Yok ellemem durduk yere kız o dedikleri üstünü giyip çıkartırken bile oluyor benim daha öncekinde Olmuştu.şimdi yokKizlarrr şu an mememe dokundum ucu aciyor bı vırrıklayin kendinizizaten acı yoksa da psikolojik olarak benim nazarımda aciyor
Ben çektirdim canım ama 5 sene oldu yarın tekrar çektiricemKızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı? Sormam gereken birşeyler var
He sorma vallaaaİnanırım inanırım bacım bu uğurda nelere inanmadim sanki Ocak ayi geriye sayıyor ileri gitmiyor da
Evet arkadaşa gebelik testini takdim edip alkışlarla pistten alıyoruzDua et ben yumurtlamanın ertesi günü başlamadım testlereBence yine iyi dayandım kendimle gurur duyuyorum
Ya canım yerleşme kanaması olması için çok geç bi tarih, vakit regl vakti napalımYaaa yokk hemen pes etme .. sen benim yazıya baktinmi az önce hahaha neler yaptım biy biysennn
Kız bı dur da şurda kendimizi mutlu edekYok ellemem durduk yere kız o dedikleri üstünü giyip çıkartırken bile oluyor benim daha öncekinde Olmuştu.şimdi yok
Yok be ne yapıcam olsa çıkardı.O kuruma çizgisi dediğiniz şey bile yok bembeyaz saolsunEvet arkadaşa gebelik testini takdim edip alkışlarla pistten alıyoruz
Nebileyim sanki kadından hassas olduğunu anladım testlerin.. birden dedim ki ne kaybederimmmm ama morelim bozulmadı yaaa erken olabir diye düşündüm olabilirmikiii yaaKuşum sana dedik ki yapacaksan erken gebelik yap diğeri pozitifse bile çıkmaz idrara geçmemiş olabilir. Buuunca kişiyle gaza gelmedin de nasıl gaza geldin kız 2 dk biriyle konuşup
Görmedim minnoş. Benim kaynana alerjim var, bilen bilir. Okusaydım saatlerce kaşınır kıpkırmızı olurdum.Abuuuu o sabah bu akşam derdimi yazıyorum denk gelmedimi kaynana muzdaripleri günündeyim
Sen et ben edemedim napayım bu arada sen ne zaman test yapıyorsun allasen söyleKız bı dur da şurda kendimizi mutlu edek
Niye hiç inanmadim adet tarihine kadar bunu yine hatirlatacam sanaYok be ne yapıcam olsa çıkardı.O kuruma çizgisi dediğiniz şey bile yok bembeyaz saolsun
Ben reglin geçmesini bekleyeceğimSen et ben edemedim napayım bu arada sen ne zaman test yapıyorsun allasen söyle
Yok uzun süredir çocuk için tedavi oluyorum. Birçok kez yapıldı. Yumurtlama döneminde olsa yadirgamazdim fakat çatlama iğnesinden 1 hafta sonra oldu. O yüzden garipsedim zaten. Hatta bı Folikul daha vardı ama küçük kalmıştı acaba o mu buyuyp çatladı diye düşündümO bende de oluyor ilk kez mi attınız iğne
Genelde çatlama zamanı oluyor ama sonra devam etmiyor doktora sordum ilaçlardan dedi
Bak olabilir ben bugün bata6 bar sanıyordum 7 varmış çünkü ben yumurtlama 2 gün sürdü bu batı değiltiriyorNebileyim sanki kadından hassas olduğunu anladım testlerin.. birden dedim ki ne kaybederimmmm ama morelim bozulmadı yaaa erken olabir diye düşündüm olabilirmikiii yaa
Amin canım. Ben birçok kez kullandım daha önceki akıntılarımdan farklı olduğu için görünce şaşırdım. Ama bir folikul daha vardı, küçüktü. Belki o da buyuyp catlamistir diye de düşündüm. Kısmet bakalımTeşekkür ederim
Akıntı en büyük belirti diyorlar ama daha önce hiç çatlatma iğnesi kullanmadım acaba onunla da alakalı olabilir mi bilmiyorum. Bence kafanı buna hiç yorma bi kaç gün daha bekle her vücut farklı belirti gösteriyorAllah en kısa zamanda size de nasip etsin canım
Sabah ilk idrarla da yapmamışsındır sen şimdiNebileyim sanki kadından hassas olduğunu anladım testlerin.. birden dedim ki ne kaybederimmmm ama morelim bozulmadı yaaa erken olabir diye düşündüm olabilirmikiii yaa
Yok uzun süredir çocuk için tedavi oluyorum. Birçok kez yapıldı. Yumurtlama döneminde olsa yadirgamazdim fakat çatlama iğnesinden 1 hafta sonra oldu. O yüzden garipsedim zaten. Hatta bı Folikul daha vardı ama küçük kalmıştı acaba o mu buyuyp çatladı diye düşündüm
Hatırlat istediğin kadar valla yapmamNiye hiç inanmadim adet tarihine kadar bunu yine hatirlatacam sana
Ya kırmızı gelince düşünürüz tabiki planımız var hatta ben birazdan bir topik açacağım..Ya canım yerleşme kanaması olması için çok geç bi tarih, vakit regl vakti napalımönümüzdeki ay ben de avokado bir gün var bir gün yok falan denicem
Bakalım olabilir ama birde sabah idrarı da değildi baya bekledim ama işte bakalım 6 gün daha filan beklicem gelmezse yine bakicamm olmazsada Ocak güle güle Şubat merhabaBak olabilir ben bugün bata6 bar sanıyordum 7 varmış çünkü ben yumurtlama 2 gün sürdü bu batı değiltiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?