- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Katılıyorum sürekli vıdı vıdıBizimkiler de öylee, oğlum aşağı oğlum yukarı. Üzme oğlumu, iyi bak oğluma vıdıvıdıvıdı.
Sabah ilk idrarla da yapmamışsındır sen şimdi
Bizim de bulaşık makinası bozulmuştu arabayı değiştireceğiz die 3 ay inat edip almamıştıkBen çok seviniyorum çünkü eşim öyle hak ediyor ki onun gibi insanlar çok az çatlar neden değer görmüyorşarki şuan ben oturdum o bulaşıkları yıkıyor evimizde makina koyacak yer yok o nedenle elde yıkıyoruz ben tüm gün yıkıyorum diye klanları o yıkıyor bana elletmiyor bile anlatamam yaaa canım benim çok sevilsin anasıda sevse keşke zaten aldırmak istemiş başta hamileyken de sonradan bakmış büyük gebelik ilerlemiş Dr almamış iyiliğe doğurmuşum diyor sonrada ama kadın resmen belli ediyor hal hareketleriyle işte böyle
Depresyon falan yok yine inşallah bam bam bamHatırlat istediğin kadar valla yapmamÇünkü aklımda kalınca vücudum oyun oynuyo bana.Böyle olunca da sinirleniyorum zaten kimse olur dememişti öyle de oldu.Kabul edip hayatıma devam etmem lazım yoksa depresyona giricem
Beni almayı unutmaYa kırmızı gelince düşünürüz tabiki planımız var hatta ben birazdan bir topik açacağım..planlarla alakalı
Tabiki burdan herkese haber vericem bu gebeliğe hazırlıkla alakali bir topik olcak zaten..Beni almayı unutmaşans getirir inşallah
Bizimkinde kuruşu kuruşuna getirip ellerine sayıyormuş geçim sıkıntısı çekmesin diye kadında bir havalar sülalesine hediyeler film ben marka severim falan filan meğer olay başkaymış şimdi de ayağını yorganına göre uzatacaksın vs leler .inşallah ev bakıyoruz bulursak çıkıcaz eşyalarımı da ozaman alıcaz aklı çıkıyor ondan daha iyi kaliteli herhangi bir eşyam olacak diye çöp kutusu dahil sırf bunun için oğluna bn gelmeden dijital aldırmış fiyatını Bile söyler hemde 2tane diye gerçekten tuhaf para harcayacağım diye ödü kopuyorBizim de bulaşık makinası bozulmuştu arabayı değiştireceğiz die 3 ay inat edip almamıştıkeşim sürekli bulaşık yıkamaktan sinir olup alıp gelmişti.benim eşim evlenmeden önce kredi çekmiş ailesi için amcalarına flan da vermişler tekrar öderiz demişler ama yalan çıktı baya da yüklü bi meblağ o yüzden ailesine karşı sitemli.
Ahhahah azıcık tanıdıysam seni o anlık gazla yapmışsındır çünkünerden bildinn giiii aman yaaa evet 1 saat önce yaptım.. beklicem 5 gün filan yada daha fazla artikin acele yokk.. kız diğerleri gece yapınca silik çıktı nasıl olduki op demekki olunca çıkıyor.. degerldiridigm tarihler belli 27.12.... 30.12... 02.01... 05.02 bunlara göre erken dimi daha
Canım üzülme zaman çabuk geçiyor, yeni döngümün 7.gününe geldim bileMy_Moonlight06 @hummy maviss_34 kızlarcım iyi geceler, ben elendim sanırım açık kahverengi lekelenme oldu muhtemelen sabaha sökülür. Adet günüm 1-2 gün oynayabilir ama hiç şaşmaz zaten sabaha sökülürse sonraki bat 6 şubat bu levelda kalan yarışmacı arkadaşlarla yeni bi heyecanla yola devam
Ay Allah sana yardım etsin delimidir nedir o çok ayrı bi kadınmış bn hiç gelemem.biz zaten ailelerden cook uzağız 1000 km var aramızda senede 2 defa zor görüyoruz oda canımız gitmek isterse flan.o derdimiz dert değilde bi bebek olsaydı bu bizi çok üzüyorBizimkinde kuruşu kuruşuna getirip ellerine sayıyormuş geçim sıkıntısı çekmesin diye kadında bir havalar sülalesine hediyeler film ben marka severim falan filan meğer olay başkaymış şimdi de ayağını yorganına göre uzatacaksın vs leler .inşallah ev bakıyoruz bulursak çıkıcaz eşyalarımı da ozaman alıcaz aklı çıkıyor ondan daha iyi kaliteli herhangi bir eşyam olacak diye çöp kutusu dahil sırf bunun için oğluna bn gelmeden dijital aldırmış fiyatını Bile söyler hemde 2tane diye gerçekten tuhaf para harcayacağım diye ödü kopuyor
Ay yok üzülmüyorum canım insan negatifi görünce üzülüyor da sonra salıyor,
Canım üzülme zaman çabuk geçiyor, yeni döngümün 7.gününe geldim bile
Neler yapacaksın bana da söyleAy yok üzülmüyorum canım insan negatifi görünce üzülüyor da sonra salıyorBu ay öyle plan program falan olmamıştı zaten günlerimi de tam değerlendirmemiştik açıkçası bidahaki aya ciddi bi hazırlıkla geçiş yapiciim
İnşallah bebekte olur canım sıkma canını o bebek gelecekAy Allah sana yardım etsin delimidir nedir o çok ayrı bi kadınmış bn hiç gelemem.biz zaten ailelerden cook uzağız 1000 km var aramızda senede 2 defa zor görüyoruz oda canımız gitmek isterse flan.o derdimiz dert değilde bi bebek olsaydı bu bizi çok üzüyor
İnşallah canım benim inşallah o güzel dileğin hepimiz için olsunİnşallah bebekte olur canım sıkma canını o bebek gelecek
Nasip kuzum elbet zamanı var olacak inşallahKızlar şimdi hastaneden geldik arkadaşın günü bi hafta geçmiş evde test yaptı ikinci çizgi şak diye çıktı bize söylediler hastaneye gidelim die araçları yok gittik geldik sonucu 47 çıktı hamile.Ocak ayına girdik gireli 3 oldu hamile haberi almam deli olacağım neden bizim olmuyor
Amin canımİnşallah canım benim inşallah o güzel dileğin hepimiz için olsun
İki gecedir bir şey yemeden uyuyorum. Kıskan.Nasip kuzum elbet zamanı var olacak inşallah
Birazdan tostu cizirdatiyorum makinedeİki gecedir bir şey yemeden uyuyorum. Kıskan.
Bu gece belirsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?