Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrarla da yapmamışsındır sen şimdi
nerden bildinn giiii aman yaaa evet 1 saat önce yaptım.. beklicem 5 gün filan yada daha fazla artikin acele yokk.. kız diğerleri gece yapınca silik çıktı nasıl olduki op demekki olunca çıkıyor.. degerldiridigm tarihler belli 27.12.... 30.12... 02.01... 05.02 bunlara göre erken dimi daha

Bizim de bulaşık makinası bozulmuştu arabayı değiştireceğiz die 3 ay inat edip almamıştık eşim sürekli bulaşık yıkamaktan sinir olup alıp gelmişti.benim eşim evlenmeden önce kredi çekmiş ailesi için amcalarına flan da vermişler tekrar öderiz demişler ama yalan çıktı baya da yüklü bi meblağ o yüzden ailesine karşı sitemli.

Kızlar şimdi hastaneden geldik arkadaşın günü bi hafta geçmiş evde test yaptı ikinci çizgi şak diye çıktı bize söylediler hastaneye gidelim die araçları yok gittik geldik sonucu 47 çıktı hamile.Ocak ayına girdik gireli 3 oldu hamile haberi almam deli olacağım neden bizim olmuyor

Bizimkinde kuruşu kuruşuna getirip ellerine sayıyormuş geçim sıkıntısı çekmesin diye kadında bir havalar sülalesine hediyeler film ben marka severim falan filan meğer olay başkaymış şimdi de ayağını yorganına göre uzatacaksın vs leler .inşallah ev bakıyoruz bulursak çıkıcaz eşyalarımı da ozaman alıcaz aklı çıkıyor ondan daha iyi kaliteli herhangi bir eşyam olacak diye çöp kutusu dahil sırf bunun için oğluna bn gelmeden dijital aldırmış fiyatını Bile söyler hemde 2tane diye gerçekten tuhaf para harcayacağım diye ödü kopuyor

Ahhahah azıcık tanıdıysam seni o anlık gazla yapmışsındır çünkü ya ben de anlamıyorum onu nasıl yükseliyosa betalar gece de olsa sabah da çıkıyo valla senin tarihlerine göre erken canım biraz daha bekle, dedik sana erken gebelikte ancak çıkar çıkarsa diye ne kasetii

,
Canım üzülme zaman çabuk geçiyor, yeni döngümün 7.gününe geldim bile

Ay Allah sana yardım etsin delimidir nedir o çok ayrı bi kadınmış bn hiç gelemem.biz zaten ailelerden cook uzağız 1000 km var aramızda senede 2 defa zor görüyoruz oda canımız gitmek isterse flan.o derdimiz dert değilde bi bebek olsaydı bu bizi çok üzüyor

,

Canım üzülme zaman çabuk geçiyor, yeni döngümün 7.gününe geldim bile
Ay yok üzülmüyorum canım insan negatifi görünce üzülüyor da sonra salıyor Bu ay öyle plan program falan olmamıştı zaten günlerimi de tam değerlendirmemiştik açıkçası bidahaki aya ciddi bi hazırlıkla geçiş yapiciim

Olm
Neler yapacaksın bana da söyle ben de çatlamadan 2 ve 4 gün öncesini değerlendirebilmiştim. Şimdi eksik vitaminlerimi kullanmaya başladım demir ve d vitamini. Folik asit zaten alıyordum.. Bu ay inşallah olur hepimizin ya

İnşallah bebekte olur canım sıkma canını o bebek gelecek

Nasip kuzum elbet zamanı var olacak inşallah

Kızlar resmen regl ağrım var benim söküleceğim bi kaç güne sanırım. Elenmiş gibi hissediyorum şimdiden. Çok moralim bozuldu ama kırmızıyı görene kadar küçücük bi umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…