- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Abuuuuuu süper haber şimdi artacak daha da 2 güne sonra yine verecekmisinKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Bence yapma canım bekle az dahaKızlar BATA 6 gün var .Bugün kasık ağrım ve akıntım var . Test yapmalı mıyım , duramıyorum resmen meraktan
Senin durum şüpheli canım negatif değil testini iki gün sonra tekrarlaAma ilk defa gebelik testi yapmıyorum bu markayı da yaptım daha once ama hiç çizgi görmemiştim günlerce beklediği olmustu
Benim testim silik ama her an adet olacakmışm gibi hissediyorum. Beklemedeyim hayırlısı olsun inş
5 yaşında kızım var canımBu süre içinde gebelik oluşmadı mı canım
Yap gitsinKızlar BATA 6 gün var .Bugün kasık ağrım ve akıntım var . Test yapmalı mıyım , duramıyorum resmen meraktan
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı hafta hsg çekilmiştik bu ay benim de olmadı malesefSaol canım araştıracağım. Malesef sabaha karşı oldum feci bir karın ağrısıyla.. Sabaha kadar ağla ağla..Artık gerçekten yorgun hissediyorum
Bu arada hayirlis olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Aslında yarın vermem gerekiyor ama bu sefer sağlık ocağı da değil de hastanede mi versem diyorumAbuuuuuu süper haber şimdi artacak daha da 2 güne sonra yine verecekmisin
vitamin verdi canım promen diye biz başlamıştık zaten takviye geçen aysperm hızı ıcın ılac verdımı canım ?
ayyyy cızgı var ordaaaaa, bebısmı oBenim testim silik ama her an adet olacakmışm gibi hissediyorum. Beklemedeyim hayırlısı olsun inş
Bebem bu mu silik ben mi yanlış görüyorum bariz çizgi var kiz orda asıl silik benim testimmisBenim testim silik ama her an adet olacakmışm gibi hissediyorum. Beklemedeyim hayırlısı olsun inş
Sagol kuzum Amin insallahBu arada hayirlis olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Baya da belirtin varmış harbiden ya işte testlere de çok güvenmemek lazım adetini bekle bakalım inşallah inşallah güzel sonuç olurYa senin ilk gebeliğğnde yaşadıgın şeyleri şuan da ben yasıyorum ama test yaptım yok. Gögüs şişliği basladı, çatlatma ipnesinden bu yana bitmek bilmeyen kasık ağrılarım var, bel ağrısı vuruyor böyle arada sonra geçiyor, sürekli mide yanması adetime bişey kalmadı 2 gün en azından testte silikte olsa cıkması lazımdı sandın. Psikolojik yada benimkiler artık
hadı ınsaallaahh yukselır kuzum, kac ılerı hız ?vitamin verdi canım promen diye biz başlamıştık zaten takviye geçen ay
canım tekrardan hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahAslında yarın vermem gerekiyor ama bu sefer sağlık ocağı da değil de hastanede mi versem diyorum
3 kez kimyasal olunca sevinmekten kokar oldumayyyy cızgı var ordaaaaa, bebısmı o
Senin gubun de geçmiş kan versene kuzum günü geçmeyen ben bile koşa koşa gittim nolur kötü düşünme güzel dusun ki güzel şeyler olsun3 kez kimyasal olunca sevinmekten kokar olduminş hayirlisiyla tutunur bu sefer
Allah razı olsun canim Amin inşallahcanım tekrardan hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?