- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
hemen hemen hepımızın yasadıkları aynı kızlar nolur umduunuzu kaybetmeyın ,Allahım nasıp edecek ben ınanıyorum.Ahhhhh sorma kuzum 8 aydır deniyoruz bizde yok olmuyor benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu da büyüdü ama diyorum ki onların oluyorken neden yA neden ? Neden benim sınavım bu ? Gerçekten birbirimizi öyle iyi anlıyoruz ki keşke en yakınım sen olsan babasızlık öyle zor bir durummuş ki bi tek bunu da sen anlayabilirsin sen nelerin üstesinden gelmişsin burnunda sürüsünden geleceksin ve buraya ikimizde hamileyiz haberini vericez inanıyorum
gideceğin hastanede yarın yapar test canım 2 gün sonra tekrar gel der, bana önceki ay öyle yapmıştı doktor.Amin canım sağolasın
Çıktı canım 40 çıkmış çok yeniAmin inşallah canim
Sağlık olsun canım önümüzdeki Ay inşallah olur
Gittigim yerde çok geç çıkıyor ya hemde bu hava da biraz zorlu olacak
Sağol canım hadi güzel haberlerle gel inşallah yarın mi çıkacak seninde
Evettt bi dönem Kasım annesiydim şimdi de Eylül annesi olacağı m kısmetse
Yok genetik yapilmadi pko varmis doktor yumurta kalitesinden ötürü olabilir dedi. Eşim sigara kullanıyor onun test vermesi lazım dedi ama biz akışına bıraktık. Kızım 5 yaşında onda bi sıkıntı olmamıştı ama klomenle hamile kalmıştımah canım yaa ınsallah oyle degıldır ıyı dusunelım.
kımyasalalrın nedenı arastırıldımı? genetık test verdınmı canım
Tekrar bı git kuzum ultrasondan falan baksınlar biKendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndüpembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum
Evet sabahtan gidip rica edicem artikimkanın varsa hastanede vermen iyi olur canım bence
Hic sorma bide e mabiza hala dusmediaynen sağlık ocağı ertesi güne bekletiyo
Benimde bole silikti canim geç döllenme olmuş olabilirKaset yaptim ama o baya silik
Kizz nerde 70 lira hemen söyle ben zamlar dan önce yaptırdım özel de 150 TL idi sindi kim bilir ne kadarevet daha hızlı sonuz alırsın ortalama 70 tl fılan sanırım
Yuh artık bu kadar düşüncesizlik olmaz ya. Sinir oldum bak şimdiBilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece
Evde malesef başka cekmemistimgşruntu cok parlak goremedım bır daha atarmısın
Hayirlisi artık suanlik devlete gideyim bakalim netleşene kadar sonrası Allah kerimgideceğin hastanede yarın yapar test canım 2 gün sonra tekrar gel der, bana önceki ay öyle yapmıştı doktor.
Belki aksama öğrenirim kızlar aklınızda olsun tahlil vermek için sağlık ocağına giderseniz verdikleri barkodun fotoğrafını çekin sonra yaşadığınız şehrin plaka kodunu mesela bursa için hsl16 şeklinde internete yazın ilk çıkan sayfaya girin ordan e nabizdan daha çabuk öğrenirsiniz.Amin canım sağolasın
Çıktı canım 40 çıkmış çok yeniAmin inşallah canim
Sağlık olsun canım önümüzdeki Ay inşallah olur
Gittigim yerde çok ge ç çıkıyor ya hemde bu hava da biraz zorlu olacak
Sağol canım hadi güzel haberlerle gel inşallah yarın mi çıkacak seninde
Evettt bi dönem Kasım annesiydim şimdi de Eylül annesi olacağı m kısmetse
Ben almadım bekledim işte aklıma geldi de barkod yoktu tüpün üzerini çekmek de aklıma gelmediBelki aksama öğrenirim kızlar aklınızda olsun tahlil vermek için sağlık ocağına giderseniz verdikleri barkodun fotoğrafını çekin sonra yaşadığınız şehrin plaka kodunu mesela bursa için hsl16 şeklinde internete yazın ilk çıkan sayfaya girin ordan e nabizdan daha çabuk öğrenirsiniz.
Bende burdaki kızlardan öğrenmiştim inşallah akşama kadar çıkar hayırlı sonuçlar alırımBen almadım bekledim işte aklıma geldi de barkod yoktu tüpün üzerini çekmek de aklıma gelmedi
Hayırlı olsun inşallah kuşum sağlıkla kucağına alKoşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Dün bende yapmıştım kaset test bu şekilde çıkmıştı, kanda 12 çıktı biraz lekelenmemde vardı hala da var,Kaset yaptim ama o baya silik
17 ocak . Dün akşam normal testi yaptım diğerine kıyamadımBat ne zama canım?
Amin kuzum benimhemen hemen hepımızın yasadıkları aynı kızlar nolur umduunuzu kaybetmeyın ,Allahım nasıp edecek ben ınanıyorum.
bende 3yılllık evlıym bnden snra nıcelerı evlendı ıkıncıyı dogurdular ama nasıp bu bızımde sınavımız buymus demekkı, Rabbım saglık versın yıne denerı yıne yıne yıne.
hepınızın kırık kalbınden opuyorum,hepınıze her gun dua edıyorum kendım ıcın ne ıstıyorsama aynısını ıstıyorum.
Allahım daha fazla bekletmesın hıc kımseyı
İnsanlar öyle düşüncesiz ki ben olsam asla öyle birşey yapmazdım asla bu ne düşüncesizlik insanlar çok garipYuh artık bu kadar düşüncesizlik olmaz ya. Sinir oldum bak şimdi
Sagolasun kuzum Allah razı olsun sizlerinde bu mutluluğunuza şahit olalım inşallahHayırlı olsun inşallah kuşum sağlıkla kucağına alçok çok sevindim umut oluyor bunlar bize
Daha varmış ama biraz daha sabret17 ocak . Dün akşam normal testi yaptım diğerine kıyamadımmalesef negatif
Ay zaten bu gidişle bir sonra ki ay hepimiz şubat kısmına taşıncazSelamlar herkese şubat 2022 de hamilelik planlayanları bulamayınca sizlere katılayım istedim rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin bende bir kaç aydır deniyorum yine olmadı bir oğlum var 2. istiyorum onda da böyle uzun sürmüştü bu seferde yine aynı ovü testi aldım bu ay planlı gidicem inşallah bende şubatta hamile girmiş olurum rabbim hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?