Kesin hamilesin bu ne böylehele çiş varya resmen daha kalkmadan 2.tur işedim.Kalkıyorum 5 dk sonra bidaha.Dalga mı geçiyon diye söylene söylene işedim bütün gün
sadece bu belirtimi vardı batım 20 ocak gibi o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için hamilelik değilse doktora gitmeliyim sanırımBenim ilk gebeliğimdeki belirtilerden biri buydu beyaz kremsi akıntı
Kaşıntı ve koku yoksa gitme. Ben ilk gebeliğimde gittim vajinadan koymak için fitil verdi ama bitirmedim çünkü gebe olduğumu hissetmiştim. 20 Ocak'a daha çok var belirtiler çok hafif olur şimdilik genelde adet gecikmesinden sonra artıyorsadece bu belirtimi vardı batım 20 ocak gibi o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum üzülmemek için hamilelik değilse doktora gitmeliyim sanırım
Ovulasyon canim doktora hiç gitmedim bunun için geçen ay gittim adetin ikinci günü gel dedi ama bebek haberiyle gidicem sanırımSenin çatlama dediğin Ovulasyon testindeki çatlamamı yoksa Dr gittiğimizde çatlama dediğimi
aynen ilk defa bugün oldu bu akıntı başka bi belirtide yok en iyisi beklemek umarık mantar değilde bebektir herhangi bi koku gelmedi ama tabi akıntıyo direk koklamadım sanırım mantarda ağır bi konu oluyomuşKaşıntı ve koku yoksa gitme. Ben ilk gebeliğimde gittim vajinadan koymak için fitil verdi ama bitirmedim çünkü gebe olduğumu hissetmiştim. 20 Ocak'a daha çok var belirtiler çok hafif olur şimdilik genelde adet gecikmesinden sonra artıyor
Testin baba gibi negatifinden şeyin haberi var mı acaba ? Mesanemin ?Bu çok büyük bi belirti biliyor musun o yüzden negatif düşünme hemen daha erken. İlk gebeligimde tuvalette yatip kalkmak istiyordumo kadar ki çise gidiyordum
Canım sen bebiş haberi almışsın tebrik ederim
Ağzın bal yesin de değilim kuşum.Negatifin de negatifiKesin hamilesin bu ne böyle
Senin de ağzın bal yesin de yok hayatım.Ne diyorum bak kocam işese onda bile benden çok çıkarSenin bata daha var, vik vik konuşuyorsun üç beş gün sonra çift çizgi çıkarsa görürsün.yik inim bindin ilmiz
Tesekkur ederim canım belirtim bel ve kasık ağrısı var son bir haftadır beyaz krem gibi akintim oldu şuan süt kesiği gibi onun dışında bir de sol tarafıma bıçak batıyor gıbı ovulasyon takibi yaptım folik asit kullandım o kadar Tez zaman da sizlere de nasip olsun insallahCanım sen bebiş haberi almışsın tebrik ederimbelirtilerin nelerdi ne yedin ne içtin Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bize
İlk ay mıydı canım seninTesekkur ederim canım belirtim bel ve kasık ağrısı var son bir haftadır beyaz krem gibi akintim oldu şuan süt kesiği gibi onun dışında bir de sol tarafıma bıçak batıyor gıbı ovulasyon takibi yaptım folik asit kullandım o kadar Tez zaman da sizlere de nasip olsun insallah
Vajinal akıntıda bir artış fark ederseniz, vajinal bir mantar enfeksiyonunuz olduğunu düşünebilir veya döngüleriniz düzensiz ise, yumurtlama yaptığınızı düşünebilirsiniz.aynen ilk defa bugün oldu bu akıntı başka bi belirtide yok en iyisi beklemek umarık mantar değilde bebektir herhangi bi koku gelmedi ama tabi akıntıyo direk koklamadım sanırım mantarda ağır bi konu oluyomuş
Canım o kadar çok negatif negatif dedin ki bir anda pozitife dönmeni ve şok olmanı çooook çoook istiyoruuummAğzın bal yesin de değilim kuşum.Negatifin de negatifi
O ümit nelere kadir düşün bana avokado yediren hayat size neler yapmaz.Avokado yazarken bile midem kalkıyo bişey bu kadar mı sevilmez onu bile yemiştim beOlur olur oldururuz merak etme
Bazı dönemler yaşıyoruz maalesef bu ümitsizliği ama bu öyle bi şey ki başka bı şeye benzemiyor ne yaparsak yapalım yine dönüp dolaşıp tekrar gebelik ugraşinda buluyoruz kendimizi. Doguracaz anam dur bı sen bı şeyler yende azıcık kendine gelniye erken test yapmıyorum gördün mü ne kadar geç yaparsam o kadar geç yikilirim
De bakayım bata kaç gün var ondan sonra mesanenle oturur bı konusuruzTestin baba gibi negatifinden şeyin haberi var mı acaba ? Mesanemin ?
Yok 6.ayimdi bu ay ocağa nasip olduİlk ay mıydı canım seninMaşallah sağlıcakla gelsin meleğin folik asiti kendin mi aldın doktor mu önerdi adı neydi
Benim ziyan ettiğim testlere yazık yeminle.Bu ay testlere verdiğim para kadar hayır yapıcam yarın valla günahCanım o kadar çok negatif negatif dedin ki bir anda pozitife dönmeni ve şok olmanı çooook çoook istiyoruuumm
Bugünü sayma 7 gün varDe bakayım bata kaç gün var ondan sonra mesanenle oturur bı konusuruz
Avokado demişken gece rüyamda sizi gordimO ümit nelere kadir düşün bana avokado yediren hayat size neler yapmaz.Avokado yazarken bile midem kalkıyo bişey bu kadar mı sevilmez onu bile yemiştim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?