Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi şehirdesin acaba?

Sinir oluyorum varya ne okuduysam yaşıyorum sık idrara çıkma bel ağrısı iştahsızlık akıntı bilmemne.Vücudum benimle dalga geçiyo yok işte bebek filan ne şov yapıyosun
Tüm ingilizcemi kullarank yazıyorum keep calm and wait. Bilmiyorum canım ingilizce yazmak istedi.

Aynen canım catlamadan bir önce gibi düşünüyorum. Her türlü yolu deniyoruz valla ama her gün olasılığı dusuruyor. Kürtaj için üzüldüm hikayeni bilmiyordum çok şey yazılıyor pek takip edemiyorum.insallah bu ay güzel haberler alırız. Pik olduğunu gorduysen 6 saatte bir yenile bence. Ben öyle yapacağım catlatmayi tam göreyim diye. Uyumadan bı test daha yapacağım bakalım nolacak

Cok güzel aciklamissin canım. Allah razi olsun. İcime su serptin. Ben progesteron testini nerde yaptirabilirim.
Doktorundan iste yapmazsa özel bir hastane gidip orada boşta olan yani o an muayenesi olmayan herhangi bir kadın Dr randevu oluştur gerekirse muayene ol ama doktora reglimin 21. Günü de çünkü bazı Dr lar takıntılı bu güne tüp bebek sevenler ha kendi Dr adet gününü bilmiyorsa senin.. onaya hocam reglimin 21. Günü gelsem baksak desen öyle bakar.yumurtlamanın 7. Günü olayını kabul eden Dr sayısı az devlet hastanesi yakınsa eğer orada kadın Dr var git adetimin 21 günü kanda pregestron baktırmaya geldim de.diğer kısmı sen bil sadece.birde şu var özelde daha çabuk çıkıyor sonuç devlette biraz zaman alabilir 1-2 gün kadar

Birde geçen ay üst üste iki gün aynı şekilde kırmızıydı testler belki gene aynısı olur. bugün spermleri harcarsam çatlatma gününe azalır spermlerin hizi performansı sayısı diye düşünüyorum her ne kadar 2 3 gün kadar yaşasalar da içerde riske atmak istemiyorum.

Canimmm senin yaptığın testler erken gebelik miydi dunkiler filan

maviss_34 kuzum seninkilerde mi normal gebelikti yoksa hepsi erken gebelikmiydi
Biri normal gebelikti ama eşim kalorifer petegının üstüne koymuş sanırım ondan o kadar koyu ki hemen ardın başka yaptım onda çıkmadı diğeri erken gebelik testi zaten

Tamam canım özelde yaptiririm insallah. Çok sagol. Allah razi olsun.

BAT 18 Ocak ve civarı olan var mı ? Belirti hissediyor musunuz , sanki bende koku hassasiyeti , şişkinlik göğüslerde ve karında, ve sivilcelenöe var. 15inde 3 gün kala test yapacağım Sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar 3 ocakta yumurtlama gördüm, 6 ocakta çatlama gördüm.
10.gün test yapacağım sizce yumurtlamadan sonraki 10.gün mü yapayım yoksa çatlamadan sonraki 10.gün mü?
Bu gün yumurtlamadan sonraki 9. Günüm 17. Gün adetin 3. Gününe denk geliyo umarım adet olmam ve yaparım testi
Kizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun

Kızlar merhaba ya divina diye bi hap verdi doktor rahim duvarım az kalınmış Buda gebeliğe engelmiş bu hapı kullanırken gebelik olurmu bu hapı kullanan varmı yada kullanan oldumu yardımcı olun nolur
Kuzu divinayi bilmiyorum bu ay duphaston kullanıyorum ben de o da rahim duvarini kalinlastirip bebegin rahme iyi tutunmasini sagliyormus bu ilaç progesteron destegiymis

Bişeyi ne kadar oldurmaya çalışsan da olmuyo bazen.Herkes de okadar dayanıklı olmayabiliyo.Ben bu sürecin stresini yönetemedim zaten belki görmüşsünüzdür.Belki de hazır değilim o yüzden olmuyo.Ne kadar çok istesem de bi çocuk sahibi olmayı,bununla beraber yaşamam gerekebilecek sürece hazır değilim sanırım.Kimyasalı var dış gebeliği var düşük tehlikesi var o kaybetme korkusu başlı başına göze alınması gereken bi süreç.İçinde çünkü bilmiyorsun ne oluyo ne bitiyo.Allah biliyo da vermiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…