Oda doğru erken yapmış olabilirim ama net kararım artık bi kaset bide erken testim kaldı elimde son 2 gün kalana kadar hiç bise yapmicammmKizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun
Yarin dur perşembe sabah ilk idrarla test yap 12.gunun oluyor dimiO dediğin bende gördün gibi ama yalıyorum sandım sende gördüysen vardır inşallah yaa çok fazla belirti hissettim bu ay acaip durgun hamile hissediyorum inşallah doğrudur yarabbimmmm
Benim de bat 18 ama bir belirtim yok göğsüm de filan bişey yok ben yok diye düşünüyorum artıkBAT 18 Ocak ve civarı olan var mı ? Belirti hissediyor musunuz , sanki bende koku hassasiyeti , şişkinlik göğüslerde ve karında, ve sivilcelenöe var. 15inde 3 gün kala test yapacağımSabırsızlıkla bekliyorum
Yok anam benden olmazKuzu her zaman yapılacak bir şey vardır. Bizde de aynı sorun var ama yılmak yok dogurana kadar devammmm
Canım benim de 17 Ocak fena karnım ağrıyor ya fena. Anlamadım ki sanki adet olmuşum gibi. Bı de belim ağrıyor ve sirtim sivilcelendi. Başka belirtim yok ilk gebeligimde göğüs şişkinliği hassasiyeti, mide yanması falan vardı o yüzden pek ümidim yok açıkçası ya nasıl bakalım.BAT 18 Ocak ve civarı olan var mı ? Belirti hissediyor musunuz , sanki bende koku hassasiyeti , şişkinlik göğüslerde ve karında, ve sivilcelenöe var. 15inde 3 gün kala test yapacağımSabırsızlıkla bekliyorum
Zaten iğneden kaynaklı uzun bir süre yumurtlama çizgisi testte belli oluyor canım farkedebilmen mümkün değil. O yüzden sık ilişki en azından günaşırı ilişkiye girmeye bakınYumurtlama gününü nasıl tespit ettiniz, ovülasyonla mı, ben klomen ve ovitrelle iğne oldum ama yumurtlama günümü bilmiyorum
Ben de geçen ay hamileyken 10.gün görmüştüm o yüzden yarın yapıyım diyorum inşallah çıkarKizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun
Perşembe 11 oluyo kuzum yok ya son güne kadar bile yapmam heralde hevesim kiriliyo sonraaYarin dur perşembe sabah ilk idrarla test yap 12.gunun oluyor dimi
O zaten benim aileme hayran resmen çünkü çok seviliyor dile getiriyorda sürekliİnşallah canım benim amin.inanırmısın benim eşimde aynısı ailesi beş para etmez benim ailemi tanıdıkça en sonunda kendisi de ümidi kesti umursamıyor
hele çiş varya resmen daha kalkmadan 2.tur işedim.Kalkıyorum 5 dk sonra bidaha.Dalga mı geçiyon diye söylene söylene işedim bütün günTüm ingilizcemi kullarank yazıyorum keep calm and wait. Bilmiyorum canım ingilizce yazmak istedi.
İnsallah canım haber verirsnYarın 10.gün o zaman çok heyecanlandım yarın yapıcam inşallah vardır ya
Olur olur oldururuz merak etmeYok anam benden olmaz
Bu çok büyük bi belirti biliyor musun o yüzden negatif düşünme hemen daha erken. İlk gebeligimde tuvalette yatip kalkmak istiyordumhele çiş varya resmen daha kalkmadan 2.tur işedim.Kalkıyorum 5 dk sonra bidaha.Dalga mı geçiyon diye söylene söylene işedim bütün gün
Erken gebelik olan prodoctor kaset olan da laboquick canimBen de geçen ay hamileyken 10.gün görmüştüm o yüzden yarın yapıyım diyorum inşallah çıkarhangi test markası yaptın canım
Nasil rahat edeceksen öyle yap kuzucum inşallah bebisin seninledirPerşembe 11 oluyo kuzum yok ya son güne kadar bile yapmam heralde hevesim kiriliyo sonraa
Benim ilk gebeliğimdeki belirtilerden biri buydu beyaz kremsi akıntıkızlar beyaz kremimsi bi yapıda tuhaf bi akıntı geldi bugün adet belirtisi olabilirmi ya da mantar falan olabilir kaşınma yok bi fikriniz var mı?
Senin bata daha var, vik vik konuşuyorsun üç beş gün sonra çift çizgi çıkarsa görürsün.Yok anam benden olmaz
Benm de adet belirtisi vardı adetten Bi gün önce test yaptım pozitif. Yani belirtiyr göre düşünme bence hayırlısı olsun hakkındaBen klomen + çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonraki 10. Günüm. Doktor 31 aralıkta çatlayacak 15. Gün test yap dedi 5 gün kaldı işte test zamanına. Adet görürsün 15. Gününde eğer gebelik yoksa dedi varsada evdeki kasette bile cıkar dedi gebelik. Beklemedeyim işte düne kadar umudum vardı da bugün biraz adet belirtisi sivilcelerim çıktı umudumu yitirdim
Senin çatlama dediğin Ovulasyon testindeki çatlamamı yoksa Dr gittiğimizde çatlama dediğimiKizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?