Gidip kan vermekten bile korkar oldum. İnş hayirlisiyla tutunur.neyse pozitif düşünüyorum olacak inş bu seferBebem bu mu silik ben mi yanlış görüyorum bariz çizgi var kiz orda asıl silik benim testimmis
Sagol kuzum Amin insallah
Hangi marka aldın canım?Trendyoldan siparişi verdim bekliyorum
Ah kuzum ahSeni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardımdünde bi arkadaşım hamileyim dedi bugün bunlar yemin ederim kıskanmıyorum Allah hiç kimseye yokluk göstermesin ama çok üzülüyorum rabbim bn nerde hata ettim niye sınavım ağır die dayanamayıp ağlıyorum.10 yaşından beri babasız büyüdüm yaşıyor ama başkalarının yanında zaten bi yanım hep eksik eşimle evlendik ama borçlarından dolayı beklemek zorundaydık evlendik şimdi de 2 yılı geçti şimdi de bebek olmuyor 1 yıl oldu sayılır.üzülme demeyin babasız anca o kadar olur derler de hırslarımdan herseyin en iyisini yaptım şimdi herkes bana acıyan gözle bakıyo sanki benden sonra abim evlendi yıl dolmadan bebeklerini kucaklarına aldılar niye olmuyo deliricem artk
Ben 20 sinde doktora gitmiştim yumurta henüz gelişmemiş demişti. Muhtemelen geç döllenme o yüzden bi kac gün daha bekleyeyim öyle veririm inş canimSenin gubun de geçmiş kan versene kuzum günü geçmeyen ben bile koşa koşa gittim nolur kötü düşünme güzel dusun ki güzel şeyler olsun
ah canım yaa ınsallah oyle degıldır ıyı dusunelım.3 kez kimyasal olunca sevinmekten kokar olduminş hayirlisiyla tutunur bu sefer
Olacak canim bebeğin sana sımsıkı tutunacak ama kan ver içinde rahat etsin kötü düşünme olur muGidip kan vermekten bile korkar oldum. İnş hayirlisiyla tutunur.neyse pozitif düşünüyorum olacak inş bu sefer
Yaa okuyunca kötü oldum. Rabbim tez zamanda sağlıkla versin inş.Saol canım araştıracağım. Malesef sabaha karşı oldum feci bir karın ağrısıyla.. Sabaha kadar ağla ağla..Artık gerçekten yorgun hissediyorum
İnşallah canıım hepimiz güzel sonuçları alalım artıkBaya da belirtin varmış harbiden ya işte testlere de çok güvenmemek lazım adetini bekle bakalım inşallah inşallah güzel sonuç olur
Hastanede sonuç 2,3 saate çıkıyor saglik ocağını beklerken çok sabırsızlanıyoAslında yarın vermem gerekiyor ama bu sefer sağlık ocağı da değil de hastanede mi versem diyorum
Kaset testte yaptın mı baya belirgin erken gebelik testinde yeni gibi durmuyorBen 20 sinde doktora gitmiştim yumurta henüz gelişmemiş demişti. Muhtemelen geç döllenme o yüzden bi kac gün daha bekleyeyim öyle veririm inş canim
imkanın varsa hastanede vermen iyi olur canım benceAslında yarın vermem gerekiyor ama bu sefer sağlık ocağı da değil de hastanede mi versem diyorum
Ammaa neler olmuş kuzum geçmiş olsun yaKan aldılar eksiklik var mı kanama devam ediyor mu diye bakacaklarmis, bende pek anlamadım sonuc bekliyoruz şuan ama yemek borum boğazım cayır cayır yanıyor resmen
Ahhhhh sorma kuzum 8 aydır deniyoruz bizde yok olmuyor benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu da büyüdü ama diyorum ki onların oluyorken neden yA neden ? Neden benim sınavım bu ? Gerçekten birbirimizi öyle iyi anlıyoruz ki keşke en yakınım sen olsan babasızlık öyle zor bir durummuş ki bi tek bunu da sen anlayabilirsin sen nelerin üstesinden gelmişsin burnunda sürüsünden geleceksin ve buraya ikimizde hamileyiz haberini vericez inanıyorumSeni tanımıyorum ama şuan yanımda olsan sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlardımdünde bi arkadaşım hamileyim dedi bugün bunlar yemin ederim kıskanmıyorum Allah hiç kimseye yokluk göstermesin ama çok üzülüyorum rabbim bn nerde hata ettim niye sınavım ağır die dayanamayıp ağlıyorum.10 yaşından beri babasız büyüdüm yaşıyor ama başkalarının yanında zaten bi yanım hep eksik eşimle evlendik ama borçlarından dolayı beklemek zorundaydık evlendik şimdi de 2 yılı geçti şimdi de bebek olmuyor 1 yıl oldu sayılır.üzülme demeyin babasız anca o kadar olur derler de hırslarımdan herseyin en iyisini yaptım şimdi herkes bana acıyan gözle bakıyo sanki benden sonra abim evlendi yıl dolmadan bebeklerini kucaklarına aldılar niye olmuyo deliricem artk
Evet dün verdim daha bugün çıktı canim yarin sabahtan gidip rica edicemHastanede sonuç 2,3 saate çıkıyor saglik ocağını beklerken çok sabırsızlanıyo
aynen sağlık ocağı ertesi güne bekletiyoHastanede sonuç 2,3 saate çıkıyor saglik ocağını beklerken çok sabırsızlanıyo
Kaset yaptim ama o baya silikKaset testte yaptın mı baya belirgin erken gebelik testinde yeni gibi durmuyor
evet daha hızlı sonuz alırsın ortalama 70 tl fılan sanırımAslında yarın vermem gerekiyor ama bu sefer sağlık ocağı da değil de hastanede mi versem diyorum
gşruntu cok parlak goremedım bır daha atarmısınKaset yaptim ama o baya silik
Bilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün geceYa bunlar farkında degilmi acaba ..hani senin bu özel durumunu bilmiyormu da testi alıp gelip sende yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?