Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken ozaman kuzum daha ümitsizliğe kapılma. Ben artık bat geçince yapıcam zaten kırmızılar gelmezse bi ihtimal böyle yapıyom 1-2 güne kırmızı geliyor
Bu erken gebelik testi olduğu için biraz üzdü ama evet önemli olan adet gecikmesi sonuçta geç döllenme diye bir şey var bakalım hayırlısı Allah kerim

Duphaston kullandın mı

günaydın kızlar maviss_34 ben elendim canım lekelenmelerim başladı sökülür bugün predictor early'ninde yalancı pozitif çıkardığını görmüş oldum bu ay tüm hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum umarım sağlıklı bir süreç geçirirsiniz hoçakalın

progestan vermedı mı ?
gec dollenmedır ıdrarda gec cıktııgna göree
Vermedi, değer 25 in üstü olmalı, kesin gebelik var bile diyemeyiz dedi, hatta lekelenmeme rağmen corasprine devam et dedi, önceki 2 ay kimyasal olduğu için, bu corasprin kullanmamı istemişti son 3 gündür bırakmıştım. 2 gün sonra tekrar gel eğer değer düzgün artıyorsa düşük önleyici tedaviye başlayacağız, şu noktada risk almak zorundayız dedi..

anladım, deger dusuk dıye vermedı, ınsallaahh saglıkla artar hayırlısı olsun hepımızın hakkında.

Lekelenme kabul etmemmmn kırmızı olmadığı sürece

Sonucun çıktı miii
Hayir çıkmamış sağlık ocağında ilk ve son kan verisim oldu yeter bu nedir ya geceden bu yana durup durup baktım bu kadar mı zor sisteme girmek bunu
Kızlar günaydın, sağlık ocağı gebelik durumuna göre progestron yazar mi? Bilginiz var mi
Yazar kuzum ama durumun iyi değilse direk kadın doğuma git lütfen
canımm sonucun cıktımıı
çıkmadığı bebisim sovecem hepsine

ah ah ööylee maaleesef, neyse saglık olsun hayırlısıyla cıksında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…