- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Ayyy benim annemlerde benden çok eşimi sorarlarO zaten benim aileme hayran resmen çünkü çok seviliyor dile getiriyorda sürekli
Ya biliyor musun aynı seyi ben de düşünüyorum. Gülüp geçiyoruz bazen ama derinden derine ne yaralar var içimizde. Erkeklere biraz daha mı ağır geliyor bu bilemiyorum. Şimdi aşılamada falan çok canım yanıyor ama pek belli etmiyorum. Tedavileri benim yüzümden görüyor diye üzülüyor bu seferBenim eşim durumu ilk öğrendiğimizde eğer çocuk sahibi olmak istersen seni anlarım demişti.Okadar ağır gelmişti ki.Sorunun kimde olduğunun bi önemi yok sonucu beraber yaşıyoruz dedim ama bende bişey olsaydı aynı şeyi ben de ona teklif ederdim eminim.Asla böyle bi sebepten ayrılmayız tabiki ama aşırı üzüyo bu konular çok çok hassas
Ay inşallah öyledirBen memnun kaldım canim ama sende hamilesin bence
Haydaaa bak şimdiÇok afedersiniz kızlar ama çok fena gazim var sizde de var mı? Çatlayacak gibiyim fena karnim ağrıyor o da gazdan mi artık bilmiyorum. Haşat oldum kısacası
Bizimkiler de öylee, oğlum aşağı oğlum yukarı. Üzme oğlumu, iyi bak oğluma vıdıvıdıvıdı.Ayyy benim annemlerde benden çok eşimi sorarlarsinir olurum kıskandı die annemler Güler
Kız öyle böyle değil anam umarım çatttt diye catlamamHaydaaa bak şimdi
Ne güzel valla maşallahBizimkiler de öylee, oğlum aşağı oğlum yukarı. Üzme oğlumu, iyi bak oğluma vıdıvıdıvıdı.
Neyse ben bişey demiyorum yapıştır bi test de son sözü çift çizgiye bırakalımKız öyle böyle değil anam umarım çatttt diye catlamamcatlarsam karnimin üstünde bı gaz bulutu oluşur
Belirtilerde gaz var mı kızNeyse ben bişey demiyorum yapıştır bi test de son sözü çift çizgiye bırakalım
Arada kalma olayını da canım kocam yaşıyor maalesef, kendi ailesiyle tamamen kopuğuz. Ayyy şükürler olsun ki kopuğuz.Ne güzel valla maşallahbizimkilerde öyle şükür aman iyi anlassinlar da ne yaparlarsa yapsınlar bu kadar derdin içinde bı de arada kalmak zor
Anlasamayinca valla en iyi kopukluk sal gitsin boşverArada kalma olayını da canım kocam yaşıyor maalesef, kendi ailesiyle tamamen kopuğuz. Ayyy şükürler olsun ki kopuğuz.
Oooh hem de nasıl saldım, karlı dağlardan daha serinim.Anlasamayinca valla en iyi kopukluk sal gitsin boşver
Hay çatla e miBelirtilerde gaz var mı kızbenim test anlayışımı biliyon gazdan catlarim yine yapmam
Daha 6-7 gün varOlsun hayırlısı ile olur inşallah
Allah iyiliğini versin kahkaha attımOooh hem de nasıl saldım, karlı dağlardan daha serinim.
Az kaldı çatlayacam zatenHay çatla e miYap artık şu testi her gün yıldırmaya çalışıyorum yine yoldan çıkaramıyorum seni valla delirttin beni
Gelin anam sırayla erken davranip psikolojinizi bozup gelinKizlaaaaar ben bir halt yedimmmmmm
Testlerini aldığım kadınla konuştum sordum ona hassaslığıni filan.. benim durumu anlattım sonra sordum ters yapiyimmi diye bide zamanı sordum sabah mi akşam mi diye vallaha dedi aklında kalmasın yap dedi ben olsam kafamda kalacağına yapardım dedi.. varsa gece gundu farketmez çıkar deginceeeeeeee gaza gelmişem testi yapmişam ama geç birşey çıkmamıştır huaaaa
Gördüğünüz gibi frrekans ayaralarım gitmiş durumda
Cokmu erken davrandım yaaa
Ben çok seviniyorum çünkü eşim öyle hak ediyor ki onun gibi insanlar çok az çatlar neden değer görmüyorşarki şuan ben oturdum o bulaşıkları yıkıyor evimizde makina koyacak yer yok o nedenle elde yıkıyoruz ben tüm gün yıkıyorum diye klanları o yıkıyor bana elletmiyor bile anlatamam yaaa canım benim çok sevilsin anasıda sevse keşke zaten aldırmak istemiş başta hamileyken de sonradan bakmış büyük gebelik ilerlemiş Dr almamış iyiliğe doğurmuşum diyor sonrada ama kadın resmen belli ediyor hal hareketleriyle işte böyleAyyy benim annemlerde benden çok eşimi sorarlarsinir olurum kıskandı die annemler Güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?