Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 2 ocak yumurtlama 3 ocak çatlama ben ne zaman test yapmalıyım sizce bu yumurtlama çatlama kafamı karıştırdı önceden ne kadar iyiydi bişey bilmiyorduk

sonucu gidip elden mi alacaksın, ay 45 dk da çıkıyor valla, dün ben ancak o kadar bekledim..
Bin pişman oldum ya hayır arkadasim aradı söyledi sagolsun yoksa e mabizda göründüğü yok hala
Ayyyy çekkk halayıııııı....Aç bi Yurtseven Kardeşler Halayyyyy
Hahahha deli severim halayı valla tam benlik
inşallah sağlıkla devam etsin, testini tekrarla 2 kat artıyosa, biraz bekleyip doktora git bence
Öyle yapacağım ama yarin hastane de versem birsey olmaz heralde doktor beni adetin 2.gunu çağırmıştı randevusu gel giriş yaptır demişti ben gene ole gitsem alırlar mı ya
Ayy ne güzel ya, inşallah sağlıkla ilerler
Insallah canim Allah razı olsun
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Amin inşallah canim
Kızlar benim 2 ocak yumurtlama 3 ocak çatlama ben ne zaman test yapmalıyım sizce bu yumurtlama çatlama kafamı karıştırdı önceden ne kadar iyiydi bişey bilmiyorduk
Ayın 14 gibi test yapabilirsin canim

Ca
Canım nöbetçi doktir neden progestan yazmadı ki acaba

Benm de adet belirtisi vardı adetten Bi gün önce test yaptım pozitif. Yani belirtiyr göre düşünme bence hayırlısı olsun hakkında
12. Gün test yaptım negatif bugün 13. Günüm sabah ilk yaptım gene negatif cıktı. Ay ne biliyim insan silikte olsa testte yada vücudunda bir belirti arıyor bilmiyorum hayırlısı tabi belki evet adet gününe 1 gün kala yada adet olacağımız günü beklesek her zaman daha iyi ama insan bi şey görmek istiyor

Yumurtlamanın üstünde kaç gün geçince test yapılıyor kızlar ben 17 diye biliyorum ama yanlış mı biliyorumum

Rabbim içine ferahlık versin inşallah

Ya senin ilk gebeliğğnde yaşadıgın şeyleri şuan da ben yasıyorum ama test yaptım yok. Gögüs şişliği basladı, çatlatma ipnesinden bu yana bitmek bilmeyen kasık ağrılarım var, bel ağrısı vuruyor böyle arada sonra geçiyor, sürekli mide yanması adetime bişey kalmadı 2 gün en azından testte silikte olsa cıkması lazımdı sandın. Psikolojik yada benimkiler artık

Doktorlar genelde, aynı kurumda yapılmış 2 test üzerinden değerlendirme yapıyorlar, bu yüzden yarın net bişey söylemeyebilir, işte labaratuarların hassasiyet parametreleri farklı oluyormuş filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…