- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.948
- 248
- 37
Tekrar geçmiş olsun canım yaa.. Rabbim yardimcinn olsun.. inşaAllah bir sıkıntı çıkmazKan aldılar eksiklik var mı kanama devam ediyor mu diye bakacaklarmis, bende pek anlamadım sonuc bekliyoruz şuan ama yemek borum boğazım cayır cayır yanıyor resmen
Canım üzme kendini lütfen okudum gerçekten çok kötü oldum fakat şöyle düşün kötünün kötüsü var. 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebeğim olmuyor 2hafta önce evlenen arkadaşlarım hamile bazen bende neden diyorum ama abimin 8 yıldır bebeği yok. Oluyor ama 9.defa düşük yaptı yengem yağılmayan test kalmadı ama herşeyin en iyisini allah bilirSeni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardımdünde bi arkadaşım hamileyim dedi bugün bunlar yemin ederim kıskanmıyorum Allah hiç kimseye yokluk göstermesin ama çok üzülüyorum rabbim bn nerde hata ettim niye sınavım ağır die dayanamayıp ağlıyorum.10 yaşından beri babasız büyüdüm yaşıyor ama başkalarının yanında zaten bi yanım hep eksik eşimle evlendik ama borçlarından dolayı beklemek zorundaydık evlendik şimdi de 2 yılı geçti şimdi de bebek olmuyor 1 yıl oldu sayılır.üzülme demeyin babasız anca o kadar olur derler de hırslarımdan herseyin en iyisini yaptım şimdi herkes bana acıyan gözle bakıyo sanki benden sonra abim evlendi yıl dolmadan bebeklerini kucaklarına aldılar niye olmuyo deliricem artk
Korkma bak sen korktukca daha fena olursunn. Sakin ol ki bedeninde rahat etsin10 saniye içinde ne olduğunu anlamadım çok kötü oldum evden çıkarken hala geliyordu kan
Aman ALLAH ne oldu ya ALLAH korusun seni çok geçmiş olsun inşâLLAH kötü birşey yokturKan aldılar eksiklik var mı kanama devam ediyor mu diye bakacaklarmis, bende pek anlamadım sonuc bekliyoruz şuan ama yemek borum boğazım cayır cayır yanıyor resmen
Çok sağol canım beklerken telefonla oyalanayim bari dedim büyük ihtimal mideden oluyor ins kanama dvam etmiyordurKorkma bak sen korktukca daha fena olursunn. Sakin ol ki bedeninde rahat etsin
Vallahi bilmiyorum sabahta biraz kustum ama hmn geçmişti üşüttum sandım geceye kadar bisey yoktu bu sefer çok şiddetli oldu birde kan geldi bakalım bekliyormAman ALLAH ne oldu ya ALLAH korusun seni çok geçmiş olsun inşâLLAH kötü birşey yoktur
Ne oldu sana minnoşum? Biz hiç mi eğlenmeyelim ya. Garibanın yüzü gülür mü? Gülmür.
canın sıkma kötü birşey değildir inşaALLAH sana dua ediyorum Tüm kalbimle ❤Vallahi bilmiyorum sabahta biraz kustum ama hmn geçmişti üşüttum sandım geceye kadar bisey yoktu bu sefer çok şiddetli oldu birde kan geldi bakalım bekliyorm
Bilsem ani kusma ve kan gelmesi bekliyorum şuan kan sonuçlarını yok valla insan bu kadar şom ağızlı olur mu ya gerçekten öyleyimNe oldu sana minnoşum? Biz hiç mi eğlenmeyelim ya. Garibanın yüzü gülür mü? Gülmür.
Allah razı olsun büyük ihtimal reflu sadece bi daha olmasından korkuyorum baya boğazımı fena yaptıcanın sıkma kötü birşey değildir inşaALLAH sana dua ediyorum Tüm kalbimle ❤
sabah ilk idrarda yapın çıkar zaten 14. Günde adet dönemi oluyor inşâALLAH ikinci çizi çıkarKızlar yardımcı olur musunuz. benim adet tarihim 22 aralık. 31inde gonal f ve femara kullandığım için yumurtalar büyüdü 31inde yani 9 10 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Adet tarihi erkene mi çekilmiş oldu? İğneden sonra 12.günümdeyim. Fakat iğneden sonra sürekli kasık ağrısı yaşadım. Şuanda karnım çok şiş göğüslerim ve göğüs uçları ellediğimde çok acıyor ilişki de de ağrı yaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Gebelik testi yapsam sonuç alır mıyım 12.günde?
Çok sağol yarın hemen test yapayım rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünsabah ilk idrarda yapın çıkar zaten 14. Günde adet dönemi oluyor inşâALLAH ikinci çizi çıkar
Erken gebelik yaptım canm negatif çıktı ama reglime 4 gün kaldı göğüslerim sertleşti ve çok ağrıyor normalde PMS zamaninindan önce hassaslasirdicanımmm sonucun ne oldu ya yaptın mı erken gebelık ?
ben öyle tedavi görmedim ama burda olup yazanlar oldu onlardan öğrendim ama evet değişiyor yumurtlama+ 14. gün adet dönemi bu standard rakmalar ve inşaALLAH bebeğin seninledir adette olmasınÇok sağol yarın hemen test yapayım rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünpeki adet tarihim erkene çekilir mi? Yani 10.gününde çatladı normalde 14.günde olması gerekiyordu sanırım. Adetlerim hep düzenlidir 4 gün erkene çeker mi acaba iğneyi erken yapmış olmamız. Kusura bakmayın çok soruyorum ama ilk defa böyle bir tedavi görüyorum
Hahaha bende canim sıkıldıkça ovulasyon yapıyorumKorkanın çocuğu olmaz kuşum.Korkmayanın da olmuyo gerçi.İsteyenin bi yüzü kara diyip yapıcam görene kadar her gün.Arada bi gazımı alsın diye ovulasyon da yapıcam pozitif de görmek lazım ara sıraovulasyonu gebelik testiymiş gibi hayal edicem öyle şeyler yapıcam önümüzdeki 1 hafta
Şanlıurfa görevden dolayıHangi şehirdesin acaba?
Hayirlisi olsun insallahh ,Erken gebelik yaptım canm negatif çıktı ama reglime 4 gün kaldı göğüslerim sertleşti ve çok ağrıyor normalde PMS zamaninindan önce hassaslasirdi
Ah canım ya inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip olsun. Aminnn.Ve bu ay da adet oldumkızlar ben biraz buraya ara vericem şubatta görüşürüz.. İnşallah sizler pozitifleri görürsünüzz ben çok yoruldum tükendim bittim artık.. Geçen ay çatlatma iğnesinden ümitliydim.. Bu ay hsg den ümitliydim.. Sonraki aylar neler umudum olur Allah bilir.. Sabır da çare değilmiş.yine de test yapmadığıma pişman değilim. Erken üzülmeye gerek yok,elbet bizim de sevineceğimiz zamanlar olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?