Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa yokk hemen pes etme .. sen benim yazıya baktinmi az önce hahaha neler yaptım biy biysennn
Ya canım yerleşme kanaması olması için çok geç bi tarih, vakit regl vakti napalım önümüzdeki ay ben de avokado bir gün var bir gün yok falan denicem

Kuşum sana dedik ki yapacaksan erken gebelik yap diğeri pozitifse bile çıkmaz idrara geçmemiş olabilir. Buuunca kişiyle gaza gelmedin de nasıl gaza geldin kız 2 dk biriyle konuşup
Nebileyim sanki kadından hassas olduğunu anladım testlerin.. birden dedim ki ne kaybederimmmm ama morelim bozulmadı yaaa erken olabir diye düşündüm olabilirmikiii yaa

Abuuuu o sabah bu akşam derdimi yazıyorum denk gelmedimi kaynana muzdaripleri günündeyim
Görmedim minnoş. Benim kaynana alerjim var, bilen bilir. Okusaydım saatlerce kaşınır kıpkırmızı olurdum.

Ben de çok çektim, allahından bulsun, yol yakınken sınırını çizmezsen geçmiş olsun. Onlar bir güzel çizer seni.

Kesin kocan benimki gibi sessizdir, aradaki dengeyi kuramamıştır.

O bende de oluyor ilk kez mi attınız iğne
Genelde çatlama zamanı oluyor ama sonra devam etmiyor doktora sordum ilaçlardan dedi
Yok uzun süredir çocuk için tedavi oluyorum. Birçok kez yapıldı. Yumurtlama döneminde olsa yadirgamazdim fakat çatlama iğnesinden 1 hafta sonra oldu. O yüzden garipsedim zaten. Hatta bı Folikul daha vardı ama küçük kalmıştı acaba o mu buyuyp çatladı diye düşündüm

Nebileyim sanki kadından hassas olduğunu anladım testlerin.. birden dedim ki ne kaybederimmmm ama morelim bozulmadı yaaa erken olabir diye düşündüm olabilirmikiii yaa
Bak olabilir ben bugün bata6 bar sanıyordum 7 varmış çünkü ben yumurtlama 2 gün sürdü bu batı değiltiriyor

Amin canım. Ben birçok kez kullandım daha önceki akıntılarımdan farklı olduğu için görünce şaşırdım. Ama bir folikul daha vardı, küçüktü. Belki o da buyuyp catlamistir diye de düşündüm. Kısmet bakalım

Sabah ilk idrarla da yapmamışsındır sen şimdi valla kuzum adetin geçse bile idrarda çıkmayabiliyo kanda çıkmayabiliyo doktor söktürücü veriyo bacılar içmiyo sonradan öğreniliyo hamilelik olduğu kiminin de, kırmızıyı görene kadar umut vardır

Belki o da olabilir ikinci yumurtlamayi görmüş olabilirsin canım. Benim bile her ilaç kullandığımda farklı oluyor. Bir keresinde memleketteydim hamilelik ihtimali yoktu yani o kadar çok geldi ki iki ay şaşırmıştım baya
Akintinin çok sebebi var ama inşallah seninki güzel sebeptendir
Mesela benim geçen hafta başladı cuma günü iğne attım daha bugün geçti akinti

Niye hiç inanmadim adet tarihine kadar bunu yine hatirlatacam sana
Hatırlat istediğin kadar valla yapmam Çünkü aklımda kalınca vücudum oyun oynuyo bana.Böyle olunca da sinirleniyorum zaten kimse olur dememişti öyle de oldu.Kabul edip hayatıma devam etmem lazım yoksa depresyona giricem

Ya canım yerleşme kanaması olması için çok geç bi tarih, vakit regl vakti napalım önümüzdeki ay ben de avokado bir gün var bir gün yok falan denicem
Ya kırmızı gelince düşünürüz tabiki planımız var hatta ben birazdan bir topik açacağım.. planlarla alakalı

Bak olabilir ben bugün bata6 bar sanıyordum 7 varmış çünkü ben yumurtlama 2 gün sürdü bu batı değiltiriyor
Bakalım olabilir ama birde sabah idrarı da değildi baya bekledim ama işte bakalım 6 gün daha filan beklicem gelmezse yine bakicamm olmazsada Ocak güle güle Şubat merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…