Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 ocak adet bekleyenler son durumlarınız nedir test yapan adet ağrısı varmı benim adet olckmisim gibi oluyor sanırım bende adet olacam beklemedeyim
Yavrum benim de adet olcakmis gibi ağrı var hiç akıntım yok göğüsler hassas sadece keşke bu ay güzel haber alabilsek

Kızlar hayırlı günler, güzel haberler diliyorum hepinize aranızda hiç pko olup yumurtalik yağlanması yaşayan var mı, benim doktorum yumurtaliklarin yağ bağlamış dedi bana

Avustralya da kafayı yemiş dün dün haberlerde gösterdi ebe olan kadın erken doğum yapıyor banyoda ambulans gelemeyiz demiş bebek doğmuş soluk almıyor dediler başınızın çaresine bakın demişler kadın prematüre bebeğine sunii teneffüs yapmış hastaneye gidene kadar arabayla gitmiş oğlunu kurtardı doğum yapmış kadın kendini unuttu bebeğini kurtarmaya çalıştı çok şükür başardı soruşturma açıldı ambulans sorumlularına ona gelemeyiz diyenlerin başı belada.. Böyle bir ülkede insan korkuyor başına böyle birşey gelirse diye lanet kovid bahanesiyle etmedikleri şey kalmadı

Kullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacak

Kullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacak
Kızlar bugun adet tarihim normalde adet olmadm ovulasyon testimi yaptım kıpkırmızı çıkıyor anlayan var mı ben anlayamadm

Eklentiler

• 16419857905718282079275939335587.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
Erken gebelik yaptım canm negatif çıktı ama reglime 4 gün kaldı göğüslerim sertleşti ve çok ağrıyor normalde PMS zamaninindan önce hassaslasirdi
Daha var canım.. batı geçsin .. bende dün test yaptım çıkmadı ama birşeyler görünüyor bazen görünmüyor Atacam birazdan bakalım

Kızlar 17.gün ve 18.gün çok netti. Bugün biraz silik pek anlamam sizce ne yapmam lazım?
Çatlamış mı ?
Testler 2 gün beklediği için silinmiş ilk çektiğimdeki fotosunu koydum 17.günün.

Eklentiler

• 6BE1EA00-30E2-488C-9CAA-29E0C8BE9A81.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 0970E0C4-8986-4EB3-838F-B5D239D205A0.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 69
Tabiilki olacak canım .. kafanı dinlendir ama uğra bugün bir ara çünkü bir topik acicamda sende belki nebilim morel ve motivasyon olur

Yinede adete kadar herzaman bir umut vardır.. herşeyin hayırlısı.. Allah'ın izniyle listede hamile olmayan kalmayacak insaAllah

Ooo daha resmen şarıl şarıl adetm görenler var gebelikte.. umudunu yitirme.. yat dinlen fazla ayakta durma bol bol dua canım.. bebiş tutunur insaAllah

Hsg yapıldıktan sonraki 2. Ayda gebelikler özellikle artıyor, 6. Aya kadar şansımız yüksek. Buraya ara vermek iyi gelebilir. Hatta kısa bir tatil de olabilir. Çok fazla stres yapıyoruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…