evet canım 0.30 dakinde pik görmüşsünKızlar yorumlayacak varmı? Dün gece yumurtlama olmuş mu
Tesekkurler canim sizlere de uğurlu gelsin insallahAy hayrli olsuntopigin uğurlu geldi desene
Canım senin eşinle benim eşim kardeş olsa anca bu kadar olur.ben hiç birseye tahammül edemem eşimde kimseyi üzmemek için doğmuşEşim çok üzülüyor oda aksine iyilik timsali sabır taşı Allah onu insanların kalbini kırmamak üzerine yaratmış resmen
Ay kendisi içiyor mu cidden üzüldüm bak dedim diye şimdiÇok fena bir yerden vurdun yanlışlıkla Diloş, birazdan kocacım bana bir paket sigara al gel, batsın bu dünya diye seslenebilirim.
Zaten alayım mı diye sorup duruyor, hiç destek olmuyor. Neymiş çok gerginmişim neymiş çok alınganmışım.
Canım birdahakine 12 ve 20:00 saatleri arasında max 2 saat su içmeden dene. Bu şekilde kafan çok karışır yanlış sonuç alırsın. 11 ocak 00:30 da yumurtlama sonra silikleşerek çatlama gösteriyor ama dediğim gibi geç saatlerde yapmamalısın. Yanlış sonuç verebilir.Kızlar yorumlayacak varmı? Dün gece yumurtlama olmuş mu
Ayy o zaman kesin bir erkek gelecekAyyy o kadar hevesliyim ki bu kadar beklerken evlat ayırmak olmaz ama kız çocuklarına çok düşkünüm olursa benden mutlusu olmaz herhalde
Hala yumurta devam ediyor bence. Catlama yok gibiKızlar yorumlayacak varmı? Dün gece yumurtlama olmuş mu
Aynu ben .insallah hepimizin yüzü gülsün. Bu da olmazsa 1 sene olcak .zorrreEvet canım ilk olcak inşallah olursa1 yıldır kimyasal dahi olmadı gebelik.olsa yakalardım illaki diye düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyim sabrım ondan belki de ama iyice takıntı haline geldi bende sanırım.çok yıpratıyorum kendimi.inşallah hepimizin yüzü gülsün
Kıyamam üzülme üzülme, ben bir an çok isterim birkaç dakikaya geçer.Ay kendisi içiyor mu cidden üzüldüm bak dedim diye şimdi
Erkekler hep aynii
Ay evet bana hep öyle diyorlarAyy o zaman kesin bir erkek gelecekgenelde öyle oluyor ya kim hangi cinseyete hevesi varsa tersi oluyor
Hiç.Direniyorum canım neler neler yapıyoruz bebislerimize kavuşmak için gezmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç çekmediğimiz dert çile kalmamış sigarayi mi birakamicaz güçlüyüz biz bunu da başarırız
Adam tedirgin oluyorsa belki üstüme gelme acısını senden çıkartırım deKıyamam üzülme üzülme, ben bir an çok isterim birkaç dakikaya geçer.Ya kendisi kullanmıyor ama ben daha sakin olayım diye iç diyor. Asıl düşman kendi kocam.
o zaman en net kandan sonucu almak kafanı çok takmamış olursun2 veya 3 gun var ama testlerim çok kafa karıştırıcı çıktı en iyisi kan vermek benim çatlamadan 8 gun sonra gözle görülür bi silik çizgi çıktı kaset testte ertesi gün daha belirgindi sonra ertesi sabah yok gibi çıktı çok karışık alttaki 2 testi ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bugün son yaptığım ise önce gölge gibi bisey vardı bekledikçe yok oldu
Haklısın, tehdit savurmanın vakti geldi.Adam tedirgin oluyorsa belki üstüme gelme acısını senden çıkartırım de
Hadi yaa ulen herseye de zararlı meret.Haklısın, tehdit savurmanın vakti geldi.
Bu arada, bıraktıktan sonra 1-2 saat erken uyumaya başladım, en erken 5 civarı uyurdum o yüzden bu durum beni mutlu ediyor.
Inşallah hayırlı haberler veririmo zaman en net kandan sonucu almak kafanı çok takmamış olursun
Hız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorumŞöyle diyeyim kendi fikrim tabi azosperm durumu olmadığı sürece her an umut var. Bence kadın da bir sorun olduğu zaman daha fazla uzuyor süreç gibi geliyor bana.
Ve birde erkekte spermde azlık vs. Varsa toparlanma şansı yüksek
Kadında bu durum değişmeyeceği için mesela yumurta azsa onda belki vakit kaybetmemek gerekebilir ama erkekte az sayıdaysa toparlanma ihtimali yüksek umarım anlatabilmisimdir
Burada aşılama zamanı konuşurken birisine denk geldim 8 milyon spermle aşılama olmuş ilk aşılama ve ikiz tutmuş
Yani bu nasip meselesi hiç bi sorun olmayanın yıllarca olmaz sorun çıkanın 2 ay sonra olur onu bilemeyiz
Tabi tam olarak ne sorun var onu bilmiyorum ama
Takviye falan baslatmadi mi hic doktor? Aklında bulunsun arı sütü çok faydalı bu konulardaHız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
Valla öyle oluyor ya o mutlulukla ama en güzeli sağlıklı bi zemin hazirlamak bebelere önceden birakmak çok daha iyi onun için direnelimHiç.Zaten o mutlu haberi alsak aklımıza dahi gelmez diye düşünüyorum.
Arı sütü bal polen karışımı bi de promotil men kullanıyoTakviye falan baslatmadi mi hic doktor? Aklında bulunsun arı sütü çok faydalı bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?