Yani öyle bir kahkaha attırdın ki bana, suratım kıpkırmızı oldu sinirlerim zaten bozuktu iyice bozuldu ahahahahhajsakka. Yemin ederim böyleyim ya ahanaj.Hadi yaa ulen herseye de zararlı meret.
Evde bu arada şu tarz ani patlamalar yaşanıyordur kesin seziyorum
Tebrik ederim, Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve rahat bir doğum yapmayı nasip etsin. Bebek isteyen bütün kardeşlerimiz de İnşallah çok beklemeden hamile kalırlar, Amin.Tesekkurler canim sizlere de uğurlu gelsin insallah
hahdhhahahahahah vallahi hic güleceğim yoktu yaa ayni bu tarz seyler yaşanıyor ayniiiiHadi yaa ulen herseye de zararlı meret.
Ay güldürdüysem ne güzel benimde aklıma geldi birden bu video ahahahahahaYani öyle bir kahkaha attırdın ki bana, suratım kıpkırmızı oldu sinirlerim zaten bozuktu iyice bozuldu ahahahahhajsakka. Yemin ederim böyleyim ya ahanaj.
Kuzum ilk defa böyle koyu oldu benimde geçen iki ayda hiç c den koyu degildi. Hep eşitti renkler. Uyumadan bitane daha yapacağım bu ay çatlamayi bekliyorum. Gün aşırı yapmayacağız. Cinsel perhis usulü olcak 3 gün olacak topluyoruz spermleri deyim yerindeyse hahahaEvet t çizgisi baya koyu cikmis.
C den daha koyu. Benimki sanki eşit renk
Bizim memlekette oldu zaten bu olay nerden aklıma geldiysehahdhhahahahahah vallahi hic güleceğim yoktu yaa ayni bu tarz seyler yaşanıyor ayniiii
Ne zamandır canım en az 3 4 ay kullanılması gerek diye biliyorum birde d vitamini kullanınArı sütü bal polen karışımı bi de promotil men kullanıyo
Allah da seni güldürsün ya, gözümden yaş geldi.Ay güldürdüysem ne güzel benimde aklıma geldi birden bu video ahahahahaha
Bende gülüyorum bende hahahaa ay iyi oldu bu havamız değiştiAllah da seni güldürsün ya, gözümden yaş geldi.Sabaha kadar dötümü kim elledi diye dolanacağım evde şimdi, vakit geçer.
Ajahhahaaj sen mi elledin dötümü, doğru söyle bak?Bende gülüyorum bende hahahaa ay iyi oldu bu havamız değişti
Kıs bu Dötümü elledi muhabbeti ne sayfayı okumadımAjahhahaaj sen mi elledin dötümü, doğru söyle bak?
Canım olurm öyle şey böyle acıklyıcı yazmana cok sevindim ben klomen kullandım bir ay yumurta gelişmedi sonraki ay letu ile 2 yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı. Sonraki ay yine letu kullandım 1 yumurta olustu yine çatladı ama gebelik elde edemeik doktorumda rahim filmi istedi. Bugün konustum ilaç kullanmıcaksın dedi. Böyle tek düze konustugu için değiştircem sinir oldumCanım ben ilk rahim filmini haziranda cektirdim kendi doktorumun hastanesinde cihaz bozuktu başka hastanede cektirdim
Sonra kendi doktoruma gösterdim 1 2 ay sonra bi tüpünden ilaç yavaş geçmiş suphelendim benimde görmem lazım varsa tıkanıklık açarız dedi. Yani ilk çekilmemde ilaç kullanmadım ama korunda demediler. İkincisini daha yeni çekildim 2 hafta olacak kendi doktorum da cektirdim bu sefer aşılamada tutmayınca. Bu sefer de bana letu verecekti ama ben femara istedim ayni ilaç türü letuyla ama bi kere de bunu kullanayım diye. Adetin 4. Günü başladım 6. Günü rahim filmi çekildim ilaç kullandım yani. 2 kere letu 2 kere klomen kullandım onun öncesindeki aylarda. Sadece en son letu kullandığımda ağustos ayıydı yumurtam gelişmedi 3 gün merional iğne atmistim
Benim doktorumda letu daha iyi diyor klomene göre ve hafif yumurta tembelliği ve çikolata kistim var
Biraz uzun oldu kusura bakma canım anla diye anlattım
Yok yok yanındakine bak bakiim biAjahhahaaj sen mi elledin dötümü, doğru söyle bak?
Canım durum nasıl bende hiç bilmiyorum :/ yumurtlamam üç gün geç oldu dedim 3 gün reglim kayacak. Bugün olmam gerekirdi hala yok
Benimde ilk klomende 2 tane yumurtam gelişti diye hatırlıyorum sonrasında hep tek oldu sadece birinde kontrole gidemedim büyüdümü diye o da bayrama denk gelmiştiCanım olurm öyle şey böyle acıklyıcı yazmana cok sevindim ben klomen kullandım bir ay yumurta gelişmedi sonraki ay letu ile 2 yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı. Sonraki ay yine letu kullandım 1 yumurta olustu yine çatladı ama gebelik elde edemeik doktorumda rahim filmi istedi. Bugün konustum ilaç kullanmıcaksın dedi. Böyle tek düze konustugu için değiştircem sinir oldumhaftaya çekincem canım bakalım görcez ne var ne yok. Bu ay masaj ve soğan kürü yaparım belki kendiliğinden gelişir
Kıs bu Dötümü elledi muhabbeti ne sayfayı okumadım
Hadi yaa ulen herseye de zararlı meret.
Sigarasızlıktan evde neler yaşadığımı tahmin etmek istedi sevgili Diloş.Kıs bu Dötümü elledi muhabbeti ne sayfayı okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?