- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Bende şubata kendim. İnsallaaahh en kısa zamanda nasip olsun inşallahSabah 6da uyanip erken test yaptim. Ignenin 14.gunu. Sonuc, tertemiz negatif. Adetim hic sasmaz, 25gunluk dongume gore 9 0cakti, igneye gore 12 ocak. O da ortada yok simdilik. Mavisim listeye sonucumu yazarsin, etiket yapamadim.
Hepiniz cok guclu kadinlarsinizRabbim tez zamanda saglikla nasip etsin hepinize, daha fazla bekletmesin.
Regl günü bile negatifti benim ki 2 gün gectikten sonra çok silik bı çizgi ve kanda 12, akibetim belirsiz olsada, umudunu kaybetmeHayirlisi olsun insallahh ,
Bende bugün erken gebelik yaptım negatif, regle üç gün kaldı sanırım geliyor kırmızılar .
Sonucun çıktı miiiNe olursa olsun umudunu kaybetme bu ay olmazsa sonraki ayy Rabbım sağlıkla sihat versin yeter ki inşallah canim
Durumunuz nedirAni kusma ardından kan geldi
Bildiğim kadarıyla doktor yazıyor onu. Bir sıkıntı mı varKızlar günaydın, sağlık ocağı gebelik durumuna göre progestron yazar mi?Bilginiz var mi
Kendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdıBildiğim kadarıyla doktor yazıyor onu. Bir sıkıntı mı var
Kırmızı olmadıkça sıkıntı olmaz dye düşünüyorum ilk zamanlarında pembe kahve olması normaldir moralini bozup kendini strese sokma oda etkiler ama doktoruna muayene ol bence yada başka bir doktora randevu al muayene ol ona göre bi tedbir alırlarKendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndüpembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum
Anladım.Şanlıurfa görevden dolayı
Kırmızı değil canim ama işte korkuyorum,beta degerim de yüksek dusmemis çok şükürKırmızı olmadıkça sıkıntı olmaz dye düşünüyorum ilk zamanlarında pembe kahve olması normaldir moralini bozup kendini strese sokma oda etkiler ama doktoruna muayene ol bence yada başka bir doktora randevu al muayene ol ona göre bi tedbir alırlar
Tekrar hastaneye git cnm, saglik ocagiyla olmaz.Kendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndüpembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum
Dilos.cok gecmis olsun kuzum ya.nasilsin10 saniye içinde ne olduğunu anlamadım çok kötü oldum evden çıkarken hala geliyordu kan
Geç dollenme olmuş ozaman kuzu,Regl günü bile negatifti benim ki 2 gün gectikten sonra çok silik bı çizgi ve kanda 12, akibetim belirsiz olsada, umudunu kaybetme
İnşallah kötü bişey değildir kuzum Allah bebeğini sana bağışlasınKırmızı değil canim ama işte korkuyorum,beta degerim de yüksek dusmemis çok şükür
Tekrar doktoruma yazicam istedigim sekilde cevap alamazsam doktor degistiricem
Çünkü ben en basinda progestron başlayalım diye soyledim doktoruma,kan pihtilasmam var benim kan sulandirici kullaniyorum tek basina yeterli gelmeyebiliyor
Cevremde hangi arkadasima sorsam (dogum yapmis ayni süreci yaşayan) neden düşük önleyici bir sey vermedi diyorlar,aklim ister istemez karışıyor
Olsun kuzum her ay daha fazla ihtimal biliyorsun şubat topiğinde yine bir aradayız kızzz@Bir_Muminehummy maviss_34 kızlarcım iyi geceler, ben elendim sanırım açık kahverengi lekelenme oldu muhtemelen sabaha sökülür. Adet günüm 1-2 gün oynayabilir ama hiç şaşmaz zaten sabaha sökülürse sonraki bat 6 şubat bu levelda kalan yarışmacı arkadaşlarla yeni bi heyecanla yola devam
Bu süre içinde gebelik oluşmadı mı canımBen çektirdim canım ama 5 sene oldu yarın tekrar çektiricem
Ben göremiyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?