Bin pişman oldum ya hayır arkadasim aradı söyledi sagolsun yoksa e mabizda göründüğü yok halasonucu gidip elden mi alacaksın, ay 45 dk da çıkıyor valla, dün ben ancak o kadar bekledim..
Hahahha deli severim halayı valla tam benlikAyyyy çekkk halayıııııı....Aç bi Yurtseven Kardeşler Halayyyyy
Öyle yapacağım ama yarin hastane de versem birsey olmaz heralde doktor beni adetin 2.gunu çağırmıştı randevusu gel giriş yaptır demişti ben gene ole gitsem alırlar mı yainşallah sağlıkla devam etsin, testini tekrarla 2 kat artıyosa, biraz bekleyip doktora git bence
Insallah canim Allah razı olsunAyy ne güzel ya, inşallah sağlıkla ilerler
Amin inşallah canimHayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Ayın 14 gibi test yapabilirsin canimKızlar benim 2 ocak yumurtlama 3 ocak çatlama ben ne zaman test yapmalıyım sizce bu yumurtlama çatlama kafamı karıştırdı önceden ne kadar iyiydi bişey bilmiyorduk
Tesekkurler canim darısı sizlereas bayrakları as
Canım nöbetçi doktir neden progestan yazmadı ki acabaKendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndüpembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum
12. Gün test yaptım negatif bugün 13. Günüm sabah ilk yaptım gene negatif cıktı. Ay ne biliyim insan silikte olsa testte yada vücudunda bir belirti arıyor bilmiyorum hayırlısı tabi belki evet adet gününe 1 gün kala yada adet olacağımız günü beklesek her zaman daha iyi ama insan bi şey görmek istiyorBenm de adet belirtisi vardı adetten Bi gün önce test yaptım pozitif. Yani belirtiyr göre düşünme bence hayırlısı olsun hakkında
Rabbim içine ferahlık versin inşallahBişeyi ne kadar oldurmaya çalışsan da olmuyo bazen.Herkes de okadar dayanıklı olmayabiliyo.Ben bu sürecin stresini yönetemedim zaten belki görmüşsünüzdür.Belki de hazır değilim o yüzden olmuyo.Ne kadar çok istesem de bi çocuk sahibi olmayı,bununla beraber yaşamam gerekebilecek sürece hazır değilim sanırım.Kimyasalı var dış gebeliği var düşük tehlikesi var o kaybetme korkusu başlı başına göze alınması gereken bi süreç.İçinde çünkü bilmiyorsun ne oluyo ne bitiyo.Allah biliyo da vermiyo :)
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Yaa çıktı mı kan sonucun takip edemedim çok mesaj vardı. Hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsinOvulasyon canim doktora hiç gitmedim bunun için geçen ay gittim adetin ikinci günü gel dedi ama bebek haberiyle gidicem sanırım
Teşekkürler resim niye gözükmüyor acabacanım resımde bısey goremedım ,ama bata varmıs daha regl gelene kadar umut var
Sen yapacaktın test yaptın mı ?Teşekkürler resim niye gözükmüyor acabaenteresan
Evet Fotoğraf attım gözükmüyormuş sanırım, tekrar atarım şimdiSen yapacaktın test yaptın mı ?
Ya senin ilk gebeliğğnde yaşadıgın şeyleri şuan da ben yasıyorum ama test yaptım yok. Gögüs şişliği basladı, çatlatma ipnesinden bu yana bitmek bilmeyen kasık ağrılarım var, bel ağrısı vuruyor böyle arada sonra geçiyor, sürekli mide yanması adetime bişey kalmadı 2 gün en azından testte silikte olsa cıkması lazımdı sandın. Psikolojik yada benimkiler artıkCanım benim de 17 Ocak fena karnım ağrıyor ya fena. Anlamadım ki sanki adet olmuşum gibi. Bı de belim ağrıyor ve sirtim sivilcelendi. Başka belirtim yok ilk gebeligimde göğüs şişkinliği hassasiyeti, mide yanması falan vardı o yüzden pek ümidim yok açıkçası ya nasıl bakalım.
Tamam bekliyorum insallah güzel sonuclar verirsin bizeEvet Fotoğraf attım gözükmüyormuş sanırım, tekrar atarım şimdi
Doktorlar genelde, aynı kurumda yapılmış 2 test üzerinden değerlendirme yapıyorlar, bu yüzden yarın net bişey söylemeyebilir, işte labaratuarların hassasiyet parametreleri farklı oluyormuş filanBin pişman oldum ya hayır arkadasim aradı söyledi sagolsun yoksa e mabizda göründüğü yok hala
Hahahha deli severim halayı valla tam benlik
Öyle yapacağım ama yarin hastane de versem birsey olmaz heralde doktor beni adetin 2.gunu çağırmıştı randevusu gel giriş yaptır demişti ben gene ole gitsem alırlar mı ya
Insallah canim Allah razı olsun
Amin inşallah canim
Ayın 14 gibi test yapabilirsin canim
Şimdi gözüküyor mu ?
yok resım gozukyor kuzum, orda cızgı goremedım demek ıstedım ama dıyemedım sanırımTeşekkürler resim niye gözükmüyor acabaenteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?