Evet kuzucum sıra bizdeOlsun kuzum her ay daha fazla ihtimal biliyorsun şubat topiğinde yine bir aradayız kızzzşimdi sıra bizde
Olabilir canım bence icerde bi savaş verildi şubata iyi hazırlan bebis olacak bu işEvet kuzucum sıra bizdeMy_Moonlight06 maviss_34 mavisim ben net elendim dediğim gibi sökülmüş görüldü kırmızılar bi çarpını alırım Ama bi tuhaf geldi bu sefer normalde ilk gün varla yok arası olurdu 2.-3.gün yoğunlaşırdı bu sefer çamaşırıma kıyafetime kadar geçmiş pıhtılı falan böyle tuhaf, önümüzdeki aya hazırlık mı yapılıyo içerde dersiniz
Git canim baktir içinde kalmasın baktırmadan anlayamayizKızlar lütfen akıl verin
Bir arkadaşım ile kasım doğuma gideceğiz bugün 13. Günüm normalde akıntım olurdu yumurtlama akıntım ama yok bu ay yumurtalarım gelişmedi mi diye korkuyorum sizce ultrason muayenesine girmelimiyim yumurtam var mı büyümüş mü
Papatyam sende noldu.yaptın mı test ? Tam okumadım yazılanları ?ah ah ööylee maaleesef, neyse saglık olsun hayırlısıyla cıksında
kuşum yaptım tertemız negatıf cıktı.Papatyam sende noldu.yaptın mı test ? Tam okumadım yazılanları ?
Benimde yoksa Şubatta buluşurz..Bekliyorum hala bakalım nolcakkuşum yaptım tertemız negatıf cıktı.
şubata kaldı umutar
Canımm bugün baktım listeye ben yazmıştım kırmızıları gördüm diye ama gözden kaçtı sanırım :** Ben maratona devam ediyorummmmGit canim baktir içinde kalmasın baktırmadan anlayamayiz
ınsallaahhh vardır kuzum.Benimde yoksa Şubatta buluşurz..Bekliyorum hala bakalım nolcak
Bakıyorum canim duzeltiyorumCanımm bugün baktım listeye ben yazmıştım kırmızıları gördüm diye ama gözden kaçtı sanırım :** Ben maratona devam ediyorummmm
Bende bu ay eğer olmazsa Şubatta ovülasyon testi ile deneme yapcam.İlk defa kullancam ovü.takibini.. Adet olursam biter bitmez yapmam lazım dimi?ınsallaahhh vardır kuzum.
aynen şubata kaldı umutlar ,bırer gun arayla denemıstım şubatta 2gun arayla denıycem :)
bnde bu ay kullandım dıger aya bıraz kaldı , bn bıttıkten ıkı gun sonra baslıyorum genelde 12-14 arası yumurtlamam oluyor bır bucuk sene yaptım ovulasyon nerdeyse hep aynıydı gunlerım hemen hemenBende bu ay eğer olmazsa Şubatta ovülasyon testi ile deneme yapcam.İlk defa kullancam ovü.takibini.. Adet olursam biter bitmez yapmam lazım dimi?
sonucu gidip elden mi alacaksın, ay 45 dk da çıkıyor valla, dün ben ancak o kadar bekledim..Hayir çıkmamış sağlık ocağında ilk ve son kan verisim oldu yeter bu nedir ya geceden bu yana durup durup baktım bu kadar mı zor sisteme girmek bunu
Yazar kuzum ama durumun iyi değilse direk kadın doğuma git lütfen
çıkmadığı bebisim sovecem hepsine
Ayyyy çekkk halayıııııı....Aç bi Yurtseven Kardeşler HalayyyyyKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
inşallah sağlıkla devam etsin, testini tekrarla 2 kat artıyosa, biraz bekleyip doktora git benceKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Ayy ne güzel ya, inşallah sağlıkla ilerlerKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Ben biter bitmez başlamayı düşünüyorum bakalım vücudum doğru sinyali veriyor mu ovülasyondabnde bu ay kullandım dıger aya bıraz kaldı , bn bıttıkten ıkı gun sonra baslıyorum genelde 12-14 arası yumurtlamam oluyor bır bucuk sene yaptım ovulasyon nerdeyse hep aynıydı gunlerım hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?