Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım keçiboynuzu pekmezi, nar suyu, bitter çiko, muz bol bol tüketsin. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraksın. Bizim ileri hızımız %15 arttı bunları yaparak
Sorun hızsa hsg dedik o da olmadı ya %90 ne demek.Bu şansla olmadıysa başka zaman nasıl olucak

Bende polikistik overliyim 2 ay önce 102 çıkmıştı senin kaç canim
Benim değişiyor kist olduğu ay 162 çıkmıştı. Ama normalde 75 90 arası çıkıyor. Neyden yüksekliyor bu değer canım. Doktorlar maalesef her soruyu cevaplamıyorlar haliyle merak ediyoruz
Bu ay 84 çıktı letu ve estrofem verdi yarın kontrolüm var bakalım

Sorun hızsa hsg dedik o da olmadı ya %90 ne demek.Bu şansla olmadıysa başka zaman nasıl olucak
Ben hsg çektireceğim zaman araştırma yaptıgımda bir doktordan şunu duymuştum. Bu hsg den sonra hamile kalanların tüplerin de sıkıntısı olanlar diyordu. Kadının yumurtlamada sorunu yok ama tüpler kapalı yada tıkanık zaten o işlem esnasında açtıkları için sorunları kalkıyor ortadan

Maalesef bende bilmiyorum canım evet doktorlar genelde öyleler

Ah şu olayı doktordan niye dikkat etmiyor ki :/ öncelik sen bi döllenmenin olustugu yere bak sonra yumurta büyütmeye bak

evet canım 0.30 dakinde pik görmüşsün

Hala yumurta devam ediyor bence. Catlama yok gibi

Kizlar ayrı ayrı şeyler dediniz benimde kafam çok karıştı ama teste devam ediyorum yarın da açık çıkarsa galiba dün yumurtldm ama yarın pik olursa artık yarın da değerlendirme yaparim nsaip

Kızlar sizce yarın doktora gittik yumurta büyüklüğüne bakmak mantıklı mı
Kaç cm olduğunu bakmalıyı mıyım
Hiç böyle bir muayene için doktora gittiniz mi

Benim de bugun pik oldu. Normalde dediğin gibi ilk pik olduğu günde bir cok kez denedik olmadı. Ama kürtajla sonuçlanan bebegim ilk pik olduğu gün olup baska iliski olmamıştı oyle hamile kalmıştım. Bu seferde bu gunu degil yarini değerlendirmek istiyorum bende. Catlamadan bir once gibi. Catlama gününü goze alamam gibi. Ama mantıklı bir taktik. Bir cok doktor önemli olanin üç beş günlük pehrizle yogun spermle olani öneriyor. Mfk denilen yöntemde de 2 3 2 veya 3 4 3 gibi hergun veya gun asiriyi önermiyor. Herkesin taktigi farkli

Kizlar ayrı ayrı şeyler dediniz benimde kafam çok karıştı ama teste devam ediyorum yarın da açık çıkarsa galiba dün yumurtldm ama yarın pik olursa artık yarın da değerlendirme yaparim nsaip
Sen dediğim saatlerde, dediğim şekilde yap eğer silik çıkarsa çatlamış demektir.

Kızlar sizce yarın doktora gittik yumurta büyüklüğüne bakmak mantıklı mı
Kaç cm olduğunu bakmalıyı mıyım
Hiç böyle bir muayene için doktora gittiniz mi
Gidiliyor canım. Yumurtanın çatlaması için belli bir büyüklüğe gelmesi lazım. Doktor ona bakıyor

Ya aynen vermedi anlamadım bende ama çok ilgili bir doktor ondan da bi süphem yok güvenmek istedim bilmiyorum. İğne sizde işe yaradı mı
Kaç mm oldugunu söyledi mi doktor belki 16 17mm falansa ondan mı vermedi acaba bilemiyorum ki
Yok bende işe yaramadı hiç bisey:)
En son 2. Kez hsg çekildim birde femara kullanmıştım catlatma ignesi attım onu bekliyorum

10mmdi sağ ve solda 2 tane 10 mm vardı pcoyum ve cok ilgincti bende gördüm ekrandan. 4 gün içinde hemen büyüdü mü bilmiyorum ki. İnsallah güzel haberler alırız

2 ay önce kimyasal gebelikte geçirdim zaten. Tek duam şuan sağlıklı bir gebelik yaşayabilmek. Beklemek çok yorucu gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…