Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya biliyor musun aynı seyi ben de düşünüyorum. Gülüp geçiyoruz bazen ama derinden derine ne yaralar var içimizde. Erkeklere biraz daha mı ağır geliyor bu bilemiyorum. Şimdi aşılamada falan çok canım yanıyor ama pek belli etmiyorum. Tedavileri benim yüzümden görüyor diye üzülüyor bu sefer

Çok afedersiniz kızlar ama çok fena gazim var sizde de var mı? Çatlayacak gibiyim fena karnim ağrıyor o da gazdan mi artık bilmiyorum. Haşat oldum kısacası

Kizlaaaaar ben bir halt yedimmmmmm
Testlerini aldığım kadınla konuştum sordum ona hassaslığıni filan.. benim durumu anlattım sonra sordum test yapiyimmi diye bide zamanı sordum sabah mi akşam mi diye vallaha dedi aklında kalmasın yap dedi ben olsam kafamda kalacağına yapardım dedi.. varsa gece gunduz farketmez çıkar deginceeeeeeee gaza gelmişem testi yapmişam ama heç birşey çıkmamıştır huaaaa

Gördüğünüz gibi frrekans ayaralarım gitmiş durumda

Cokmu erken davrandım yaaa

Gelin anam sırayla erken davranip psikolojinizi bozup gelin

Ayyy benim annemlerde benden çok eşimi sorarlar sinir olurum kıskandı die annemler Güler
Ben çok seviniyorum çünkü eşim öyle hak ediyor ki onun gibi insanlar çok az çatlar neden değer görmüyorşarki şuan ben oturdum o bulaşıkları yıkıyor evimizde makina koyacak yer yok o nedenle elde yıkıyoruz ben tüm gün yıkıyorum diye klanları o yıkıyor bana elletmiyor bile anlatamam yaaa canım benim çok sevilsin anasıda sevse keşke zaten aldırmak istemiş başta hamileyken de sonradan bakmış büyük gebelik ilerlemiş Dr almamış iyiliğe doğurmuşum diyor sonrada ama kadın resmen belli ediyor hal hareketleriyle işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…