Adet olmadan bişey demek doğru olmaz her zaman umut varÇokk karışık bu ay. Az önce fotoğraf attım negatif ama dediğim gibi bu ay herşey birbirine girdi
Kız dur daha belki geç döllenmedir öyle salma hemen adet olana kadar umut kesilmez bende adeti bekleyeceğim artık gecikirse test yaparım gecikmezse olursa dediğin gibi artık Şubat'ta Allah kerimevet kuzu benımde negatıf erken gebelık bat 16ocak.
şubata kaldı umutlar
Aynen canım öyle adet gecikmesini bekliyeceğimAdet olmadan bişey demek doğru olmaz her zaman umut var
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ❤❤ bende kan verdim sabah bakalım hayırlısıKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
OhhhhhhKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
ne bılım bn hemen dıger aya hazırlıga gectımKız dur daha belki geç döllenmedir öyle salma hemen adet olana kadar umut kesilmez bende adeti bekleyeceğim artık gecikirse test yaparım gecikmezse olursa dediğin gibi artık Şubat'ta Allah kerim
Aynı ben17-18 olması lazım iğneden 14 gün sonra ki gün 18
Esimi bekliyorum izin alabilirse goturcekTekrar hastaneye git cnm, saglik ocagiyla olmaz.
İnşallahİnşallah kötü bişey değildir kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın
Evet doktoruna gitmen en iyisi kafana yatmazsa değiştirirsin doktorunu. Çok önemli bu süreçte
Devlette ki doktor verdi kullanmak istemedim tamam düşük onleyici bir yandan da adet söktürücüDuphaston kullandın mı
Kendi doktoruma gidicem canimHayir çıkmamış sağlık ocağında ilk ve son kan verisim oldu yeter bu nedir ya geceden bu yana durup durup baktım bu kadar mı zor sisteme girmek bunu
Yazar kuzum ama durumun iyi değilse direk kadın doğuma git lütfen
çıkmadığı bebisim sovecem hepsine
İgne yapti kendi doktoruna git yarin dedi ama iste esimin isten izin almasi sıkıntı oluyorCa
Canım nöbetçi doktir neden progestan yazmadı ki acaba
Canım naptın inşallah adet olmamışsındır. Doktor önerisi sormuşsun ben de kendi doktorumu söyleyeyim İzmit te Amanullah Çağatay tavsiye üzerine gitmiştim ben deEn sinir olduğum şey de doktorlar net değil biri diyo çikolata kisti diğeri diyo yok basit kistlerden önemsiz, biri diyo rahmin ters diğeri başka bir şey.. sömestrda izmitte doktora gideceğim.izmit te doktor önerisi olan var mı kızlar?
24 saat geçti hala bembeyaz benim dünkü negatif testim.Olmayınca hiç olmuyo bence teste devam edinKuruma veya bekleme çizgisi diyorlar sanırım buna senin bat ne zaman
Saol canım araştıracağım. Malesef sabaha karşı oldum feci bir karın ağrısıyla.. Sabaha kadar ağla ağla..Canım naptın inşallah adet olmamışsındır. Doktor önerisi sormuşsun ben de kendi doktorumu söyleyeyim İzmit te Amanullah Çağatay tavsiye üzerine gitmiştim ben de
Zaten bu steres yetiyor bebeğin oluşmaması için, biraz salmak lazım sanırımne bılım bn hemen dıger aya hazırlıga gectım
haklısın canım nasip hersey olmadı şubatta devamkeee
Amin canım sağolasınTebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
Çıktı canım 40 çıkmış çok yeniYaa çıktı mı kan sonucun takip edemedim çok mesaj vardı. Hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Sağlık olsun canım önümüzdeki Ay inşallah olur
Gittigim yerde çok geç çıkıyor ya hemde bu hava da biraz zorlu olacakDoktorlar genelde, aynı kurumda yapılmış 2 test üzerinden değerlendirme yapıyorlar, bu yüzden yarın net bişey söylemeyebilir, işte labaratuarların hassasiyet parametreleri farklı oluyormuş filan
Sağol canım hadi güzel haberlerle gel inşallah yarın mi çıkacak senindeAyy çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ❤❤ bende kan verdim sabah bakalım hayırlısı
Evettt bi dönem Kasım annesiydim şimdi de Eylül annesi olacağı m kısmetseOhhhhhhasiyoruz bayraklari Eylül annesi mi oldun sende
Canım duphaston al eczaneden hemen içinde Protestan da var bebeğin tutunmasinu kolaylaştırıyorprogestan vermedı mı ?
gec dollenmedır ıdrarda gec cıktııgna göree
Bitişe haberdar et Allah yardımcın olsun umarım ciddi bir durum yoktur10 saniye içinde ne olduğunu anlamadım çok kötü oldum evden çıkarken hala geliyordu kan
yok ben stres kısmını coktan gectım kuzu, ıkı negatıf asılama sonrası saldım nasıp olursa baş ustune dıyorum elımızden gelenı yapıyoruz gerısı tevekkulZaten bu steres yetiyor bebeğin oluşmaması için, biraz salmak lazım sanırım
canım bizim durumumuz çok benzer daha önce de konuşmuştuk.. ben pazartesi regl oldum dün ikinci günümde doktora gittim aynı senin dediğini söyledim hsg ye güveniyordum hocam ben daha ne yapayım diyeHız sorunu var hsg de işe yaramadıysa ben napym artık diye düşünüyorum
Ovulasyon testi yap cnm onda belli olur, bazen maalesef yumurtalama istenilen boyuta da gelemeyebiliyorKızlar lütfen akıl verin
Bir arkadaşım ile kasım doğuma gideceğiz bugün 13. Günüm normalde akıntım olurdu yumurtlama akıntım ama yok bu ay yumurtalarım gelişmedi mi diye korkuyorum sizce ultrason muayenesine girmelimiyim yumurtam var mı büyümüş mü
sperm hızı ıcın ılac verdımı canım ?canım bizim durumumuz çok benzer daha önce de konuşmuştuk.. ben pazartesi regl oldum dün ikinci günümde doktora gittim aynı senin dediğini söyledim hsg ye güveniyordum hocam ben daha ne yapayım diyeama bizim sorunumuz sperm hızı olduğu için takviyeler hemen işe yaramayabilir biraz daha süre verelim dedi. bir ay daha normal deneyip aşılamaya geçeceğiz sizin durumuza aşılama uygun dedi tavsiye üzerine gittiğim iyi bir doktor bu. sen ne yapmayı planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?