Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum ah hayatın cabalayarak geçmiş zor ama kendi ellerinle bı şeyleri yapmak gibisi yok helal olsun sana . Bebek için de cabaliyorsun güzel sonuç alacaksin hiç merak etme sen

Senin gubun de geçmiş kan versene kuzum günü geçmeyen ben bile koşa koşa gittim nolur kötü düşünme güzel dusun ki güzel şeyler olsun
Ben 20 sinde doktora gitmiştim yumurta henüz gelişmemiş demişti. Muhtemelen geç döllenme o yüzden bi kac gün daha bekleyeyim öyle veririm inş canim

Gidip kan vermekten bile korkar oldum. İnş hayirlisiyla tutunur.neyse pozitif düşünüyorum olacak inş bu sefer
Olacak canim bebeğin sana sımsıkı tutunacak ama kan ver içinde rahat etsin kötü düşünme olur mu

Ben 20 sinde doktora gitmiştim yumurta henüz gelişmemiş demişti. Muhtemelen geç döllenme o yüzden bi kac gün daha bekleyeyim öyle veririm inş canim
Kaset testte yaptın mı baya belirgin erken gebelik testinde yeni gibi durmuyor

Ahhhhh sorma kuzum 8 aydır deniyoruz bizde yok olmuyor benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu da büyüdü ama diyorum ki onların oluyorken neden yA neden ? Neden benim sınavım bu ? Gerçekten birbirimizi öyle iyi anlıyoruz ki keşke en yakınım sen olsan babasızlık öyle zor bir durummuş ki bi tek bunu da sen anlayabilirsin sen nelerin üstesinden gelmişsin burnunda sürüsünden geleceksin ve buraya ikimizde hamileyiz haberini vericez inanıyorum

Bat 4 gün var bugün sabahtan beri saçma bi mide bulantısı var. Boş boş öğürme geliyo

Ya bunlar farkında degilmi acaba ..hani senin bu özel durumunu bilmiyormu da testi alıp gelip sende yapıyor
Bilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…