Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şubata kendim. İnsallaaahh en kısa zamanda nasip olsun inşallah

Kızlar günaydın, sağlık ocağı gebelik durumuna göre progestron yazar mi? Bilginiz var mi

Bildiğim kadarıyla doktor yazıyor onu. Bir sıkıntı mı var
Kendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndü pembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum

Kırmızı olmadıkça sıkıntı olmaz dye düşünüyorum ilk zamanlarında pembe kahve olması normaldir moralini bozup kendini strese sokma oda etkiler ama doktoruna muayene ol bence yada başka bir doktora randevu al muayene ol ona göre bi tedbir alırlar

Kızlar günaydınn öncelikle başta topic sahibimiz maviss_34 olmak üzere tüm hamişleri tebrik ederim, benim bat 11iydi ancak yumurtlama 30-31 aralık gibi oldu bu nedenle 13-14ü de olabilir, sabah kaset test yaptım negatif çıktı benim artık şubata kaldı . Topicte biriniz eğriçimenden polen karışım kullandığını yazmıştı hangi karışımdı acaba sitesine baktım bir kaç tür var da

Kırmızı değil canim ama işte korkuyorum,beta degerim de yüksek dusmemis çok şükür
Tekrar doktoruma yazicam istedigim sekilde cevap alamazsam doktor degistiricem
Çünkü ben en basinda progestron başlayalım diye soyledim doktoruma,kan pihtilasmam var benim kan sulandirici kullaniyorum tek basina yeterli gelmeyebiliyor
Cevremde hangi arkadasima sorsam (dogum yapmis ayni süreci yaşayan) neden düşük önleyici bir sey vermedi diyorlar,aklim ister istemez karışıyor

Tekrar hastaneye git cnm, saglik ocagiyla olmaz.

İnşallah kötü bişey değildir kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın
Evet doktoruna gitmen en iyisi kafana yatmazsa değiştirirsin doktorunu. Çok önemli bu süreçte

Olsun kuzum her ay daha fazla ihtimal biliyorsun şubat topiğinde yine bir aradayız kızzz şimdi sıra bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…