- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Günler de geçmiyor anasınıDaha 6-7 gün var
Belkide böylesi hayırlıdır bilemeyiz canim sıkma canini sen testleri yapmaya devam et bakalım bende yapacağım. inşallah pik uzun sürer seninde hemen catlamazAllah razi olsun canim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu . üzerinden 9 ay geçti. Insallah bu sefer sağlıklı gebelikte bebislerimiz olur. Pik olması 2 gun sürüyor bence 3 gun çatlama gerçekleşiyor.
Ayni şeyi bende düşünüyorum. Bosa harcamayim diyebu ay planım böyleydi ama esim evde olsaydı duramaz yine degerlendirirdim. Yarin gelecek belkide hayirlisi boyle denk geldi.
hayırdır ya kime bu lafGelin anam sırayla erken davranip psikolojinizi bozup gelin
Kendini bilen dökülür ortalığahayırdır ya kime bu laf
Bencede şükürArada kalma olayını da canım kocam yaşıyor maalesef, kendi ailesiyle tamamen kopuğuz. Ayyy şükürler olsun ki kopuğuz.
Valla sanki bir ay bekledim zannediyorum inanırmısınGünler de geçmiyor anasını
Aah ahh, seni de mi üzdüleer?Bencede şükür
Allah beni böyle yaratmış napym sabrın s sini koymamış içimde yokKendini bilen dökülür ortalığahobaaaa hayde breee
İnanırım inanırım bacım bu uğurda nelere inanmadim sanki Ocak ayi geriye sayıyor ileri gitmiyor daValla sanki bir ay bekledim zannediyorum inanırmısın
Vırrıklayın ne kız? Ahahahahkskah hay Allahım vırrık.Kizlarrr şu an mememe dokundum ucu aciyor bı vırrıklayin kendinizizaten acı yoksa da psikolojik olarak benim nazarımda aciyor
Ona eminiz artıkAllah beni böyle yaratmış napym sabrın s sini koymamış içimde yok
Kuşum sana dedik ki yapacaksan erken gebelik yap diğeri pozitifse bile çıkmaz idrara geçmemiş olabilir. Buuunca kişiyle gaza gelmedin de nasıl gaza geldin kız 2 dk biriyle konuşupKizlaaaaar ben bir halt yedimmmmmm
Testlerini aldığım kadınla konuştum sordum ona hassaslığıni filan.. benim durumu anlattım sonra sordum test yapiyimmi diye bide zamanı sordum sabah mi akşam mi diye vallaha dedi aklında kalmasın yap dedi ben olsam kafamda kalacağına yapardım dedi.. varsa gece gunduz farketmez çıkar deginceeeeeeee gaza gelmişem testi yapmişam ama heç birşey çıkmamıştır huaaaa
Gördüğünüz gibi frrekans ayaralarım gitmiş durumda
Cokmu erken davrandım yaaa
Ne dedigimi biliyom mu kiVırrıklayın ne kız? Ahahahahkskah hay Allahım vırrık.
Yok ben vırrıklayacağım.Ne dedigimi biliyom mu kielleyin işte bacım
Abuuuu o sabah bu akşam derdimi yazıyorum denk gelmedimi kaynana muzdaripleri günündeyimAah ahh, seni de mi üzdüleer?
Yaaa yokk hemen pes etme .. sen benim yazıya baktinmi az önce hahaha neler yaptım biy biysennnMy_Moonlight06 hummy maviss_34 kızlarcım iyi geceler, ben elendim sanırım açık kahverengi lekelenme oldu muhtemelen sabaha sökülür. Adet günüm 1-2 gün oynayabilir ama hiç şaşmaz zaten sabaha sökülürse sonraki bat 6 şubat bu levelda kalan yarışmacı arkadaşlarla yeni bi heyecanla yola devam
Ne kadar etkili konustiysaKuşum sana dedik ki yapacaksan erken gebelik yap diğeri pozitifse bile çıkmaz idrara geçmemiş olabilir. Buuunca kişiyle gaza gelmedin de nasıl gaza geldin kız 2 dk biriyle konuşup
Dua et ben yumurtlamanın ertesi günü başlamadım testlereOna eminiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?