Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülerken bile korkuyoruz ya ağlarsak diye, Allahım biz ne travmatik çocukluklar geçirmişiz ya. Gülelim mi ağlayalım mı?
Tespit gibi tespit bilinçaltımız o kadar saçma şeylerle dolu ki.. Çok gülme ağlarsın,herkese anlatma büyüsü bozulur, kötüyü düşün önce sonra üzülürsün gibi gibi..

Kızlar yarın 13. Günüm sizce doktora gidip yumurtamın boyutuna baktırmalı mıyım büyümüş mü çatlayacak mı diye mantıklı bir şey mi bu

Şimdi öncelik moralini bozma biraz bilgi kirliliği hepimizde oluyor .endişeye yer vereceğin bir durum yok çok rahat ol.kalitelimi değil mi diye merak edersen yumurtlaman bugünse yarın birinci gün olmak şartıyla 7 gün sonra pregestron testi yaptır bana özelden at ben sana söyleyim ama bunun dışında büyüklük veya daha küçük olması kesin bir kanı değil kesin kanı yumurtlamadan sonraki 7. Gün yapılan pregestron testinde aç karnına sabah git ver olur mu

Canım öncelikle lütfen burda okuduklarının seni üzmesine izin verme. Çünkü aslında hepimiz farklıyız hepimiz farklı hikayeyiz. Doktor eğer ki kalitesiz görse o iğneyi vurmazdı bence ve bu durumu sana söylerdi. Daha sürecin başında zihnine olumsuzu yerleştirme.. Neden olmasın ki belli mi olur de denemeye devam et zaten adete yakın stres oluyoruz ister istemez. Şimdiden kendini o strese sokma.doktorun önerdiği saatlerde ilişki olsun sonrası tevekkül

Tespit gibi tespit bilinçaltımız o kadar saçma şeylerle dolu ki.. Çok gülme ağlarsın,herkese anlatma büyüsü bozulur, kötüyü düşün önce sonra üzülürsün gibi gibi..
Aynı enerjiyi bir güzel evrene yolluyoruz, sonra dönüp dolaşıp suratımıza tokat gibi çarpıyor.

Canım havuç ye 3 4 tane çatlamasına yardımcı oluyor

Cok güzel aciklamissin canım. Allah razi olsun. İcime su serptin. Ben progesteron testini nerde yaptirabilirim.

Şu progesteron testini hiç bir doktorum yaptır demedi. Bu ay ovulasyonla deneyip 7. Günü yaptırayım merak ettim kaç çıkacak diye

Allah razı olsun. Biraz rahatladım.

Kızlar bir sey soracağım yumurta yeteri kadar büyümediğinde yumurtlama oluşur mu? Ben klomen kullandım yumurtam gelismemisti ama düşük dozda başlamıştık. 10 mm di. O yüzden bu ay siz deneyin dedi birdahaki ay 2 dozla deneriz hamilelik oluşmazsa dedi. Daha sonra ben bu olaydan 4 gün sonra testte yumurtlama gördüm. Doktoruma da söyledim çatlatma iğnesi verir diye ama gerek yok dedi. Bizde bu ay baya denedik. Umutluyum ama bi yandan da süpheye düştüm acaba yumurtam yeteri kadar büyüdü mü büyümedi mi kafamda deli sorular

Bana kontrolde yeteri kadar buyumediginde igne vermişti 3 gün atmıştım niye sizi öyle yolladı ki

Evet çekildim. Karyotip gen taraması da yaptırdık eşimle.
Yaptırmadığımız bir şey kalmadı açıkçası.. pek görünen bir şey yok amh bakıldı mı sizin?

Catlayacagi gun mu degerlendireceksijiz sadece
Şu zamana kadar her ay yumurtlama günlerinde çatlamada koyulaşmaya başlar başlamaz siliklesene kadar her gün ilişki oldu. Sonuç hüsran. Ama çoğu yerde de her gün iliskinin spermin hızını performansını sayısını ciddi düşürdüğünü okudum. Bu ayda böyle deneyelim dedik. Eşimin değerlerine baktirmadik ama her gün yapmakta zarar veriyormuş. Perhis bir iki kafta değil tabi en azından 2 3 günlük olgunlaşmış hızı sayısı tam olsun çatlamada ilk öyle karsilassin garanti olsun dedik. Uyumadan yapicam yine test. Eğer gene aynı koyulukta çıkarsa ilişki olmayacak siliklessin öyle düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı ama bu ayda böyle olsun dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…