Ya allahı var tersler gibi konusmaz ben bilirim vs tavrı yok iyide moral velir ama ben bilimsel gerçekleri istiyom inşallah maşallahla iş yürütüyozBenimde ilk klomende 2 tane yumurtam gelişti diye hatırlıyorum sonrasında hep tek oldu sadece birinde kontrole gidemedim büyüdümü diye o da bayrama denk gelmişti
Ama doktor şey demişti klomene göre letu daha kaliteli ve fazla gelistiriyormus yumurtayı
Klomende sayı çok oluyormuş sanırım
Ama benim doktora da en son kistim için doğum kontrol hapını soracaktım bi tersler gibi ben bilirim falan tarzında konuştu amacım sadece bilgi almaktı Ama çoğu doktor böyle sanırım. Zaten aşırı kalabalık o yüzden de 1 senede bıkmadım değil
İyi de benim durumum o dayınınkinden farklı, sürekli elleyen biri var dötümü. Ajahahhaha.Yok yok yanındakine bak bakiim bi
Merhaba canım büyük ihtimal konuşmuşuzdur bir yıldır buralardayımMerhaba
Tüm testleri yaptınız mı acaba belki önceden konuşmuşuzdur ama hatırlayamadım
Bir yıl oldu dediğiniz sormak istedim
Vallaha artık korkuyorum haa.. kafayı yeyipte zorla olan çocuklarımızı ne naz yapiyorsun len bana diyerek dovecez diye ,Sinir oluyorum varya ne okuduysam yaşıyorum sık idrara çıkma bel ağrısı iştahsızlık akıntı bilmemne.Vücudum benimle dalga geçiyo yok işte bebek filan ne şov yapıyosun
Seni hatırlıyorum önceki ay gruplarından canım.. Ben de ara ara ortadan kaybolup sonra tekrar geliyorum alışkanlık yaptı bana burasıAynu ben .insallah hepimizin yüzü gülsün. Bu da olmazsa 1 sene olcak .zorrre
Ya benimki de aşırı kalabalık bazen ondan midir nedir bilemiyorum ben bilirim tavrına giriyorYa allahı var tersler gibi konusmaz ben bilirim vs tavrı yok iyide moral velir ama ben bilimsel gerçekleri istiyom inşallah maşallahla iş yürütüyozzor yavrum doktor işleri ya hamile kalınca doktor için biton seçeneğin var ama infertilite için ara dur
Ay çok güldüm gece gece Allah aglatmasinİyi de benim durumum o dayınınkinden farklı, sürekli elleyen biri var dötümü. Ajahahhaha.
Catlayacagi gun mu degerlendireceksijiz sadeceKuzum ilk defa böyle koyu oldu benimde geçen iki ayda hiç c den koyu degildi. Hep eşitti renkler. Uyumadan bitane daha yapacağım bu ay çatlamayi bekliyorum. Gün aşırı yapmayacağız. Cinsel perhis usulü olcak 3 gün olacak topluyoruz spermleri deyim yerindeyse hahaha
Hadi bakalım haberini beni yazarak etiketle kaçırmayım takıp edelimCuma günü randevum var canım dayanamayıp yaptırdım yine de. Aslında bugün benim doğum günüm olsaydı yemekte eşime söylemek istiyordum. Her şey nasip. Allahın izniyle başaracağız kızlar yılmak yok fanfiniye devam
Aynı şeyleri düşünüyorum bende haftanın 4-5 günü zaten gidiyorum yoksa kıyamet yani işte bir gün telefon açmayınca problem Allah sabır versin hepimizeYa benimki arıyor biliyor musunİşte bile günde en az 2 defa arar konuşur. Evi de bi sokak ötemizde Ama tek yaşıyor kaynanam ve yaşlı olduğu için eşimle empati yapıyorum yarın bigün vefat ederse benim yüzümden daha az konuşmuş görüşmüş olsun istemiyorum. Ay seninki de tam kaynanaymış Allah sabır versin
Gülerken bile korkuyoruz ya ağlarsak diye, Allahım biz ne travmatik çocukluklar geçirmişiz ya. Gülelim mi ağlayalım mı?Ay çok güldüm gece gece Allah aglatmasin
Allah onların güzel günlerini göstersin hep hayatımda haksızlığa tahammülüm yok eşim bu kadar haksızlık ediliyor gerçekten ona çok üzülüyorum Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun diyorum okadar yani allah işleri rast getirsin iyilerle karşılaştırsın Allah ayağına taş gözüne yaş vermesinCanım senin eşinle benim eşim kardeş olsa anca bu kadar olur.ben hiç birseye tahammül edemem eşimde kimseyi üzmemek için doğmuş
Benim 9 ayım bitti. Açıklanmayan infertilite biz de..Merhaba canım büyük ihtimal konuşmuşuzdur bir yıldır buralardayım
Hormon testleri sperm testi vajinal ultrason en son hsg çekildim bu ay öncesinde 2 defa klomen 1 defa çatlatma iğnesi geçmişim var.. Tabi arada bir sürü kürler macunlar ovulasyon testleri erken gebelik testleri..
Doktorun dediğine göre olmaması için bir sebep yokmuş. 1.8 mm çikolata kistim var bide rahmim tersmiş. Hsg de temiz çıktı. Olmamasının tek nedeni nasibinin olmaması sanırımsenin hikayen nedir
Anasında babasında iş yok çocuk ne yapsın.O olmuyo değil biz yapamıyoruzVallaha artık korkuyorum haa.. kafayı yeyipte zorla olan çocuklarımızı ne naz yapiyorsun len bana diyerek dovecez diye ,
Canım benim kist olayı da karışık başta doktor 3 cm dedi sonraki ay aa küçülmüş 1.8 mm dedi. Ama çikolata kisti öyle küçülmez o zaman bu başka bşey dedi. Siz bilmeyeceksiniz de ben mi bileceğim dedim şaka gibimavis
Benim 9 ayım bitti. Açıklanmayan infertilite biz de..
Hiç bir neden yok görünen, iki ay femara denedim bir kere de çatlatma iğnesi.
9 ay bitti sonuç alamadık biz.
Çikolata kisti etki eder diyorlar yalnız iyi araştırdınız mı bilmiyorum
Canım keçiboynuzu pekmezi, nar suyu, bitter çiko, muz bol bol tüketsin. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraksın. Bizim ileri hızımız %15 arttı bunları yaparakArı sütü bal polen karışımı bi de promotil men kullanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?