağlarım ama gidip almam.
Verdiğin emeğin hatrına gayret et içmemeye, ümit etmekten de vazgeçme.
Yaa inşallah birbirimize böyle meleklerimizin ultrosan görüntülerinden, sağlıklarından, kilolalarından bahsedelim. Doğum hazırlıklarımızdan aldığımız minnak sevimli kıyafetlerinden bahsedelimAh ah çok istiyorum hepimiz şu anneler grubuna geçelim artık
Ay hayrli olsunSen diyince gene baktım yok çıkmamış canim oğlumda da bole silikti ama günüm 3 gün geçmişti canim değerim 118 çıkmıştı o civar da olabilir
Şöyle diyeyim kendi fikrim tabi azosperm durumu olmadığı sürece her an umut var. Bence kadın da bir sorun olduğu zaman daha fazla uzuyor süreç gibi geliyor bana.Evet canım
İnşallah öyle olur kuzucum bi ön hazırlıktır bu kötü tecrübe inşallah sevinclerimiz hic yarim kalmaz hic birimizinNe faydası olucak sen de biliyosun.Bebek hazırlığı yapıcak vücudun bu ay.Gelicek olan bebeğine faydası olucak.Yepyeni bi sayfa olucak onun için.Hamile kalabiliyosun aklına onu getir.Hiç yaşamayanlar var sen çok sıfır öndesin üzme kendini fazla yıpratma
Çok fena bir yerden vurdun yanlışlıkla Diloş, birazdan kocacım bana bir paket sigara al gel, batsın bu dünya diye seslenebilirim.Ay ay pardon pardon özür dilerim durum anlatmaya çalışırken oldu
Ayyy o kadar hevesliyim ki bu kadar beklerken evlat ayırmak olmaz ama kız çocuklarına çok düşkünüm olursa benden mutlusu olmaz herhaldeYaa inşallah birbirimize böyle meleklerimizin ultrosan görüntülerinden, sağlıklarından, kilolalarından bahsedelim. Doğum hazırlıklarımızdan aldığımız minnak sevimli kıyafetlerinden bahsedelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?