Sağol mavis bilmiyorum dün sabahtan başladı hafif mide bulantısı vardı üsüttüm falan zannettim. Dün gece aniden olunca bi de durduramayinca çokta kan gelince öyle gittim acileCok geçmiş olsun kuzum biseu mi dokundu acaba neden böle oldun
2022 yılı gebelik planlayanlar olarak açıldı diye düşünmedim canim siz nasip istersenizmaviss_34 kuzum Şubat başlığı açacak mısın?
Rabbım sifani versin canim daha önce varmiydi mide rahatsızlığın bende gastrit vardı çok zorluğunu çekmiştim zor yaSağol mavis bilmiyorum dün sabahtan başladı hafif mide bulantısı vardı üsüttüm falan zannettim. Dün gece aniden olunca bi de durduramayinca çokta kan gelince öyle gittim acile
Sanırım reflü doktorda oyle olabilir dedi boğazdan kanama devam ediyor mu diye kan alcaz bakicaz dedi şansıma adamın gece nöbeti bitti. Sonra yerine gelen de bi daha olursa gelirsin dedi yolladı
Var vaaaarrrrKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
6 günden daha az vat bence gününe kaset testte masil çıktı kiz hemen mi çıktı canim var valla hayırlı olsunKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
Evet bizim ailede dolu bende de vardı ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Yani böyle yediğim yemekler falan dokunurdu, bu hiç bisey yokken midemde bulanmiyordu normal yattım öyle birden gelince korktum endoskopi falan dedi bakalım şu ay geçsin de gidicemRabbım sifani versin canim daha önce varmiydi mide rahatsızlığın bende gastrit vardı çok zorluğunu çekmiştim zor ya
Yediğin bisey tetikledi belki de canim dikkat et kendine Allah yardimcin olsunEvet bizim ailede dolu bende de vardı ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Yani böyle yediğim yemekler falan dokunurdu, bu hiç bisey yokken midemde bulanmiyordu normal yattım öyle birden gelince korktum endoskopi falan dedi bakalım şu ay geçsin de gidicem
Gebelik endişesine de bisey yapamıyorum şuan
canım yakınlaştrıp baktım çizgi var belliKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
Çok emin olamadım hayalet çizgi gibi geldi . Bilmiyorum yaVar vaaaarrrr
çok geçmiş olsun canımSağol mavis bilmiyorum dün sabahtan başladı hafif mide bulantısı vardı üsüttüm falan zannettim. Dün gece aniden olunca bi de durduramayinca çokta kan gelince öyle gittim acile
Sanırım reflü doktorda oyle olabilir dedi boğazdan kanama devam ediyor mu diye kan alcaz bakicaz dedi şansıma adamın gece nöbeti bitti. Sonra yerine gelen de bi daha olursa gelirsin dedi yolladı
Benimde ilk yaptığım test böyleydi kan verdim 26 çıktı canımKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
Yediğin bisey tetikledi belki de canim dikkat et kendine Allah yardimcin olsun
Allah razı olsunn az az yemeye çalışıyorum dokunmayacak sekilde inşallah gecer bi an önce.çok geçmiş olsun canım
bence var canm, yenidir daha muhtemelenKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
Benim 18-19gini olcak. CMT gününden beri beyaz akıntım var hafif göğüs acısı oluyo. Fakat bu ay benim biraz farklı oldum 3unde pik görüldü 4 hsg çekildim 5te ilişki olabildi. O yüzden pek emin olamıyorum..BAT 18 Ocak ve civarı olan var mı ? Belirti hissediyor musunuz , sanki bende koku hassasiyeti , şişkinlik göğüslerde ve karında, ve sivilcelenöe var. 15inde 3 gün kala test yapacağımSabırsızlıkla bekliyorum
Benim de 12 ve 18 cikmisti önceki aylarda malesef kötü sonuclandigi için yapmaya korkuyorum. İnş sizin güzel sonuclanirDün bende yapmıştım kaset test bu şekilde çıkmıştı, kanda 12 çıktı biraz lekelenmemde vardı hala da var,
ah canım yaaa ,reflu mu var sendeKızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden
Biraz dinlen yat kuzum tekrar geçmiş olsunKızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden
Ben hep bacak dikerdim ama bu ay yüzüstü yattım canımaynen hamile kalanlar neler yaptınız ? püf nokta var mı şunu yapın dediğiniz? İlla bacak dikmek mi lazım olmadan olmuyor mu
cızgı var canm maşallaaahhh, yarın tekrarlasınKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?