Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki eşimin kuzeni 6 aylık evli sadece bu ay korunmayıp hamile olduğunu bizde öğrendi testini almış gelmiş bide iyi yap dedim bende baktım çift çizgi biz neler neler yapıyoruz olmuyor allahım

Haydaaaa ne zor olaylar yaaa sinir bozucu be diyim allah tamamına erdirsin

Seni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardım dünde bi arkadaşım hamileyim dedi bugün bunlar yemin ederim kıskanmıyorum Allah hiç kimseye yokluk göstermesin ama çok üzülüyorum rabbim bn nerde hata ettim niye sınavım ağır die dayanamayıp ağlıyorum.10 yaşından beri babasız büyüdüm yaşıyor ama başkalarının yanında zaten bi yanım hep eksik eşimle evlendik ama borçlarından dolayı beklemek zorundaydık evlendik şimdi de 2 yılı geçti şimdi de bebek olmuyor 1 yıl oldu sayılır.üzülme demeyin babasız anca o kadar olur derler de hırslarımdan herseyin en iyisini yaptım şimdi herkes bana acıyan gözle bakıyo sanki benden sonra abim evlendi yıl dolmadan bebeklerini kucaklarına aldılar niye olmuyo deliricem artk

Ay ben ne zaman kolay hayat yaşadım ki her zaman sınandım şimdi de aynı.stresten olmuyo diyenlere inanmıyorum artk 4 aylık evli insanlar nie olmuyo die üzülüp kahroluyordu bak ikiside hamile.
Seni çoook iyi anlıyorum bazen hayatın acısında o kadar kalıyoruz hani diyorlar ya karma diye o karma bi bizimi buluyor diyorum bende ama bir başka açıdan bak kendine bu güne kadar herşeyi kendi başına yapmışsan ne sen hayattan korkacaksın nede hayata gelecek bebeğin.demekli güçsüz bir benek vermek istemiyor Allah sana diyor ki kendi gibi olsun dayansın ona huzur verecek bir can olsun diyor belki kulun zoruna giden hakkında hayırlısıymış demekki şimdi bu hayırlı bize gün gelecek bebekler gelince dahada sağlam olacaksın maşallah hayatın üstwsinden zaten gelmişsin öyle değil mi bununda geleceksin

Ya bunlar farkında degilmi acaba ..hani senin bu özel durumunu bilmiyormu da testi alıp gelip sende yapıyor

Son düzenleme:
İnşallah canım sanada banada en kısa zamanda nasip etsin senin eşinin de benim eşimin de kalbinin niyetinin temizliği güzelliği hatrına yüzümüzü güldürsün Allah

Canım lütfen böyle yapma ben yıllardır evliyim bak anca olacaksa olacak birşeyler.. bukadar uzun zaman olmamasının nedeni de ne yumurtlama biliyordum nede değerlendirme öyle gelişi güzel oluyor sanıyordum ve tabiki birsuru yalnız ilaçlar bilmem neler anca yeni yeni deniyoruz . Evet bazen seneler sonra olabiliyor ama illa sende de öyle olacak değil hiç merka etme

Ah canım benim böyle kalbi güzel kızlar nerde hepmi benden uzak olur . Allahtan yana degil çevremdeki fesatlardan sınanıyorum resmen o ay bu ay derken al şubatta bir yıl dolacak.hayırlısı bat günü derken derken battım iyice

Canım yaa olsun bizde burdan destek oluyoruz işte birbirimize.. aman sağlık olsun nasib kısmet olacak elbet insaAllah..

Kızlar yardımcı olur musunuz. benim adet tarihim 22 aralık. 31inde gonal f ve femara kullandığım için yumurtalar büyüdü 31inde yani 9 10 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Adet tarihi erkene mi çekilmiş oldu? İğneden sonra 12.günümdeyim. Fakat iğneden sonra sürekli kasık ağrısı yaşadım. Şuanda karnım çok şiş göğüslerim ve göğüs uçları ellediğimde çok acıyor ilişki de de ağrı yaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Gebelik testi yapsam sonuç alır mıyım 12.günde?

[/QUOTE]
Ben ikiz cokkkj istiyorum dua ediyorum Allah'ım nolur cifter çifter diye eşim diyor ki Allhim bu ne dedigini bilmiyor teker teker olsun inşallah
inşâALLAH olur bende çok istiyorum ikiz kuzenimin iki kere ikizi oldu ne güzel kız oğlan darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…