Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun
Oda doğru erken yapmış olabilirim ama net kararım artık bi kaset bide erken testim kaldı elimde son 2 gün kalana kadar hiç bise yapmicammm

O dediğin bende gördün gibi ama yalıyorum sandım sende gördüysen vardır inşallah yaa çok fazla belirti hissettim bu ay acaip durgun hamile hissediyorum inşallah doğrudur yarabbimmmm
Yarin dur perşembe sabah ilk idrarla test yap 12.gunun oluyor dimi

Benim de bat 18 ama bir belirtim yok göğsüm de filan bişey yok ben yok diye düşünüyorum artık

Canım benim de 17 Ocak fena karnım ağrıyor ya fena. Anlamadım ki sanki adet olmuşum gibi. Bı de belim ağrıyor ve sirtim sivilcelendi. Başka belirtim yok ilk gebeligimde göğüs şişkinliği hassasiyeti, mide yanması falan vardı o yüzden pek ümidim yok açıkçası ya nasıl bakalım.

Yumurtlama gününü nasıl tespit ettiniz, ovülasyonla mı, ben klomen ve ovitrelle iğne oldum ama yumurtlama günümü bilmiyorum
Zaten iğneden kaynaklı uzun bir süre yumurtlama çizgisi testte belli oluyor canım farkedebilmen mümkün değil. O yüzden sık ilişki en azından günaşırı ilişkiye girmeye bakın

Kizlar ben catlamanin 11.gunu yani bugün. Kaset testte gördüm silik çizgiyi tabi ki kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama fikir olsun
Ben de geçen ay hamileyken 10.gün görmüştüm o yüzden yarın yapıyım diyorum inşallah çıkar hangi test markası yaptın canım

Yok anam benden olmaz
Olur olur oldururuz merak etme
Bazı dönemler yaşıyoruz maalesef bu ümitsizliği ama bu öyle bi şey ki başka bı şeye benzemiyor ne yaparsak yapalım yine dönüp dolaşıp tekrar gebelik ugraşinda buluyoruz kendimizi. Doguracaz anam dur bı sen bı şeyler yende azıcık kendine gel niye erken test yapmıyorum gördün mü ne kadar geç yaparsam o kadar geç yikilirim

hele çiş varya resmen daha kalkmadan 2.tur işedim.Kalkıyorum 5 dk sonra bidaha.Dalga mı geçiyon diye söylene söylene işedim bütün gün
Bu çok büyük bi belirti biliyor musun o yüzden negatif düşünme hemen daha erken. İlk gebeligimde tuvalette yatip kalkmak istiyordum o kadar ki çise gidiyordum

Ben de geçen ay hamileyken 10.gün görmüştüm o yüzden yarın yapıyım diyorum inşallah çıkar hangi test markası yaptın canım
Erken gebelik olan prodoctor kaset olan da laboquick canim

Benm de adet belirtisi vardı adetten Bi gün önce test yaptım pozitif. Yani belirtiyr göre düşünme bence hayırlısı olsun hakkında

Senin çatlama dediğin Ovulasyon testindeki çatlamamı yoksa Dr gittiğimizde çatlama dediğimi

Kızlar benim reglim hep 28 günde bir geliyordu. Geçen ayda 26 aralıkta olmam gerekirken 3 gün erken olarak 23 aralıkta geldi. Yumurtlamayı 9-10 ocakta gördüm bugünde çatlamam oldu. 23 aralıkta olduğum reglye göre bat 19 Ocak ama yumurtlama yeni olduğu için bat 25 ocağa kaydı oda regl takip programının hesabına göre. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yumurtlamayı ovülasyon testiyle gördüm ve bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum yani öncesinde yumurtlamam nasıldı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…