Yumurtlamadan sonra canımKızlar 3 ocakta yumurtlama gördüm, 6 ocakta çatlama gördüm.
10.gün test yapacağım sizce yumurtlamadan sonraki 10.gün mü yapayım yoksa çatlamadan sonraki 10.gün mü?
Hangi şehirdesin acaba?Anladım canım bakıldı 5.64 çıkmıştı doktor pco görünümü çok hafif var ama değil diyor. Adetlerim düzenlidir tüylenme problemi yok aşırı kilom yok.. Allahım iyi doktorlara denk getirsin. Benimkiler kafamı karıştırıyor anca
Yumurtlamadan sonra canım
Yarın 10.gün o zaman çok heyecanlandım yarın yapıcam inşallah vardır yaYumurtlamadan sonra canım
Kuzu her zaman yapılacak bir şey vardır. Bizde de aynı sorun var ama yılmak yok dogurana kadar devammmmHız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
Bu gün yumurtlamadan sonraki 9. Günüm 17. Gün adetin 3. Gününe denk geliyo umarım adet olmam ve yaparım testiBekle canım yumurtlamadan 17 gün sonra test öneriyorlar genelde sende öyle yap
Tüm ingilizcemi kullarank yazıyorum keep calm and wait. Bilmiyorum canım ingilizce yazmak istedi.Sinir oluyorum varya ne okuduysam yaşıyorum sık idrara çıkma bel ağrısı iştahsızlık akıntı bilmemne.Vücudum benimle dalga geçiyo yok işte bebek filan ne şov yapıyosun
Aynen canım catlamadan bir önce gibi düşünüyorum. Her türlü yolu deniyoruz valla ama her gün olasılığı dusuruyor. Kürtaj için üzüldüm hikayeni bilmiyordum çok şey yazılıyor pek takip edemiyorum.insallah bu ay güzel haberler alırız. Pik olduğunu gorduysen 6 saatte bir yenile bence. Ben öyle yapacağım catlatmayi tam göreyim diye. Uyumadan bı test daha yapacağım bakalım nolacakBenim de bugun pik oldu. Normalde dediğin gibi ilk pik olduğu günde bir cok kez denedik olmadı. Ama kürtajla sonuçlanan bebegim ilk pik olduğu gün olup baska iliski olmamıştı oyle hamile kalmıştım. Bu seferde bu gunu degil yarini değerlendirmek istiyorum bende. Catlamadan bir once gibi. Catlama gününü goze alamam gibi. Ama mantıklı bir taktik. Bir cok doktor önemli olanin üç beş günlük pehrizle yogun spermle olani öneriyor. Mfk denilen yöntemde de 2 3 2 veya 3 4 3 gibi hergun veya gun asiriyi önermiyor. Herkesin taktigi farkli
Insaallah yerleşme kanamasıdırBen bu ay yaşadım canım adetim 2 gün gecikmişti 3. Günde yani dün direkt kıpkırmızı şekilde söküldü hic leke akıntı olmadan bir anda şarıl şarıl geldi yani
Doktorundan iste yapmazsa özel bir hastane gidip orada boşta olan yani o an muayenesi olmayan herhangi bir kadın Dr randevu oluştur gerekirse muayene ol ama doktora reglimin 21. Günü de çünkü bazı Dr lar takıntılı bu güne tüp bebek sevenler ha kendi Dr adet gününü bilmiyorsa senin.. onaya hocam reglimin 21. Günü gelsem baksak desen öyle bakar.yumurtlamanın 7. Günü olayını kabul eden Dr sayısı az devlet hastanesi yakınsa eğer orada kadın Dr var git adetimin 21 günü kanda pregestron baktırmaya geldim de.diğer kısmı sen bil sadece.birde şu var özelde daha çabuk çıkıyor sonuç devlette biraz zaman alabilir 1-2 gün kadarCok güzel aciklamissin canım. Allah razi olsun. İcime su serptin. Ben progesteron testini nerde yaptirabilirim.
At bana yorumlarımŞu progesteron testini hiç bir doktorum yaptır demedi. Bu ay ovulasyonla deneyip 7. Günü yaptırayım merak ettim kaç çıkacak diye
Birde geçen ay üst üste iki gün aynı şekilde kırmızıydı testler belki gene aynısı olur. bugün spermleri harcarsam çatlatma gününe azalır spermlerin hizi performansı sayısı diye düşünüyorumBenim de bugun pik oldu. Normalde dediğin gibi ilk pik olduğu günde bir cok kez denedik olmadı. Ama kürtajla sonuçlanan bebegim ilk pik olduğu gün olup baska iliski olmamıştı oyle hamile kalmıştım. Bu seferde bu gunu degil yarini değerlendirmek istiyorum bende. Catlamadan bir once gibi. Catlama gününü goze alamam gibi. Ama mantıklı bir taktik. Bir cok doktor önemli olanin üç beş günlük pehrizle yogun spermle olani öneriyor. Mfk denilen yöntemde de 2 3 2 veya 3 4 3 gibi hergun veya gun asiriyi önermiyor. Herkesin taktigi farkli
Yumurtlama gününü nasıl tespit ettiniz, ovülasyonla mı, ben klomen ve ovitrelle iğne oldum ama yumurtlama günümü bilmiyorumBekle canım yumurtlamadan 17 gün sonra test öneriyorlar genelde sende öyle yap
Biri normal gebelikti ama eşim kalorifer petegının üstüne koymuş sanırım ondan o kadar koyu ki hemen ardın başka yaptım onda çıkmadı diğeri erken gebelik testi zatenCanimmm senin yaptığın testler erken gebelik miydi dunkiler filan
maviss_34 kuzum seninkilerde mi normal gebelikti yoksa hepsi erken gebelikmiydi
Tamam canım özelde yaptiririm insallah. Çok sagol. Allah razi olsun.Doktorundan iste yapmazsa özel bir hastane gidip orada boşta olan yani o an muayenesi olmayan herhangi bir kadın Dr randevu oluştur gerekirse muayene ol ama doktora reglimin 21. Günü de çünkü bazı Dr lar takıntılı bu güne tüp bebek sevenler ha kendi Dr adet gününü bilmiyorsa senin.. onaya hocam reglimin 21. Günü gelsem baksak desen öyle bakar.yumurtlamanın 7. Günü olayını kabul eden Dr sayısı az devlet hastanesi yakınsa eğer orada kadın Dr var git adetimin 21 günü kanda pregestron baktırmaya geldim de.diğer kısmı sen bil sadece.birde şu var özelde daha çabuk çıkıyor sonuç devlette biraz zaman alabilir 1-2 gün kadar
Orda çok çok incecik bisey var mı bana mı ole geliyor canisi
Kızlar 3 ocakta yumurtlama gördüm, 6 ocakta çatlama gördüm.
10.gün test yapacağım sizce yumurtlamadan sonraki 10.gün mü yapayım yoksa çatlamadan sonraki 10.gün mü?
Kizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsunBu gün yumurtlamadan sonraki 9. Günüm 17. Gün adetin 3. Gününe denk geliyo umarım adet olmam ve yaparım testi
Kuzu divinayi bilmiyorum bu ay duphaston kullanıyorum ben de o da rahim duvarini kalinlastirip bebegin rahme iyi tutunmasini sagliyormus bu ilaç progesteron destegiymisKızlar merhaba ya divina diye bi hap verdi doktor rahim duvarım az kalınmış Buda gebeliğe engelmiş bu hapı kullanırken gebelik olurmu bu hapı kullanan varmı yada kullanan oldumu yardımcı olun nolur
Bişeyi ne kadar oldurmaya çalışsan da olmuyo bazen.Herkes de okadar dayanıklı olmayabiliyo.Ben bu sürecin stresini yönetemedim zaten belki görmüşsünüzdür.Belki de hazır değilim o yüzden olmuyo.Ne kadar çok istesem de bi çocuk sahibi olmayı,bununla beraber yaşamam gerekebilecek sürece hazır değilim sanırım.Kimyasalı var dış gebeliği var düşük tehlikesi var o kaybetme korkusu başlı başına göze alınması gereken bi süreç.İçinde çünkü bilmiyorsun ne oluyo ne bitiyo.Allah biliyo da vermiyo :)Bilmiyorum ama bu kadar ümitsiz olmaman lazım. Çocuğu olmayan herkes bir ümit diyip tedaviye başlıyor. Pcoluyum 15 aydır deniyorum 3 aydır ciddi bir tedaviye başladık ve 3 aydır iğnelerden haplardan stresten 7 kilo aldım. en son dün kendimi ağlarken buldum ben bir daha bir şey kullanmak istemiyorum tedavi olmayacam bu ay yoksada diye sonra dedim sakin ol insanlar yıllarını veriyor anne baba olmak için ne tedaviler ne psikolojik süreçler ne maddi manevi uğraşlar veriyor. Bizim de imtihanımız buymuş demekki canım meleklerimizi biraz uğraşla kucağımıza almak gerekiyormuş. Kendini bu kadar bırakma bence. Ha olur ha olmaz hepimiz çabalıyoruz. Olursa meleklerimiz bizimle olacak olmazsada bilmiyorum hayatımızın seyrini değiştircez napalım..
O dediğin bende gördün gibi ama yalıyorum sandım sende gördüysen vardır inşallah yaa çok fazla belirti hissettim bu ay acaip durgun hamile hissediyorum inşallah doğrudur yarabbimmmmOrda çok çok incecik bisey var mı bana mı ole geliyor canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?