- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Tespit gibi tespitGülerken bile korkuyoruz ya ağlarsak diye, Allahım biz ne travmatik çocukluklar geçirmişiz ya. Gülelim mi ağlayalım mı?
Polikistiğim ben ama e2 bakılmadı bende diğer hormonlarım normal çıktı.Kızlar aranızda polikistik over olan var mı? E2niz kaç çıkıyor bir de e2 neye göre yüksek çıkar?
Şimdi öncelik moralini bozma biraz bilgi kirliliği hepimizde oluyor .endişeye yer vereceğin bir durum yok çok rahat ol.kalitelimi değil mi diye merak edersen yumurtlaman bugünse yarın birinci gün olmak şartıyla 7 gün sonra pregestron testi yaptır bana özelden at ben sana söyleyim ama bunun dışında büyüklük veya daha küçük olması kesin bir kanı değil kesin kanı yumurtlamadan sonraki 7. Gün yapılan pregestron testinde aç karnına sabah git ver olur muİyi aksamlar kızlar. Bugun yumurta kontrolüne gittim. Biri 25 digeri 28mm 2 tane yumurtam olusmus.(klomen kullandım). Doktor güzel çatlatma ignesi kullanabiliriz dedi ve ovitrelle oldum. Mutluydum ilk basta ama forumda biraz aratinca 25mm üzeri yumurta kalitesiz oluyormus. Umudum yine sıfırlandı. Yumurtanin catlayip catlamadığını nasıl anlarım.
Canım öncelikle lütfen burda okuduklarının seni üzmesine izin verme. Çünkü aslında hepimiz farklıyız hepimiz farklı hikayeyiz. Doktor eğer ki kalitesiz görse o iğneyi vurmazdı bence ve bu durumu sana söylerdi. Daha sürecin başında zihnine olumsuzu yerleştirme.. Neden olmasın ki belli mi olur de denemeye devam etİyi aksamlar kızlar. Bugun yumurta kontrolüne gittim. Biri 25 digeri 28mm 2 tane yumurtam olusmus.(klomen kullandım). Doktor güzel çatlatma ignesi kullanabiliriz dedi ve ovitrelle oldum. Mutluydum ilk basta ama forumda biraz aratinca 25mm üzeri yumurta kalitesiz oluyormus. Umudum yine sıfırlandı. Yumurtanin catlayip catlamadığını nasıl anlarım.
Aynı enerjiyi bir güzel evrene yolluyoruz, sonra dönüp dolaşıp suratımıza tokat gibi çarpıyor.Tespit gibi tespitbilinçaltımız o kadar saçma şeylerle dolu ki.. Çok gülme ağlarsın,herkese anlatma büyüsü bozulur, kötüyü düşün önce sonra üzülürsün gibi gibi..
Canım havuç ye 3 4 tane çatlamasına yardımcı oluyorİyi aksamlar kızlar. Bugun yumurta kontrolüne gittim. Biri 25 digeri 28mm 2 tane yumurtam olusmus.(klomen kullandım). Doktor güzel çatlatma ignesi kullanabiliriz dedi ve ovitrelle oldum. Mutluydum ilk basta ama forumda biraz aratinca 25mm üzeri yumurta kalitesiz oluyormus. Umudum yine sıfırlandı. Yumurtanin catlayip catlamadığını nasıl anlarım.
Cok güzel aciklamissin canım. Allah razi olsun. İcime su serptin. Ben progesteron testini nerde yaptirabilirim.Şimdi öncelik moralini bozma biraz bilgi kirliliği hepimizde oluyor .endişeye yer vereceğin bir durum yok çok rahat ol.kalitelimi değil mi diye merak edersen yumurtlaman bugünse yarın birinci gün olmak şartıyla 7 gün sonra pregestron testi yaptır bana özelden at ben sana söyleyim ama bunun dışında büyüklük veya daha küçük olması kesin bir kanı değil kesin kanı yumurtlamadan sonraki 7. Gün yapılan pregestron testinde aç karnına sabah git ver olur mu
Bende polikistik overliyim 2 ay önce 102 çıkmıştı senin kaç canimKızlar aranızda polikistik over olan var mı? E2niz kaç çıkıyor bir de e2 neye göre yüksek çıkar?
Şu progesteron testini hiç bir doktorum yaptır demedi. Bu ay ovulasyonla deneyip 7. Günü yaptırayım merak ettim kaç çıkacak diyeŞimdi öncelik moralini bozma biraz bilgi kirliliği hepimizde oluyor .endişeye yer vereceğin bir durum yok çok rahat ol.kalitelimi değil mi diye merak edersen yumurtlaman bugünse yarın birinci gün olmak şartıyla 7 gün sonra pregestron testi yaptır bana özelden at ben sana söyleyim ama bunun dışında büyüklük veya daha küçük olması kesin bir kanı değil kesin kanı yumurtlamadan sonraki 7. Gün yapılan pregestron testinde aç karnına sabah git ver olur mu
Allah razı olsun. Biraz rahatladım.Canım öncelikle lütfen burda okuduklarının seni üzmesine izin verme. Çünkü aslında hepimiz farklıyız hepimiz farklı hikayeyiz. Doktor eğer ki kalitesiz görse o iğneyi vurmazdı bence ve bu durumu sana söylerdi. Daha sürecin başında zihnine olumsuzu yerleştirme.. Neden olmasın ki belli mi olur de denemeye devam etzaten adete yakın stres oluyoruz ister istemez. Şimdiden kendini o strese sokma.doktorun önerdiği saatlerde ilişki olsun sonrası tevekkül
Tamam canım cok sagol. Hemen baslayim havuc yemeyeCanım havuç ye 3 4 tane çatlamasına yardımcı oluyor
Evet ya ama hepte düşünürüm bunu sonrada başıma gelir çekiyoruz kendimize galibaGülerken bile korkuyoruz ya ağlarsak diye, Allahım biz ne travmatik çocukluklar geçirmişiz ya. Gülelim mi ağlayalım mı?
Mıknatıs gibi hem deee.Evet ya ama hepte düşünürüm bunu sonrada başıma gelir çekiyoruz kendimize galiba
Başla başla canımTamam canım cok sagol. Hemen baslayim havuc yemeye
Bana kontrolde yeteri kadar buyumediginde igne vermişti 3 gün atmıştım niye sizi öyle yolladı kiKızlar bir sey soracağım yumurta yeteri kadar büyümediğinde yumurtlama oluşur mu? Ben klomen kullandım yumurtam gelismemisti ama düşük dozda başlamıştık. 10 mm di. O yüzden bu ay siz deneyin dedi birdahaki ay 2 dozla deneriz hamilelik oluşmazsa dedi. Daha sonra ben bu olaydan 4 gün sonra testte yumurtlama gördüm. Doktoruma da söyledim çatlatma iğnesi verir diye ama gerek yok dedi. Bizde bu ay baya denedik. Umutluyum ama bi yandan da süpheye düştüm acaba yumurtam yeteri kadar büyüdü mü büyümedi mi kafamda deli sorular
Evet çekildim. Karyotip gen taraması da yaptırdık eşimle.Canım benim kist olayı da karışık başta doktor 3 cm dedi sonraki ay aa küçülmüş 1.8 mm dedi. Ama çikolata kisti öyle küçülmez o zaman bu başka bşey dedi. Siz bilmeyeceksiniz de ben mi bileceğim dedim şaka gibisonra doktor değiştirdim o da 1.8 mm çikolata kisti ama ne kistlerle hamile kaldı hastalarım direkt engel olmaz diyor
Senin hsg çekildi mi canım
Ya aynen vermedi anlamadım bende ama çok ilgili bir doktor ondan da bi süphem yok güvenmek istedim bilmiyorum. İğne sizde işe yaradı mıBana kontrolde yeteri kadar buyumediginde igne vermişti 3 gün atmıştım niye sizi öyle yolladı ki
Şu zamana kadar her ay yumurtlama günlerinde çatlamada koyulaşmaya başlar başlamaz siliklesene kadar her gün ilişki oldu. Sonuç hüsran. Ama çoğu yerde de her gün iliskinin spermin hızını performansını sayısını ciddi düşürdüğünü okudum. Bu ayda böyle deneyelim dedik. Eşimin değerlerine baktirmadik ama her gün yapmakta zarar veriyormuş. Perhis bir iki kafta değil tabi en azından 2 3 günlük olgunlaşmış hızı sayısı tam olsun çatlamada ilk öyle karsilassin garanti olsun dedik. Uyumadan yapicam yine test. Eğer gene aynı koyulukta çıkarsa ilişki olmayacak siliklessin öyle düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı ama bu ayda böyle olsun dedikCatlayacagi gun mu degerlendireceksijiz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?