Sorun hızsa hsg dedik o da olmadı ya %90 ne demek.Bu şansla olmadıysa başka zaman nasıl olucakCanım keçiboynuzu pekmezi, nar suyu, bitter çiko, muz bol bol tüketsin. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraksın. Bizim ileri hızımız %15 arttı bunları yaparak
Ya onların da vardır güzelliği sağlıkla gelsin kuzular da inşallahAy evet bana hep öyle diyorlaronu giydirmesi süslemesi falan düşüncesi bile güzel
Ama erkekler öyle mi hahah
Benim değişiyor kist olduğu ay 162 çıkmıştı. Ama normalde 75 90 arası çıkıyor. Neyden yüksekliyor bu değer canım. Doktorlar maalesef her soruyu cevaplamıyorlar haliyle merak ediyoruzBende polikistik overliyim 2 ay önce 102 çıkmıştı senin kaç canim
Ben hsg çektireceğim zaman araştırma yaptıgımda bir doktordan şunu duymuştum. Bu hsg den sonra hamile kalanların tüplerin de sıkıntısı olanlar diyordu. Kadının yumurtlamada sorunu yok ama tüpler kapalı yada tıkanık zaten o işlem esnasında açtıkları için sorunları kalkıyor ortadanSorun hızsa hsg dedik o da olmadı ya %90 ne demek.Bu şansla olmadıysa başka zaman nasıl olucak
Canım lifta diye bir hap var araştırmanı tavsiye ederimHız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
Maalesef bende bilmiyorum canım evet doktorlar genelde öylelerBenim değişiyor kist olduğu ay 162 çıkmıştı. Ama normalde 75 90 arası çıkıyor. Neyden yüksekliyor bu değer canım. Doktorlar maalesef her soruyu cevaplamıyorlar haliyle merak ediyoruz
Bu ay 84 çıktı letu ve estrofem verdi yarın kontrolüm var bakalım
Ah şu olayı doktordan niye dikkat etmiyor ki :/ öncelik sen bi döllenmenin olustugu yere bak sonra yumurta büyütmeye bakCanım olurm öyle şey böyle acıklyıcı yazmana cok sevindim ben klomen kullandım bir ay yumurta gelişmedi sonraki ay letu ile 2 yumurtam oldu ve kendiliğinden çatladı. Sonraki ay yine letu kullandım 1 yumurta olustu yine çatladı ama gebelik elde edemeik doktorumda rahim filmi istedi. Bugün konustum ilaç kullanmıcaksın dedi. Böyle tek düze konustugu için değiştircem sinir oldumhaftaya çekincem canım bakalım görcez ne var ne yok. Bu ay masaj ve soğan kürü yaparım belki kendiliğinden gelişir
evet canım 0.30 dakinde pik görmüşsün
Canım birdahakine 12 ve 20:00 saatleri arasında max 2 saat su içmeden dene. Bu şekilde kafan çok karışır yanlış sonuç alırsın. 11 ocak 00:30 da yumurtlama sonra silikleşerek çatlama gösteriyor ama dediğim gibi geç saatlerde yapmamalısın. Yanlış sonuç verebilir.
Hala yumurta devam ediyor bence. Catlama yok gibi
Benim de bugun pik oldu. Normalde dediğin gibi ilk pik olduğu günde bir cok kez denedik olmadı. Ama kürtajla sonuçlanan bebegim ilk pik olduğu gün olup baska iliski olmamıştı oyle hamile kalmıştım. Bu seferde bu gunu degil yarini değerlendirmek istiyorum bende. Catlamadan bir once gibi. Catlama gününü goze alamam gibi. Ama mantıklı bir taktik. Bir cok doktor önemli olanin üç beş günlük pehrizle yogun spermle olani öneriyor. Mfk denilen yöntemde de 2 3 2 veya 3 4 3 gibi hergun veya gun asiriyi önermiyor. Herkesin taktigi farkliŞu zamana kadar her ay yumurtlama günlerinde çatlamada koyulaşmaya başlar başlamaz siliklesene kadar her gün ilişki oldu. Sonuç hüsran. Ama çoğu yerde de her gün iliskinin spermin hızını performansını sayısını ciddi düşürdüğünü okudum. Bu ayda böyle deneyelim dedik. Eşimin değerlerine baktirmadik ama her gün yapmakta zarar veriyormuş. Perhis bir iki kafta değil tabi en azından 2 3 günlük olgunlaşmış hızı sayısı tam olsun çatlamada ilk öyle karsilassin garanti olsun dedik. Uyumadan yapicam yine test. Eğer gene aynı koyulukta çıkarsa ilişki olmayacak siliklessin öyle düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı ama bu ayda böyle olsun dedik
Bat ne zama canım?Ben ne yaptım bilin bakalım eve dönerken erken gebelik testi bir de normal test aldımyapmalı mıyım?
Ah şu olayı doktordan niye dikkat etmiyor ki :/ öncelik sen bi döllenmenin olustugu yere bak sonra yumurta büyütmeye bak
Sen dediğim saatlerde, dediğim şekilde yap eğer silik çıkarsa çatlamış demektir.Kizlar ayrı ayrı şeyler dediniz benimde kafam çok karıştı ama teste devam ediyorum yarın da açık çıkarsa galiba dün yumurtldm ama yarın pik olursa artık yarın da değerlendirme yaparim nsaip
Gidiliyor canım. Yumurtanın çatlaması için belli bir büyüklüğe gelmesi lazım. Doktor ona bakıyorKızlar sizce yarın doktora gittik yumurta büyüklüğüne bakmak mantıklı mı
Kaç cm olduğunu bakmalıyı mıyım
Hiç böyle bir muayene için doktora gittiniz mi
Kaç mm oldugunu söyledi mi doktor belki 16 17mm falansa ondan mı vermedi acaba bilemiyorum kiYa aynen vermedi anlamadım bende ama çok ilgili bir doktor ondan da bi süphem yok güvenmek istedim bilmiyorum. İğne sizde işe yaradı mı
Şaka bi yana tabiki bi tane olsun diye uğraşıp duruyoruz hiç farketmez hayırlı sağlıklı olsun inşaAllahYa onların da vardır güzelliği sağlıkla gelsin kuzular da inşallah
Aynen bebeğimEvet fazlası da zararlı şuan o moddan ilerlemeye devam o zaman
10mmdi sağ ve solda 2 tane 10 mm vardıKaç mm oldugunu söyledi mi doktor belki 16 17mm falansa ondan mı vermedi acaba bilemiyorum ki
Yok bende işe yaramadı hiç bisey:)
En son 2. Kez hsg çekildim birde femara kullanmıştım catlatma ignesi attım onu bekliyorum
2 ay önce kimyasal gebelikte geçirdim zaten. Tek duam şuan sağlıklı bir gebelik yaşayabilmek. Beklemek çok yorucu gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsiiinKaç mm oldugunu söyledi mi doktor belki 16 17mm falansa ondan mı vermedi acaba bilemiyorum ki
Yok bende işe yaramadı hiç bisey:)
En son 2. Kez hsg çekildim birde femara kullanmıştım catlatma ignesi attım onu bekliyorum
Aslında hepsinde üç saat sıvı almadan yapıyordum. Yarın tekrar yapcamSen dediğim saatlerde, dediğim şekilde yap eğer silik çıkarsa çatlamış demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?