- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Ya açıkçası hemen çıkmadı biraz bekledim omdan sonra belirdi6 günden daha az vat bence gününe kaset testte masil çıktı kiz hemen mi çıktı canim var valla hayırlı olsun
Amin teşekkürler canimAnladım.canim aman bişey olmasında,
Allah bağışlasın kızını
Yavrum benim de adet olcakmis gibi ağrı var hiç akıntım yok göğüsler hassas sadece keşke bu ay güzel haber alabilsek15 ocak adet bekleyenler son durumlarınız nedir test yapan adet ağrısı varmı benim adet olckmisim gibi oluyor sanırım bende adet olacam beklemedeyim
cızgı var canm maşallaaahhh, yarın tekrarlasın
tebrik ederim bence var. 6 gün önce böyle çıkmışsa 6 gün sonrası kıpkırmızı olurTestin en son hali bu
Avustralya da kafayı yemiş dün dün haberlerde gösterdi ebe olan kadın erken doğum yapıyor banyoda ambulans gelemeyiz demiş bebek doğmuş soluk almıyor dediler başınızın çaresine bakın demişler kadın prematüre bebeğine sunii teneffüs yapmış hastaneye gidene kadar arabayla gitmiş oğlunu kurtardı doğum yapmış kadın kendini unuttu bebeğini kurtarmaya çalıştı çok şükür başardı soruşturma açıldı ambulans sorumlularına ona gelemeyiz diyenlerin başı belada.. Böyle bir ülkede insan korkuyor başına böyle birşey gelirse diyeOzaman acile gidip yalan söylerim yoksa bakmıyorlar bir Arkadaşım İspanya’da oda öyle oldu hatta 3 Aydan önce ultrason muayene yaptıramadı pandemide var diye 3 aya girerken gitmişti ozaman kabul etmişlerdi hayırlısı artık burada başımıza ne gelirse
Comfort daysHangi marka aldın canım?
Gerçekten mi , hala teste bakıyorum yani nerdeyse bir saat oldu , ikinci çizgi duruyortebrik ederim bence var. 6 gün önce böyle çıkmışsa 6 gün sonrası kıpkırmızı olur
Kullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacakEsimi bekliyorum izin alabilirse goturcek
İnşallah
Devlette ki doktor verdi kullanmak istemedim tamam düşük onleyici bir yandan da adet söktürücü
Kendi doktoruma gidicem canim
İgne yapti kendi doktoruna git yarin dedi ama iste esimin isten izin almasi sıkıntı oluyor
Kızlar bugun adet tarihim normalde adet olmadm ovulasyon testimi yaptım kıpkırmızı çıkıyor anlayan var mı ben anlayamadmKullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacak
Daha var canım.. batı geçsin .. bende dün test yaptım çıkmadı ama birşeyler görünüyor bazen görünmüyor Atacam birazdan bakalımErken gebelik yaptım canm negatif çıktı ama reglime 4 gün kaldı göğüslerim sertleşti ve çok ağrıyor normalde PMS zamaninindan önce hassaslasirdi
canımmm gebelık testı yapsana, genelde boyle koyu cıkınca bebısten oluyormus :)Kızlar bugun adet tarihim normalde adet olmadm ovulasyon testimi yaptım kıpkırmızı çıkıyor anlayan var mı ben anlayamadm
Tabiilki olacak canım .. kafanı dinlendir ama uğra bugün bir ara çünkü bir topik acicamda sende belki nebilim morel ve motivasyon olurVe bu ay da adet oldumkızlar ben biraz buraya ara vericem şubatta görüşürüz.. İnşallah sizler pozitifleri görürsünüzz ben çok yoruldum tükendim bittim artık.. Geçen ay çatlatma iğnesinden ümitliydim.. Bu ay hsg den ümitliydim.. Sonraki aylar neler umudum olur Allah bilir.. Sabır da çare değilmiş.yine de test yapmadığıma pişman değilim. Erken üzülmeye gerek yok,elbet bizim de sevineceğimiz zamanlar olacak inşallah
Yinede adete kadar herzaman bir umut vardır.. herşeyin hayırlısı.. Allah'ın izniyle listede hamile olmayan kalmayacak insaAllahSabah 6da uyanip erken test yaptim. Ignenin 14.gunu. Sonuc, tertemiz negatif. Adetim hic sasmaz, 25gunluk dongume gore 9 0cakti, igneye gore 12 ocak. O da ortada yok simdilik. Mavisim listeye sonucumu yazarsin, etiket yapamadim.
Hepiniz cok guclu kadinlarsinizRabbim tez zamanda saglikla nasip etsin hepinize, daha fazla bekletmesin.
Ooo daha resmen şarıl şarıl adetm görenler var gebelikte.. umudunu yitirme.. yat dinlen fazla ayakta durma bol bol dua canım.. bebiş tutunur insaAllahKendi doktoruma dün yazdım fakat bisey olursa hastaneye gel dedi ee gittik nöbetçi doktor düşük önleyici igne yaptırdı
Lekelenme hafif kanamaya döndüpembe kanama şeklinde peceteye geliyor sadece ama bu böyle devam ederse ne yapicam bilmiyorum
Ay yapıcam da şaşırdımcanımmm gebelık testı yapsana, genelde boyle koyu cıkınca bebısten oluyormus :)
Hsg yapıldıktan sonraki 2. Ayda gebelikler özellikle artıyor, 6. Aya kadar şansımız yüksek. Buraya ara vermek iyi gelebilir. Hatta kısa bir tatil de olabilir. Çok fazla stres yapıyoruz hepimizVe bu ay da adet oldumkızlar ben biraz buraya ara vericem şubatta görüşürüz.. İnşallah sizler pozitifleri görürsünüzz ben çok yoruldum tükendim bittim artık.. Geçen ay çatlatma iğnesinden ümitliydim.. Bu ay hsg den ümitliydim.. Sonraki aylar neler umudum olur Allah bilir.. Sabır da çare değilmiş.yine de test yapmadığıma pişman değilim. Erken üzülmeye gerek yok,elbet bizim de sevineceğimiz zamanlar olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?