Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ya divina diye bi hap verdi doktor rahim duvarım az kalınmış Buda gebeliğe engelmiş bu hapı kullanırken gebelik olurmu bu hapı kullanan varmı yada kullanan oldumu yardımcı olun nolur

Eklentiler

• C745C2D7-1236-4EA7-BA07-19810468AB5F.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 54
kızlar bata 6 gun kaldı şimdi test yaptım sonuç negatif☹dün aksam yaptığım silikti amaaaa☹☹

Ya evet bende hem sevindim hem üzüldüm 2 güncük hamile hissiyatım çok güzeldiiii. Ama sağlıksız bir embriyo ve iyi ki de tutunmadı engelli olabilirdi. Bende çok duydum hamile kalanları ve hamile kalabildiğime de sevindim dediğiniz gibi yani bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum her zaman. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Inşallah öyledir yaa çok üzüldüm ama şuan bide test yapmicam diyodum ama sabahtan beri çok midem bulandı ne olur ne olmaz yapayım dedim keşke yapmasaydım ☹☹
Erken gebelik testinde belli olur aslında bu teste keşke denemeseydin ve sabretmek lazım ya düşünmemek lazım yoksa 6 gün geçmez. Olumlu düşünelimmmm öyle olsun insallah 6 gün sonra güzel haberler verirsin

İnşallah inşallah siz umutlu olun bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur insallah burda bekleyen herkese içinde aynı şekilde

kızlar beyaz kremimsi bi yapıda tuhaf bi akıntı geldi bugün adet belirtisi olabilirmi ya da mantar falan olabilir kaşınma yok bi fikriniz var mı?

Erken gebelik testinde belli olur aslında bu teste keşke denemeseydin ve sabretmek lazım ya düşünmemek lazım yoksa 6 gün geçmez. Olumlu düşünelimmmm öyle olsun insallah 6 gün sonra güzel haberler verirsin
Erken gebelik testim var elimde bi tane ama onu biraz daha bekletmek istedim bide aşırı karnım ağrıyı şuan hayirlisi ya inşallah dediginiz gibi olurda güzel haber verebilirim

Ben bu ay yaşadım canım adetim 2 gün gecikmişti 3. Günde yani dün direkt kıpkırmızı şekilde söküldü hic leke akıntı olmadan bir anda şarıl şarıl geldi yani

Kızlar 3 ocakta yumurtlama gördüm, 6 ocakta çatlama gördüm.
10.gün test yapacağım sizce yumurtlamadan sonraki 10.gün mü yapayım yoksa çatlamadan sonraki 10.gün mü?

İnşallah canım benim amin.inanırmısın benim eşimde aynısı ailesi beş para etmez benim ailemi tanıdıkça en sonunda kendisi de ümidi kesti umursamıyor

Erken gebelik testim var elimde bi tane ama onu biraz daha bekletmek istedim bide aşırı karnım ağrıyı şuan hayirlisi ya inşallah dediginiz gibi olurda güzel haber verebilirim
Bekle canım yumurtlamadan 17 gün sonra test öneriyorlar genelde sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…