- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
Kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki eşimin kuzeni 6 aylık evli sadece bu ay korunmayıp hamile olduğunu bizde öğrendi testini almış gelmiş bide iyi yap dedim bende baktım çift çizgi biz neler neler yapıyoruz olmuyor allahımKızlar şimdi hastaneden geldik arkadaşın günü bi hafta geçmiş evde test yaptı ikinci çizgi şak diye çıktı bize söylediler hastaneye gidelim die araçları yok gittik geldik sonucu 47 çıktı hamile.Ocak ayına girdik gireli 3 oldu hamile haberi almam deli olacağım neden bizim olmuyor
Tabii ki canım istemedi(yalan) sana afiyet olsun. Ben erken yatıyorum artık.Birazdan tostu cizirdatiyorum makinede
Haydaaaa ne zor olaylar yaaa sinir bozucu be diyim allah tamamına erdirsinKızlar şimdi hastaneden geldik arkadaşın günü bi hafta geçmiş evde test yaptı ikinci çizgi şak diye çıktı bize söylediler hastaneye gidelim die araçları yok gittik geldik sonucu 47 çıktı hamile.Ocak ayına girdik gireli 3 oldu hamile haberi almam deli olacağım neden bizim olmuyor
Seni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardımKuzum seni öyle iyi anlıyorum ki eşimin kuzeni 6 aylık evli sadece bu ay korunmayıp hamile olduğunu bizde öğrendi testini almış gelmiş bide iyi yap dedim bende baktım çift çizgi biz neler neler yapıyoruz olmuyor allahım
Ay ben ne zaman kolay hayat yaşadım ki her zaman sınandım şimdi de aynı.stresten olmuyo diyenlere inanmıyorum artk 4 aylık evli insanlar nie olmuyo die üzülüp kahroluyordu bak ikiside hamile.Haydaaaa ne zor olaylar yaaa sinir bozucu be diyim allah tamamına erdirsin
Seni çoook iyi anlıyorum bazen hayatın acısında o kadar kalıyoruz hani diyorlar ya karma diye o karma bi bizimi buluyor diyorum bende ama bir başka açıdan bak kendine bu güne kadar herşeyi kendi başına yapmışsan ne sen hayattan korkacaksın nede hayata gelecek bebeğin.demekli güçsüz bir benek vermek istemiyor Allah sana diyor ki kendi gibi olsun dayansın ona huzur verecek bir can olsun diyor belki kulun zoruna giden hakkında hayırlısıymış demekki şimdi bu hayırlı bize gün gelecek bebekler gelince dahada sağlam olacaksın maşallah hayatın üstwsinden zaten gelmişsin öyle değil mi bununda geleceksinAy ben ne zaman kolay hayat yaşadım ki her zaman sınandım şimdi de aynı.stresten olmuyo diyenlere inanmıyorum artk 4 aylık evli insanlar nie olmuyo die üzülüp kahroluyordu bak ikiside hamile.
Ya bunlar farkında degilmi acaba ..hani senin bu özel durumunu bilmiyormu da testi alıp gelip sende yapıyorKuzum seni öyle iyi anlıyorum ki eşimin kuzeni 6 aylık evli sadece bu ay korunmayıp hamile olduğunu bizde öğrendi testini almış gelmiş bide iyi yap dedim bende baktım çift çizgi biz neler neler yapıyoruz olmuyor allahım
İnşallah canım sanada banada en kısa zamanda nasip etsin senin eşinin de benim eşimin de kalbinin niyetinin temizliği güzelliği hatrına yüzümüzü güldürsün AllahSeni çoook iyi anlıyorum bazen hayatın acısında o kadar kalıyoruz hani diyorlar ya karma diye o karma bi bizimi buluyor diyorum bende ama bir başka açıdan bak kendine bu güne kadar herşeyi kendi başına yapmışsan ne sen hayattan korkacaksın nede hayata gelecek bebeğin.demekli güçsüz bir benek vermek istemiyor Allah sana diyor ki kendi gibi olsun dayansın ona huzur verecek bir can olsun diyor belki kulun zoruna giden hakkında hayırlısıymış demekki şimdi bu hayırlı bize gün gelecek bebekler gelince dahada sağlam olacaksın maşallah hayatın üstwsinden zaten gelmişsin öyle değil mi bununda geleceksin️
Canım lütfen böyle yapma ben yıllardır evliyim bak anca olacaksa olacak birşeyler.. bukadar uzun zaman olmamasının nedeni de ne yumurtlama biliyordum nede değerlendirme öyle gelişi güzel oluyor sanıyordum ve tabiki birsuru yalnız ilaçlar bilmem neler anca yeni yeni deniyoruz . Evet bazen seneler sonra olabiliyor ama illa sende de öyle olacak değil hiç merka etmeSeni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardımdünde bi arkadaşım hamileyim dedi bugün bunlar yemin ederim kıskanmıyorum Allah hiç kimseye yokluk göstermesin ama çok üzülüyorum rabbim bn nerde hata ettim niye sınavım ağır die dayanamayıp ağlıyorum.10 yaşından beri babasız büyüdüm yaşıyor ama başkalarının yanında zaten bi yanım hep eksik eşimle evlendik ama borçlarından dolayı beklemek zorundaydık evlendik şimdi de 2 yılı geçti şimdi de bebek olmuyor 1 yıl oldu sayılır.üzülme demeyin babasız anca o kadar olur derler de hırslarımdan herseyin en iyisini yaptım şimdi herkes bana acıyan gözle bakıyo sanki benden sonra abim evlendi yıl dolmadan bebeklerini kucaklarına aldılar niye olmuyo deliricem artk
Amin canım rabbim kabul etsinİnşallah canım sanada banada en kısa zamanda nasip etsin senin eşinin de benim eşimin de kalbinin niyetinin temizliği güzelliği hatrına yüzümüzü güldürsün Allah
Ah canım benim böyle kalbi güzel kızlar nerde hepmi benden uzak olurCanım lütfen böyle yapma ben yıllardır evliyim bak anca olacaksa olacak birşeyler.. bukadar uzun zaman olmamasının nedeni de ne yumurtlama biliyordum nede değerlendirme öyle gelişi güzel oluyor sanıyordum ve tabiki birsuru yalnız ilaçlar bilmem neler anca yeni yeni deniyoruz . Evet bazen seneler sonra olabiliyor ama illa sende de öyle olacak değil hiç merka etme
Canım yaa olsun bizde burdan destek oluyoruz işte birbirimize.. aman sağlık olsun nasib kısmet olacak elbet insaAllah..Ah canım benim böyle kalbi güzel kızlar nerde hepmi benden uzak olur. Allahtan yana degil çevremdeki fesatlardan sınanıyorum resmen o ay bu ay derken al şubatta bir yıl dolacak.hayırlısı bat günü derken derken battım iyice
Hayırdır bacım nolduki ?
Ani kusma ardından kan geldiHayırdır bacım nolduki ?
Allah Allah.. geçmiş olsun.. durum nedir şuanAni kusma ardından kan geldi
inşâALLAH olur bende çok istiyorum ikizBen ikiz cokkkj istiyorum dua ediyorum Allah'ım nolur cifter çifter diye eşim diyor ki Allhim bu ne dedigini bilmiyor teker teker olsun inşallah
Kan aldılar eksiklik var mı kanama devam ediyor mu diye bakacaklarmis, bende pek anlamadım sonuc bekliyoruz şuan ama yemek borum boğazım cayır cayır yanıyor resmenAllah Allah.. geçmiş olsun.. durum nedir şuan
10 saniye içinde ne olduğunu anlamadım çok kötü oldum evden çıkarken hala geliyordu kanAllah Allah.. geçmiş olsun.. durum nedir şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?