Kızlar bende dün gebelik testi yaptım negatifti ama bekledikçe biraz belirginleşmiş daha önce yaptığım testlerde bekledikçe çizgi çıkmıyordu. Bu elimde ki testle beraber iki tane almıştım diğerinde böyle bişey olmamıştı nedeni nedir sizce
Anladımyok resım gozukyor kuzum, orda cızgı goremedım demek ıstedım ama dıyemedım sanırım
bat ne zaman kuzm?Kızlar bende dün gebelik testi yaptım negatifti ama bekledikçe biraz belirginleşmiş daha önce yaptığım testlerde bekledikçe çizgi çıkmıyordu. Bu elimde ki testle beraber iki tane almıştım diğerinde böyle bişey olmamıştı nedeni nedir sizce
yok kuzum anlatamamısım :)Anladımbende resim gözükmüyor diye anladım
17-18 olması lazım iğneden 14 gün sonra ki gün 18bat ne zaman kuzm?
ya bu konu benımde basıma geldı dun normal testım bekledıkce kırmızılaştı, bugun erken gebelık negatıf cıktı
ama bu sekılde olup hamıle oldugunu ogrenenlerıde okudum
Zaten negatif diye attımyok kuzum anlatamamısım :)
18iKuruma veya bekleme çizgisi diyorlar sanırım buna senin bat ne zaman
Allah gönlüne göre versin canım inşallah gebeliktirAmin canım. Ben birçok kez kullandım daha önceki akıntılarımdan farklı olduğu için görünce şaşırdım. Ama bir folikul daha vardı, küçüktü. Belki o da buyuyp catlamistir diye de düşündüm. Kısmet bakalım
Aa benim gibi
Ama ilk defa gebelik testi yapmıyorum bu markayı da yaptım daha once ama hiç çizgi görmemiştim günlerce beklediği olmustuKuruma veya bekleme çizgisi diyorlar sanırım buna senin bat ne zaman
Sizde durum nasılAa benim gibi
ıgneee varsa iş değişir canım, benım gecen ay asılamadan sonra sürekli silik çıkmıştı.17-18 olması lazım iğneden 14 gün sonra ki gün 18
İnşallah vardırAma ilk defa gebelik testi yapmıyorum bu markayı da yaptım daha once ama hiç çizgi görmemiştim günlerce beklediği olmustu
evet kuzu benımde negatıf erken gebelık bat 16ocak.Zaten negatif diye attım
Çokk karışık bu ay. Az önce fotoğraf attım negatif ama dediğim gibi bu ay herşey birbirine girdiSizde durum nasıl
Trendyoldan siparişi verdim bekliyorumıgneee varsa iş değişir canım, benım gecen ay asılamadan sonra sürekli silik çıkmıştı.
sen yarında bır test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?