InsaallahOyke dusunme kuzum inşallah değildir
Testi aç ameliyat a alalimEki Görüntüle 2986265 kızlar bata 6 gun kaldı şimdi test yaptım sonuç negatif☹dün aksam yaptığım silikti amaaaa☹☹
Canım erken diye cikmamis olabilir bide aksam yapmışsınEki Görüntüle 2986265 kızlar bata 6 gun kaldı şimdi test yaptım sonuç negatif☹dün aksam yaptığım silikti amaaaa☹☹
Inşallah öyledir yaa çok üzüldüm ama şuan bide test yapmicam diyodum ama sabahtan beri çok midem bulandı ne olur ne olmaz yapayım dedim keşke yapmasaydım ☹☹Canım erken diye cikmamis olabilir bide aksam yapmışsın
İnşallah canım uzulme.adet olana kadar umut varInşallah öyledir yaa çok üzüldüm ama şuan bide test yapmicam diyodum ama sabahtan beri çok midem bulandı ne olur ne olmaz yapayım dedim keşke yapmasaydım ☹☹
Inşallah canım benim insallahhhhhİnşallah canım uzulme.adet olana kadar umut var
Sen de öyle bu yıl hepimize şanslı gelecek inşaallahHadi bakalım haberini beni yazarak etiketle kaçırmayım takıp edelim
Ya evet bende hem sevindim hem üzüldüm 2 güncük hamile hissiyatım çok güzeldiiii. Ama sağlıksız bir embriyo ve iyi ki de tutunmadı engelli olabilirdi. Bende çok duydum hamile kalanları ve hamile kalabildiğime de sevindim dediğiniz gibi yani bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum her zaman. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsunNormalde buyumesinde sıkıntı yoksa ondan mı bekledi anlamayadim ki canım. Benim iğne kullandığımda kaçtı hatırlamıyorum ama 3 iğneden sonra 18mm olmuştu.
Kimyasal çok umut kırıcı ama hamile kalabilmissiniz vücutta onu sağlıksız diye atıyor aslında. Ne kadar duyduysam kimyasaldan bi kaç ay sonra sağlıklı gebelikleri olmuş insanların. İnşallah seninde böyle olur4 günde normalde büyür mü bilmiyorum ama hem asilamada hem normal hap kullanırken 2 3 günde aniden büyümüştü yumurtalarim
Erken gebelik testinde belli olur aslında bu teste keşke denemeseydin ve sabretmek lazım ya düşünmemek lazım yoksa 6 gün geçmez. Olumlu düşünelimmmm öyle olsunInşallah öyledir yaa çok üzüldüm ama şuan bide test yapmicam diyodum ama sabahtan beri çok midem bulandı ne olur ne olmaz yapayım dedim keşke yapmasaydım ☹☹
İnşallah inşallah siz umutlu olun bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur insallahYa evet bende hem sevindim hem üzüldüm 2 güncük hamile hissiyatım çok güzeldiiii. Ama sağlıksız bir embriyo ve iyi ki de tutunmadı engelli olabilirdi. Bende çok duydum hamile kalanları ve hamile kalabildiğime de sevindim dediğiniz gibi yani bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum her zaman. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Erken gebelik testim var elimde bi tane ama onu biraz daha bekletmek istedim bide aşırı karnım ağrıyı şuan hayirlisi ya inşallah dediginiz gibi olurda güzel haber verebilirimErken gebelik testinde belli olur aslında bu teste keşke denemeseydin ve sabretmek lazım ya düşünmemek lazım yoksa 6 gün geçmez. Olumlu düşünelimmmm öyle olsuninsallah 6 gün sonra güzel haberler verirsin
Ben bu ay yaşadım canım adetim 2 gün gecikmişti 3. Günde yani dün direkt kıpkırmızı şekilde söküldü hic leke akıntı olmadan bir anda şarıl şarıl geldi yaniArkadaşlar ben bisey sormak istiyorum aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı kanama seyri ve rengi nasıl oluyor?Testim çift çizgi çıktı bugün kan verdim sonuc yarın çıkacak ama merak ediyorum 2 gündür günde 2 kere falan çok azıcık kahverengi lekelenme oluyor ama peçeteye bisey gelmiyor acaba diyorum kimyasal gebelik mi olacak.Başlangıç böyle mi oluyor?
İnşallah canım benim amin.inanırmısın benim eşimde aynısı ailesi beş para etmez benim ailemi tanıdıkça en sonunda kendisi de ümidi kesti umursamıyorAllah onların güzel günlerini göstersin hep hayatımda haksızlığa tahammülüm yok eşim bu kadar haksızlık ediliyor gerçekten ona çok üzülüyorum Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun diyorum okadar yani allah işleri rast getirsin iyilerle karşılaştırsın Allah ayağına taş gözüne yaş vermesin
Ah insallah aminnn aminnnnİnşallah inşallah siz umutlu olun bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur insallahburda bekleyen herkese içinde aynı şekilde
Bekle canım yumurtlamadan 17 gün sonra test öneriyorlar genelde sende öyle yapErken gebelik testim var elimde bi tane ama onu biraz daha bekletmek istedim bide aşırı karnım ağrıyı şuan hayirlisi ya inşallah dediginiz gibi olurda güzel haber verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?