Normalde 18 Ocak, ama uygulamaya göre 16 OcakBen göremiyorum kuzumbat nezamandı
Arkadaşlar resim gözükmüyor mu ?
Erken ozaman kuzum daha ümitsizliğe kapılma. Ben artık bat geçince yapıcam zaten kırmızılar gelmezse bi ihtimal böyle yapıyom 1-2 güne kırmızı geliyorNormalde 18 Ocak, ama uygulamaya göre 16 Ocak
Geç döllenme mi oldu yoksa tutunamayacak mı bilemiyorum, doktor net bişey demedi, lekelenmem de var,Geç dollenme olmuş ozaman kuzu,
Regl olana kadar umut var bakalım
Bu erken gebelik testi olduğu için biraz üzdüErken ozaman kuzum daha ümitsizliğe kapılma. Ben artık bat geçince yapıcam zaten kırmızılar gelmezse bi ihtimal böyle yapıyom 1-2 güne kırmızı geliyor
Duphaston kullandın mıKırmızı değil canim ama işte korkuyorum,beta degerim de yüksek dusmemis çok şükür
Tekrar doktoruma yazicam istedigim sekilde cevap alamazsam doktor degistiricem
Çünkü ben en basinda progestron başlayalım diye soyledim doktoruma,kan pihtilasmam var benim kan sulandirici kullaniyorum tek basina yeterli gelmeyebiliyor
Cevremde hangi arkadasima sorsam (dogum yapmis ayni süreci yaşayan) neden düşük önleyici bir sey vermedi diyorlar,aklim ister istemez karışıyor
Bu ay yine doktor değiştireceğim. Birinin demediğini diğeri der belkiAnladım.
Gönlünüze göre olsun inşllah
Sadece önerin çikolata kistini iyi araştırın bazı doktorlar sinsi bir durum olduğunu söylüyor
progestan vermedı mı ?Geç döllenme mi oldu yoksa tutunamayacak mı bilemiyorum, doktor net bişey demedi, lekelenmem de var,
canım resımde bısey goremedım ,ama bata varmıs daha regl gelene kadar umut varArkadaşlar resim gözükmüyor mu ?
Vermedi, değer 25 in üstü olmalı, kesin gebelik var bile diyemeyiz dedi, hatta lekelenmeme rağmen corasprine devam et dedi, önceki 2 ay kimyasal olduğu için, bu corasprin kullanmamı istemişti son 3 gündür bırakmıştım. 2 gün sonra tekrar gel eğer değer düzgün artıyorsa düşük önleyici tedaviye başlayacağız, şu noktada risk almak zorundayız dedi..progestan vermedı mı ?
gec dollenmedır ıdrarda gec cıktııgna göree
anladım, deger dusuk dıye vermedı, ınsallaahh saglıkla artar hayırlısı olsun hepımızın hakkında.Vermedi, değer 25 in üstü olmalı, kesin gebelik var bile diyemeyiz dedi, hatta lekelenmeme rağmen corasprine devam et dedi, önceki 2 ay kimyasal olduğu için, bu corasprin kullanmamı istemişti son 3 gündür bırakmıştım. 2 gün sonra tekrar gel eğer değer düzgün artıyorsa düşük önleyici tedaviye başlayacağız, şu noktada risk almak zorundayız dedi..
Lekelenme kabul etmemmmn kırmızı olmadığı sürecegünaydın kızlarmaviss_34 ben elendim canım lekelenmelerim başladı sökülür bugün predictor early'ninde yalancı pozitif çıkardığını görmüş oldum bu ay tüm hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum umarım sağlıklı bir süreç geçirirsiniz hoçakalın
canımm sonucun cıktımııLekelenme kabul etmemmmn kırmızı olmadığı sürece
Amin canım inşallahh, hayırlısı olsunanladım, deger dusuk dıye vermedı, ınsallaahh saglıkla artar hayırlısı olsun hepımızın hakkında.
amınnn amınn en onemlısıAmin canım inşallahh, hayırlısı olsun
Hayir çıkmamış sağlık ocağında ilk ve son kan verisim oldu yeter bu nedir ya geceden bu yana durup durup baktım bu kadar mı zor sisteme girmek bunuSonucun çıktı miii
Yazar kuzum ama durumun iyi değilse direk kadın doğuma git lütfenKızlar günaydın, sağlık ocağı gebelik durumuna göre progestron yazar mi?Bilginiz var mi
canımm sonucun cıktımıı
ah ah ööylee maaleesef, neyse saglık olsun hayırlısıyla cıksındaHayir çıkmamış sağlık ocağında ilk ve son kan verisim oldu yeter bu nedir ya geceden bu yana durup durup baktım bu kadar mı zor sisteme girmek bunu
Yazar kuzum ama durumun iyi değilse direk kadın doğuma git lütfen
çıkmadığı bebisim sovecem hepsine
Güzeli yaşarken kötüyü düşünmek yok bundan sonra.Bilsem ani kusma ve kan gelmesi bekliyorum şuan kan sonuçlarını yok valla insan bu kadar şom ağızlı olur mu ya gerçekten öyleyim
Lekelenme kabul etmemmmn kırmızı olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?