Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok geçmiş olsun kuzum biseu mi dokundu acaba neden böle oldun
Sağol mavis bilmiyorum dün sabahtan başladı hafif mide bulantısı vardı üsüttüm falan zannettim. Dün gece aniden olunca bi de durduramayinca çokta kan gelince öyle gittim acile
Sanırım reflü doktorda oyle olabilir dedi boğazdan kanama devam ediyor mu diye kan alcaz bakicaz dedi şansıma adamın gece nöbeti bitti. Sonra yerine gelen de bi daha olursa gelirsin dedi yolladı

Rabbım sifani versin canim daha önce varmiydi mide rahatsızlığın bende gastrit vardı çok zorluğunu çekmiştim zor ya

Rabbım sifani versin canim daha önce varmiydi mide rahatsızlığın bende gastrit vardı çok zorluğunu çekmiştim zor ya
Evet bizim ailede dolu bende de vardı ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Yani böyle yediğim yemekler falan dokunurdu, bu hiç bisey yokken midemde bulanmiyordu normal yattım öyle birden gelince korktum endoskopi falan dedi bakalım şu ay geçsin de gidicem
Gebelik endişesine de bisey yapamıyorum şuan

Yediğin bisey tetikledi belki de canim dikkat et kendine Allah yardimcin olsun

çok geçmiş olsun canım

Benim 18-19gini olcak. CMT gününden beri beyaz akıntım var hafif göğüs acısı oluyo. Fakat bu ay benim biraz farklı oldum 3unde pik görüldü 4 hsg çekildim 5te ilişki olabildi. O yüzden pek emin olamıyorum..

Dün bende yapmıştım kaset test bu şekilde çıkmıştı, kanda 12 çıktı biraz lekelenmemde vardı hala da var,
Benim de 12 ve 18 cikmisti önceki aylarda malesef kötü sonuclandigi için yapmaya korkuyorum. İnş sizin güzel sonuclanir

ah canım yaaa ,reflu mu var sende
ınsallaaahh terkarlamaz

Biraz dinlen yat kuzum tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…