Bende de laboquick var kaset olanErken gebelik olan prodoctor kaset olan da laboquick canim
Erken testler bile en fazla 6 gün öncesini gösteriyor diye biliyorum. İnşallah pozitiftir negatif de olsa devamkeeeBugünü sayma 7 gün var
Ben şimdi yaptığım harcamaları bebişin ilerki masraflarından düşmeyi planlıyorumBenim ziyan ettiğim testlere yazık yeminle.Bu ay testlere verdiğim para kadar hayır yapıcam yarın valla günah
Hadi inşallahAvokado demişken gece rüyamda sizi gordimkatır kutur avokado yiyorum ama tadı nasıl guzel size diyorum ki hani kötüydü laa çok guzel bu diyorum siz de diyorsunuz ki sen iyisine denk gelmissindir rüyamda da söz varsiniz anam avokadoyla birlikte
YaaaSenin de ağzın bal yesin de yok hayatım.Ne diyorum bak kocam işese onda bile benden çok çıkar
Aşırı mantıklı buldum bunuBen şimdi yaptığım harcamaları bebişin ilerki masraflarından düşmeyi planlıyorum
Kız anammm valla ben hiç bakmadım rüya tabirine. Kafayı yedim kk ve kizlarla diye güldüm geçtimHadi inşallah
Kiz anam bı de kocalara mi işetsek belki onlardadirSenin de ağzın bal yesin de yok hayatım.Ne diyorum bak kocam işese onda bile benden çok çıkar
Ben memnun kaldım canim ama sende hamilesin benceBende de laboquick var kaset olan
Benim de 6. Ayık düşüğümden sonra doktor kontrolüne gittim 3 ay önce bir problem yok dedi ama daha nasip olmadı benim de ilk ovülasyon takibime bu ay bakalım belirti filan yok bu aydan da ümidimi kestim ama inşallah senin bebeğin seninledirYok 6.ayimdi bu ay ocağa nasip olduvalla doktoruma sordum yok muayene etmeden veremem bilmem ne dedi o arada hiç gidesim yoktu aldım kullandım bi tek bu ay düzenli kullanabildim adı folbiol
Hahahah ben boş boğaz olduğum için öğrendiğim herşeyi anlatıp duruyorum benimki yemezKiz anam bı de kocalara mi işetsek belki onlardadirsende test bol iset bakayım birine ben hiç test yapmıyorum ya benimki testten anlamıyor gel senin işemen lazım desem valla inanip işer
Ne olursa olsun umudunu kaybetme bu ay olmazsa sonraki ayy Rabbım sağlıkla sihat versin yeter ki inşallah canimBenim de 6. Ayık düşüğümden sonra doktor kontrolüne gittim 3 ay önce bir problem yok dedi ama daha nasip olmadı benim de ilk ovülasyon takibime bu ay bakalım belirti filan yok bu aydan da ümidimi kestim ama inşallah senin bebeğin seninledir
Ya bu ay ben de eşime çok üzüldüm. Hastaneye gittik doktor ne dedi diye sordu ben de yumurtalar iyi büyümüş her şey yolunda dedi Dr dedim. O da başını eğdi önüne dedi ki biliyorum tüm sorun bende. O an çok çok üzüldüm. Bı de malum ruyalanma meselesiHahahah ben boş boğaz olduğum için öğrendiğim herşeyi anlatıp duruyorum benimki yemezBenim yüzünden beklentiye girdi o da kıyamam gözümün içine bakıyo ona da üzülüyorum
İnşallah canım rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin isteyen tüm kullarınaNe olursa olsun umudunu kaybetme bu ay olmazsa sonraki ayy Rabbım sağlıkla sihat versin yeter ki inşallah canim
Bende N Nasipolsunn ike aynı fikirdeyim bende kimyasal gebelik yaşadım onda aynı olay oldu hep emin ol veee klozette uyuyakaldım ve dahası testim negatifti sonra pat pozitif gördüm falan falanTestin baba gibi negatifinden şeyin haberi var mı acaba ? Mesanemin ?
Dimi ya belli mi olur nasip bu. Bu sipalar seviyor sürpriziBende N Nasipolsunn ike aynı fikirdeyim bende kimyasal gebelik yaşadım onda aynı olay oldu hep emin ol veee klozette uyuyakaldım ve dahası testim negatifti sonra pat pozitif gördüm falan falan
Aynen canım catlamadan bir önce gibi düşünüyorum. Her türlü yolu deniyoruz valla ama her gün olasılığı dusuruyor. Kürtaj için üzüldüm hikayeni bilmiyordum çok şey yazılıyor pek takip edemiyorum.insallah bu ay güzel haberler alırız. Pik olduğunu gorduysen 6 saatte bir yenile bence. Ben öyle yapacağım catlatmayi tam göreyim diye. Uyumadan bı test daha yapacağım bakalım nolacak
Birde geçen ay üst üste iki gün aynı şekilde kırmızıydı testler belki gene aynısı olur. bugün spermleri harcarsam çatlatma gününe azalır spermlerin hizi performansı sayısı diye düşünüyorumher ne kadar 2 3 gün kadar yaşasalar da içerde riske atmak istemiyorum.
Bencede bak benim testler negatif dün bir pozitifim var ama o sayılmaz test bozuk çıktı acaip moralin bozuldu ama neyse hala bekliyorum belirtilerim sıradanlaştı ama ben bekliyorumDimi ya belli mi olur nasip bu. Bu sipalar seviyor sürprizi
Benim eşim durumu ilk öğrendiğimizde eğer çocuk sahibi olmak istersen seni anlarım demişti.Okadar ağır gelmişti ki.Sorunun kimde olduğunun bi önemi yok sonucu beraber yaşıyoruz dedim ama bende bişey olsaydı aynı şeyi ben de ona teklif ederdim eminim.Asla böyle bi sebepten ayrılmayız tabiki ama aşırı üzüyo bu konular çok çok hassasYa bu ay ben de eşime çok üzüldüm. Hastaneye gittik doktor ne dedi diye sordu ben de yumurtalar iyi büyümüş her şey yolunda dedi Dr dedim. O da başını eğdi önüne dedi ki biliyorum tüm sorun bende. O an çok çok üzüldüm. Bı de malum ruyalanma meselesio yüzden gitti iyice kafası. Dur yigidom doguracam diyom anam durmuyor ki o da.
Olsun hayırlısı ile olur inşallahBencede bak benim testler negatif dün bir pozitifim var ama o sayılmaz test bozuk çıktı acaip moralin bozuldu ama neyse hala bekliyorum belirtilerim sıradanlaştı ama ben bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?