Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar BATA 6 gün var .Bugün kasık ağrım ve akıntım var . Test yapmalı mıyım , duramıyorum resmen meraktan

Eklentiler

• Screenshot_20220112-110806_Gallery.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 47
Saol canım araştıracağım. Malesef sabaha karşı oldum feci bir karın ağrısıyla.. Sabaha kadar ağla ağla.. Artık gerçekten yorgun hissediyorum
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı hafta hsg çekilmiştik bu ay benim de olmadı malesef elimizde olmayan şeyler için kendimizi üzüyoruz yorgunuz tabi ki ama Allah emeklerimizi görüyor. Biz gayret göstermeye devam edeceğiz. Bizimki de kısa süreli yas dönemi aslında ağlamak kötü değil içimizi ferahlatıyoruz

inşâALLAH olur bende çok istiyorum ikiz kuzenimin iki kere ikizi oldu ne güzel kız oğlan darısı bizim başımıza
[/QUOTE]
Ay hadi İnşallah yaaaaa

Baya da belirtin varmış harbiden ya işte testlere de çok güvenmemek lazım adetini bekle bakalım inşallah inşallah güzel sonuç olur

3 kez kimyasal olunca sevinmekten kokar oldum inş hayirlisiyla tutunur bu sefer
Senin gubun de geçmiş kan versene kuzum günü geçmeyen ben bile koşa koşa gittim nolur kötü düşünme güzel dusun ki güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…