- 15 Ocak 2014
- 5.996
- 5.208
- 398
Amin ilk bebek mi canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı evlat nasip etsin2 ay önce kimyasal gebelikte geçirdim zaten. Tek duam şuan sağlıklı bir gebelik yaşayabilmek. Beklemek çok yorucu gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsiiin
Canimmm senin yaptığın testler erken gebelik miydi dunkiler filanAkşam test yapan varmı atarsa biraz kafamız dağılsın ben bir kaç saat sonra yapacam sinirlerim anca böyle yatışıyor en azından sabahki olayı unuturum.yapan olursa yoklasın güzel haberler bekliyorum hepinizden dostlarım
Dun ki erken gebelik bugün ki Normal kaset testte canimCanimmm senin yaptığın testler erken gebelik miydi dunkiler filan
maviss_34 kuzum seninkilerde mi normal gebelikti yoksa hepsi erken gebelikmiydi
İlk gebeliğim kimyasaldı maalesef. Şimdi henüz gebe değilim bakalım bu ay umutluyumAmin ilk bebek mi canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı evlat nasip etsin
Yani akşamları yapılan normal gebelik testinde çıkar mı acaba.. sende erken yaptın testini battan önce ama sabah mi yapmisitn canımDun ki erken gebelik bugün ki Normal kaset testte canim
Sabah ilk idrarla yaptım ikisini de canimYani akşamları yapılan normal gebelik testinde çıkar mı acaba.. sende erken yaptın testini battan önce ama sabah mi yapmisitn canım
Canım kimyasal düşünme hemen,iyi düşün iyi olsun. Benim öyle olmadı kimyasal da pembe kanama ile başladı parçalı ve koyu renkli sürdüArkadaşlar ben bisey sormak istiyorum aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı kanama seyri ve rengi nasıl oluyor?Testim çift çizgi çıktı bugün kan verdim sonuc yarın çıkacak ama merak ediyorum 2 gündür günde 2 kere falan çok azıcık kahverengi lekelenme oluyor ama peçeteye bisey gelmiyor acaba diyorum kimyasal gebelik mi olacak.Başlangıç böyle mi oluyor?
Ben geçirdim yerleşme kanaması geçirmedim çünkü döllenen yumurta yerleşemediği için tutmadı ve regl olarak düştü. Hamilelik testinde silik görünüyor zaten t cizgisi. Regl kanamasında da normal akıntım oldu sadece kan pıhtıları vardı. Seninki bence kimyasal değil yarın kan testine git canım öyle daha iyi anlaşılırArkadaşlar ben bisey sormak istiyorum aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı kanama seyri ve rengi nasıl oluyor?Testim çift çizgi çıktı bugün kan verdim sonuc yarın çıkacak ama merak ediyorum 2 gündür günde 2 kere falan çok azıcık kahverengi lekelenme oluyor ama peçeteye bisey gelmiyor acaba diyorum kimyasal gebelik mi olacak.Başlangıç böyle mi oluyor?
Verilen madde artık adına ilaç mı dersin kontrast sıvı mı her neyse geçiş yolunu kayganlaştırdığı için spermlerin hız problemini tolore edebiliyo bi süre için geçerli tabi bu.İlk ay %90 sonra giderek etkisi azalıyo.Ben bu ay yapamadım bidaha da zor ne yazık ki.Zaten kimse bana bişey vaadetmemişti.Ben kendimi kandırdım biraz da eşimi kandırmış bulundumBen hsg çektireceğim zaman araştırma yaptıgımda bir doktordan şunu duymuştum. Bu hsg den sonra hamile kalanların tüplerin de sıkıntısı olanlar diyordu. Kadının yumurtlamada sorunu yok ama tüpler kapalı yada tıkanık zaten o işlem esnasında açtıkları için sorunları kalkıyor ortadan
Bugün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak ama ben meraktan öldüm resmen acaba mi diyeBen geçirdim yerleşme kanaması geçirmedim çünkü döllenen yumurta yerleşemediği için tutmadı ve regl olarak düştü. Hamilelik testinde silik görünüyor zaten t cizgisi. Regl kanamasında da normal akıntım oldu sadece kan pıhtıları vardı. Seninki bence kimyasal değil yarın kan testine git canım öyle daha iyi anlaşılır
Okadar çok kimyasal gebelik haberi okudum ki böyle olunca acaba mi dedim.kac gün sonra parcaliya dönüyor peki kanamaCanım kimyasal düşünme hemen,iyi düşün iyi olsun. Benim öyle olmadı kimyasal da pembe kanama ile başladı parçalı ve koyu renkli sürdü
Bence sağlıklı bir bebek haberi geleceeeek Allahın izniyle insallahBugün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak ama ben meraktan öldüm resmen acaba mi diye
10mmdi sağ ve solda 2 tane 10 mm vardıpcoyum ve cok ilgincti bende gördüm ekrandan. 4 gün içinde hemen büyüdü mü bilmiyorum ki. İnsallah güzel haberler alırız
Normalde buyumesinde sıkıntı yoksa ondan mı bekledi anlamayadim ki canım. Benim iğne kullandığımda kaçtı hatırlamıyorum ama 3 iğneden sonra 18mm olmuştu.2 ay önce kimyasal gebelikte geçirdim zaten. Tek duam şuan sağlıklı bir gebelik yaşayabilmek. Beklemek çok yorucu gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsiiin
Bilmiyorum ama bu kadar ümitsiz olmaman lazım. Çocuğu olmayan herkes bir ümit diyip tedaviye başlıyor. Pcoluyum 15 aydır deniyorum 3 aydır ciddi bir tedaviye başladık ve 3 aydır iğnelerden haplardan stresten 7 kilo aldım. en son dün kendimi ağlarken buldum ben bir daha bir şey kullanmak istemiyorum tedavi olmayacam bu ay yoksada diye sonra dedim sakin ol insanlar yıllarını veriyor anne baba olmak için ne tedaviler ne psikolojik süreçler ne maddi manevi uğraşlar veriyor. Bizim de imtihanımız buymuş demekki canım meleklerimizi biraz uğraşla kucağımıza almak gerekiyormuş. Kendini bu kadar bırakma bence. Ha olur ha olmaz hepimiz çabalıyoruz. Olursa meleklerimiz bizimle olacak olmazsada bilmiyorum hayatımızın seyrini değiştircez napalım..Verilen madde artık adına ilaç mı dersin kontrast sıvı mı her neyse geçiş yolunu kayganlaştırdığı için spermlerin hız problemini tolore edebiliyo bi süre için geçerli tabi bu.İlk ay %90 sonra giderek etkisi azalıyo.Ben bu ay yapamadım bidaha da zor ne yazık ki.Zaten kimse bana bişey vaadetmemişti.Ben kendimi kandırdım biraz da eşimi kandırmış bulundum
Yaaaaa insaallahBence sağlıklı bir bebek haberi geleceeeek Allahın izniyle insallahOlumlu düşünün
Anladım canım bakıldı 5.64 çıkmıştı doktor pco görünümü çok hafif var ama değil diyor. Adetlerim düzenlidir tüylenme problemi yok aşırı kilom yok.. Allahım iyi doktorlara denk getirsin. Benimkiler kafamı karıştırıyor ancaEvet çekildim. Karyotip gen taraması da yaptırdık eşimle.
Yaptırmadığımız bir şey kalmadı açıkçası.. pek görünen bir şey yok amh bakıldı mı sizin?
Oyke dusunme kuzum inşallah değildirOkadar çok kimyasal gebelik haberi okudum ki böyle olunca acaba mi dedim.kac gün sonra parcaliya dönüyor peki kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?