Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir oluyorum varya ne okuduysam yaşıyorum sık idrara çıkma bel ağrısı iştahsızlık akıntı bilmemne.Vücudum benimle dalga geçiyo yok işte bebek filan ne şov yapıyosun

Evet t çizgisi baya koyu cikmis.
C den daha koyu. Benimki sanki eşit renk
Kuzum ilk defa böyle koyu oldu benimde geçen iki ayda hiç c den koyu degildi. Hep eşitti renkler. Uyumadan bitane daha yapacağım bu ay çatlamayi bekliyorum. Gün aşırı yapmayacağız. Cinsel perhis usulü olcak 3 gün olacak topluyoruz spermleri deyim yerindeyse hahaha

Canım olurm öyle şey böyle acıklyıcı yazmana cok sevindim ben klomen kullandım bir ay yumurta gelişmedi sonraki ay letu ile 2 yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı. Sonraki ay yine letu kullandım 1 yumurta olustu yine çatladı ama gebelik elde edemeik doktorumda rahim filmi istedi. Bugün konustum ilaç kullanmıcaksın dedi. Böyle tek düze konustugu için değiştircem sinir oldum haftaya çekincem canım bakalım görcez ne var ne yok. Bu ay masaj ve soğan kürü yaparım belki kendiliğinden gelişir

Eklentiler

• A4632184-4153-49E6-8578-32330E959D0E.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 68
M mmmeyra @seklla @Mylv48 @Teach_ kızlar bat 8 Ocak görünüyor 4 gün geçti nedir durumlar ?
Canım durum nasıl bende hiç bilmiyorum :/ yumurtlamam üç gün geç oldu dedim 3 gün reglim kayacak. Bugün olmam gerekirdi hala yok test yaptım oda negatif işin ilginç tarafı şeffafça beyaz karışık akıntım geliyor:/ bekliyorum bakalım

Benimde ilk klomende 2 tane yumurtam gelişti diye hatırlıyorum sonrasında hep tek oldu sadece birinde kontrole gidemedim büyüdümü diye o da bayrama denk gelmişti
Ama doktor şey demişti klomene göre letu daha kaliteli ve fazla gelistiriyormus yumurtayı
Klomende sayı çok oluyormuş sanırım
Ama benim doktora da en son kistim için doğum kontrol hapını soracaktım bi tersler gibi ben bilirim falan tarzında konuştu amacım sadece bilgi almaktı Ama çoğu doktor böyle sanırım. Zaten aşırı kalabalık o yüzden de 1 senede bıkmadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…