Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sadece bu belirtimi vardı batım 20 ocak gibi o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için hamilelik değilse doktora gitmeliyim sanırım
Kaşıntı ve koku yoksa gitme. Ben ilk gebeliğimde gittim vajinadan koymak için fitil verdi ama bitirmedim çünkü gebe olduğumu hissetmiştim. 20 Ocak'a daha çok var belirtiler çok hafif olur şimdilik genelde adet gecikmesinden sonra artıyor

Senin çatlama dediğin Ovulasyon testindeki çatlamamı yoksa Dr gittiğimizde çatlama dediğimi
Ovulasyon canim doktora hiç gitmedim bunun için geçen ay gittim adetin ikinci günü gel dedi ama bebek haberiyle gidicem sanırım

aynen ilk defa bugün oldu bu akıntı başka bi belirtide yok en iyisi beklemek umarık mantar değilde bebektir herhangi bi koku gelmedi ama tabi akıntıyo direk koklamadım sanırım mantarda ağır bi konu oluyomuş

Canım sen bebiş haberi almışsın tebrik ederim belirtilerin nelerdi ne yedin ne içtin Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bize
Tesekkur ederim canım belirtim bel ve kasık ağrısı var son bir haftadır beyaz krem gibi akintim oldu şuan süt kesiği gibi onun dışında bir de sol tarafıma bıçak batıyor gıbı ovulasyon takibi yaptım folik asit kullandım o kadar Tez zaman da sizlere de nasip olsun insallah

İlk ay mıydı canım senin Maşallah sağlıcakla gelsin meleğin folik asiti kendin mi aldın doktor mu önerdi adı neydi

aynen ilk defa bugün oldu bu akıntı başka bi belirtide yok en iyisi beklemek umarık mantar değilde bebektir herhangi bi koku gelmedi ama tabi akıntıyo direk koklamadım sanırım mantarda ağır bi konu oluyomuş
Vajinal akıntıda bir artış fark ederseniz, vajinal bir mantar enfeksiyonunuz olduğunu düşünebilir veya döngüleriniz düzensiz ise, yumurtlama yaptığınızı düşünebilirsiniz.

Fakat leucorrhea, kaşınmaya neden olmayan temiz, kokusuz vajinal akıntı, hamileliğin erken bir belirtisidir. Leucorrhea, vajinal sıvıyı arttıran vajinalve genital bölgelere artan kan kaynağının bir sonucudur. Dr. Alyssa Dweck, Mt. Kisco, New York ve “V için Komple A'dan Z'ye” yazarı Fox News'e

O ümit nelere kadir düşün bana avokado yediren hayat size neler yapmaz.Avokado yazarken bile midem kalkıyo bişey bu kadar mı sevilmez onu bile yemiştim be

İlk ay mıydı canım senin Maşallah sağlıcakla gelsin meleğin folik asiti kendin mi aldın doktor mu önerdi adı neydi
Yok 6.ayimdi bu ay ocağa nasip oldu valla doktoruma sordum yok muayene etmeden veremem bilmem ne dedi o arada hiç gidesim yoktu aldım kullandım bi tek bu ay düzenli kullanabildim adı folbiol

Canım o kadar çok negatif negatif dedin ki bir anda pozitife dönmeni ve şok olmanı çooook çoook istiyoruuumm
Benim ziyan ettiğim testlere yazık yeminle.Bu ay testlere verdiğim para kadar hayır yapıcam yarın valla günah

O ümit nelere kadir düşün bana avokado yediren hayat size neler yapmaz.Avokado yazarken bile midem kalkıyo bişey bu kadar mı sevilmez onu bile yemiştim be
Avokado demişken gece rüyamda sizi gordim katır kutur avokado yiyorum ama tadı nasıl guzel size diyorum ki hani kötüydü laa çok guzel bu diyorum siz de diyorsunuz ki sen iyisine denk gelmissindir rüyamda da söz varsiniz anam avokadoyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…