Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dur daha belki geç döllenmedir öyle salma hemen adet olana kadar umut kesilmez bende adeti bekleyeceğim artık gecikirse test yaparım gecikmezse olursa dediğin gibi artık Şubat'ta Allah kerim
ne bılım bn hemen dıger aya hazırlıga gectım
haklısın canım nasip hersey olmadı şubatta devamkeee

17-18 olması lazım iğneden 14 gün sonra ki gün 18
Aynı ben ben de çatlatma iğnesi oldum ve iğnenin 14.gün 17 si , 15.gün yani 18 i de bat oluyor benim, test yapmamak için saatleri falan sayıyorum ama bir türlü geçmiyor zaman

Tekrar hastaneye git cnm, saglik ocagiyla olmaz.
Esimi bekliyorum izin alabilirse goturcek
İnşallah kötü bişey değildir kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın
Evet doktoruna gitmen en iyisi kafana yatmazsa değiştirirsin doktorunu. Çok önemli bu süreçte
İnşallah
Duphaston kullandın mı
Devlette ki doktor verdi kullanmak istemedim tamam düşük onleyici bir yandan da adet söktürücü
Kendi doktoruma gidicem canim
Ca

Canım nöbetçi doktir neden progestan yazmadı ki acaba
İgne yapti kendi doktoruna git yarin dedi ama iste esimin isten izin almasi sıkıntı oluyor

Canım naptın inşallah adet olmamışsındır. Doktor önerisi sormuşsun ben de kendi doktorumu söyleyeyim İzmit te Amanullah Çağatay tavsiye üzerine gitmiştim ben de

Canım naptın inşallah adet olmamışsındır. Doktor önerisi sormuşsun ben de kendi doktorumu söyleyeyim İzmit te Amanullah Çağatay tavsiye üzerine gitmiştim ben de
Saol canım araştıracağım. Malesef sabaha karşı oldum feci bir karın ağrısıyla.. Sabaha kadar ağla ağla.. Artık gerçekten yorgun hissediyorum

Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
Amin canım sağolasın
Yaa çıktı mı kan sonucun takip edemedim çok mesaj vardı. Hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Çıktı canım 40 çıkmış çok yeni Amin inşallah canim
Tatlım ben sabah regl oldum Bende elendim
maviss_34
Sağlık olsun canım önümüzdeki Ay inşallah olur
Doktorlar genelde, aynı kurumda yapılmış 2 test üzerinden değerlendirme yapıyorlar, bu yüzden yarın net bişey söylemeyebilir, işte labaratuarların hassasiyet parametreleri farklı oluyormuş filan
Gittigim yerde çok geç çıkıyor ya hemde bu hava da biraz zorlu olacak
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ❤❤ bende kan verdim sabah bakalım hayırlısı
Sağol canım hadi güzel haberlerle gel inşallah yarın mi çıkacak seninde
Ohhhhhh asiyoruz bayraklari Eylül annesi mi oldun sende
Evettt bi dönem Kasım annesiydim şimdi de Eylül annesi olacağı m kısmetse

Hız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
canım bizim durumumuz çok benzer daha önce de konuşmuştuk.. ben pazartesi regl oldum dün ikinci günümde doktora gittim aynı senin dediğini söyledim hsg ye güveniyordum hocam ben daha ne yapayım diye ama bizim sorunumuz sperm hızı olduğu için takviyeler hemen işe yaramayabilir biraz daha süre verelim dedi. bir ay daha normal deneyip aşılamaya geçeceğiz sizin durumuza aşılama uygun dedi tavsiye üzerine gittiğim iyi bir doktor bu. sen ne yapmayı planlıyorsun?

Ovulasyon testi yap cnm onda belli olur, bazen maalesef yumurtalama istenilen boyuta da gelemeyebiliyor

sperm hızı ıcın ılac verdımı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…