Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya allahı var tersler gibi konusmaz ben bilirim vs tavrı yok iyide moral velir ama ben bilimsel gerçekleri istiyom inşallah maşallahla iş yürütüyoz zor yavrum doktor işleri ya hamile kalınca doktor için biton seçeneğin var ama infertilite için ara dur

Merhaba
Tüm testleri yaptınız mı acaba belki önceden konuşmuşuzdur ama hatırlayamadım
Bir yıl oldu dediğiniz sormak istedim
Merhaba canım büyük ihtimal konuşmuşuzdur bir yıldır buralardayım
Hormon testleri sperm testi vajinal ultrason en son hsg çekildim bu ay öncesinde 2 defa klomen 1 defa çatlatma iğnesi geçmişim var.. Tabi arada bir sürü kürler macunlar ovulasyon testleri erken gebelik testleri..
Doktorun dediğine göre olmaması için bir sebep yokmuş. 1.8 mm çikolata kistim var bide rahmim tersmiş. Hsg de temiz çıktı. Olmamasının tek nedeni nasibinin olmaması sanırım senin hikayen nedir

Ben ne yaptım bilin bakalım eve dönerken erken gebelik testi bir de normal test aldımyapmalı mıyım?

Sinir oluyorum varya ne okuduysam yaşıyorum sık idrara çıkma bel ağrısı iştahsızlık akıntı bilmemne.Vücudum benimle dalga geçiyo yok işte bebek filan ne şov yapıyosun
Vallaha artık korkuyorum haa.. kafayı yeyipte zorla olan çocuklarımızı ne naz yapiyorsun len bana diyerek dovecez diye ,

Aynu ben .insallah hepimizin yüzü gülsün. Bu da olmazsa 1 sene olcak .zorrre
Seni hatırlıyorum önceki ay gruplarından canım.. Ben de ara ara ortadan kaybolup sonra tekrar geliyorum alışkanlık yaptı bana burası senin kaç günün kaldı canımm

Ya benimki de aşırı kalabalık bazen ondan midir nedir bilemiyorum ben bilirim tavrına giriyor
Evet böyle işlerde gerçekten uzmana gitmek lazım, bazıları ezbere çalışıyor biraz maalesef

Catlayacagi gun mu degerlendireceksijiz sadece

Hadi bakalım haberini beni yazarak etiketle kaçırmayım takıp edelim

Aynı şeyleri düşünüyorum bende haftanın 4-5 günü zaten gidiyorum yoksa kıyamet yani işte bir gün telefon açmayınca problem Allah sabır versin hepimize

Canım senin eşinle benim eşim kardeş olsa anca bu kadar olur.ben hiç birseye tahammül edemem eşimde kimseyi üzmemek için doğmuş
Allah onların güzel günlerini göstersin hep hayatımda haksızlığa tahammülüm yok eşim bu kadar haksızlık ediliyor gerçekten ona çok üzülüyorum Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun diyorum okadar yani allah işleri rast getirsin iyilerle karşılaştırsın Allah ayağına taş gözüne yaş vermesin

mavis
Benim 9 ayım bitti. Açıklanmayan infertilite biz de..
Hiç bir neden yok görünen, iki ay femara denedim bir kere de çatlatma iğnesi.
9 ay bitti sonuç alamadık biz.
Çikolata kisti etki eder diyorlar yalnız iyi araştırdınız mı bilmiyorum

Akşam test yapan varmı atarsa biraz kafamız dağılsın ben bir kaç saat sonra yapacam sinirlerim anca böyle yatışıyor en azından sabahki olayı unuturum.yapan olursa yoklasın güzel haberler bekliyorum hepinizden dostlarım

Canım benim kist olayı da karışık başta doktor 3 cm dedi sonraki ay aa küçülmüş 1.8 mm dedi. Ama çikolata kisti öyle küçülmez o zaman bu başka bşey dedi. Siz bilmeyeceksiniz de ben mi bileceğim dedim şaka gibi sonra doktor değiştirdim o da 1.8 mm çikolata kisti ama ne kistlerle hamile kaldı hastalarım direkt engel olmaz diyor
Senin hsg çekildi mi canım

İyi aksamlar kızlar. Bugun yumurta kontrolüne gittim. Biri 25 digeri 28mm 2 tane yumurtam olusmus.(klomen kullandım). Doktor güzel çatlatma ignesi kullanabiliriz dedi ve ovitrelle oldum. Mutluydum ilk basta ama forumda biraz aratinca 25mm üzeri yumurta kalitesiz oluyormus. Umudum yine sıfırlandı. Yumurtanin catlayip catlamadığını nasıl anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…