Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah

Eklentiler

• 028BA9B9-4C8B-430A-9304-FFF11E48DEDE.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 41
Yok 6.ayimdi bu ay ocağa nasip oldu valla doktoruma sordum yok muayene etmeden veremem bilmem ne dedi o arada hiç gidesim yoktu aldım kullandım bi tek bu ay düzenli kullanabildim adı folbiol
Benim de 6. Ayık düşüğümden sonra doktor kontrolüne gittim 3 ay önce bir problem yok dedi ama daha nasip olmadı benim de ilk ovülasyon takibime bu ay bakalım belirti filan yok bu aydan da ümidimi kestim ama inşallah senin bebeğin seninledir

Kiz anam bı de kocalara mi işetsek belki onlardadir sende test bol iset bakayım birine ben hiç test yapmıyorum ya benimki testten anlamıyor gel senin işemen lazım desem valla inanip işer
Hahahah ben boş boğaz olduğum için öğrendiğim herşeyi anlatıp duruyorum benimki yemez Benim yüzünden beklentiye girdi o da kıyamam gözümün içine bakıyo ona da üzülüyorum

Ne olursa olsun umudunu kaybetme bu ay olmazsa sonraki ayy Rabbım sağlıkla sihat versin yeter ki inşallah canim

Hahahah ben boş boğaz olduğum için öğrendiğim herşeyi anlatıp duruyorum benimki yemez Benim yüzünden beklentiye girdi o da kıyamam gözümün içine bakıyo ona da üzülüyorum
Ya bu ay ben de eşime çok üzüldüm. Hastaneye gittik doktor ne dedi diye sordu ben de yumurtalar iyi büyümüş her şey yolunda dedi Dr dedim. O da başını eğdi önüne dedi ki biliyorum tüm sorun bende. O an çok çok üzüldüm. Bı de malum ruyalanma meselesi o yüzden gitti iyice kafası. Dur yigidom doguracam diyom anam durmuyor ki o da.

Allah razi olsun canim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu . üzerinden 9 ay geçti. Insallah bu sefer sağlıklı gebelikte bebislerimiz olur. Pik olması 2 gun sürüyor bence 3 gun çatlama gerçekleşiyor.

Ayni şeyi bende düşünüyorum. Bosa harcamayim diye bu ay planım böyleydi ama esim evde olsaydı duramaz yine degerlendirirdim. Yarin gelecek belkide hayirlisi boyle denk geldi.

Dimi ya belli mi olur nasip bu. Bu sipalar seviyor sürprizi
Bencede bak benim testler negatif dün bir pozitifim var ama o sayılmaz test bozuk çıktı acaip moralin bozuldu ama neyse hala bekliyorum belirtilerim sıradanlaştı ama ben bekliyorum

Benim eşim durumu ilk öğrendiğimizde eğer çocuk sahibi olmak istersen seni anlarım demişti.Okadar ağır gelmişti ki.Sorunun kimde olduğunun bi önemi yok sonucu beraber yaşıyoruz dedim ama bende bişey olsaydı aynı şeyi ben de ona teklif ederdim eminim.Asla böyle bi sebepten ayrılmayız tabiki ama aşırı üzüyo bu konular çok çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…