- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Galiba benimde öyle olcak gibiAy zaten bu gidişle bir sonra ki ay hepimiz şubat kısmına taşıncaz
Aynen git bakalım, yarın öğleden sonra bende gidicem, akıbetim netleşir diye düşünüyorumHayirlisi artık suanlik devlete gideyim bakalim netleşene kadar sonrası Allah kerim
O açılmadı sanırım ama 2022 senesi olarak bir topik acildi orata da bakabilirsin canimŞubat kısmı açıldıysa bana birisi yolu göstersin lütfen
Hakkın da en hayırlısı olsun canimAynen git bakalım, yarın öğleden sonra bende gidicem, akıbetim netleşir diye düşünüyorum
Hadi o zaman inşallah şubatta hamile olarak giriş yapalım
Anladım.canim aman bişey olmasında,Yok genetik yapilmadi pko varmis doktor yumurta kalitesinden ötürü olabilir dedi. Eşim sigara kullanıyor onun test vermesi lazım dedi ama biz akışına bıraktık. Kızım 5 yaşında onda bi sıkıntı olmamıştı ama klomenle hamile kalmıştım
Ay cok güzelll inşallah tüm bekleyenlerede nasip olur5 yaşında kızım var canımfilmden bi ay sonra hamile kaldım
Kuşum ilk gebeligim Ağustos ayında ilk aşilamayla tutmuştu maalesef bos gebelikten kürtaj oldum. Bı sure dağıldim sonra tekrar kendimi buralarda buldumİnşallah canıım hepimiz güzel sonuçları alalım artıksenin ilk gebeliğin ne zamandı
Evet evet
ben en son antalyada vermıstım bılmıyorum kıEvet sabahtan gidip rica edicem artik
Hic sorma bide e mabiza hala dusmedi
Benimde bole silikti canim geç döllenme olmuş olabilir
Kizz nerde 70 lira hemen söyle ben zamlar dan önce yaptırdım özel de 150 TL idi sindi kim bilir ne kadar
Bura İstanbul diye geçiriyorlar gülümben en son antalyada vermıstım bılmıyorum kı
Durumunuz nedir
Dilos.cok gecmis olsun kuzum ya.nasilsin
Güzeli yaşarken kötüyü düşünmek yok bundan sonra.
Çok geçmiş olsun Diloşum, sonuç ne çıktı? Şimdi daha iyi misin?
Bitişe haberdar et Allah yardımcın olsun umarım ciddi bir durum yoktur
Kızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizdenAmmaa neler olmuş kuzum geçmiş olsun ya
Cok geçmiş olsun kuzum biseu mi dokundu acaba neden böle oldunKızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden
aynen hamile kalanlar neler yaptınız ? püf nokta var mı şunu yapın dediğiniz? İlla bacak dikmek mi lazım olmadan olmuyor muHamile kalanlar sizleri tebrik ediyorum hamile birinin duası tez kabul olurmuş bizleride dualarinizdan eksik etmeyin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?