Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım yaaa ,reflu mu var sende
ınsallaaahh terkarlamaz

Biraz dinlen yat kuzum tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun kızlar. Reflu mu tam bilmiyorum yine de sadece tahmin gecede aniden oldu zaten yatarken hiç bisey yoktu ne midede yanma ne bulanma falan anlayamadım. Zaten acil çok kötüydü bi daha Allah düşürmesin yani şuan dikkat etmeye çalışıyorum tekrarlarsa normal polikliniğe giderim artık

amınnn canım Allah kımseyı saglıgından etmesın

Olsun canimm.. çok şükür ki oyalanmadn söküldü yoksa birde neden olmuyor diye düşünürdün ..yani sidmi tam zamanında mi gelmiş oldu?.. bence vücudun hazırlanmış olabilir inşallah şubata Allahin izniyle

Aynen canım tam zamanında geldi zaten en geç yarın gelirdi dedim ya benimki hiç şaşmaz inşallah bakalım umudum şubata

Allah razı olsunn az az yemeye çalışıyorum dokunmayacak sekilde inşallah gecer bi an önce.
Mavis sen bi daha test yaptın mı kan sonucun cikti mi?
Yok canim yapmadm kan sonucu 40 cikti
Ya açıkçası hemen çıkmadı biraz bekledim omdan sonra belirdi var mıdır ua sizde de böyle mi oldu
Benim daha silikti diyebilirim inşallah bebistir
slm kızlar benide ekler misiniz . bat 21
Ekliyorum canim hosgeldin
Kızlar bugun adet tarihim normalde adet olmadm ovulasyon testimi yaptım kıpkırmızı çıkıyor anlayan var mı ben anlayamadm
Kiz koş test yap hemencik

Geçmiş olsun canım nasilsin

Ovulasyon testi yap cnm onda belli olur, bazen maalesef yumurtalama istenilen boyuta da gelemeyebiliyor
Şuan şoktayım iki ay önce gidip hormon testi yaptırdım hiç bir şeyim yoktu
Şimdi ultrasondan bakınca pco gördü 3 ayrı doktor görmemişti ama şimdi çıktı ve kilo aldığım için olduğunu söyledi ve yumurtalıklarım hiç büyümemiş

Evet evet kuzum benşmde iki aydır öyle adetim 26 yıldır camasırıma cıkmayan çamasırıma cıkıyor
Kuşum benimki hep yoğun olurdu ama ilk gün değil, 2-3-4.günler coşar normal ped asla kullanamam ben max yarım saatte değiştirmem gerekir direkt çıkar çamaşırıma, o yüzden şaşırdım ilk gün hafif olurdu gün bile geçirirdim pedle ay sabah çok şaşırdım inşallah hayırlara vesile olsun temizlensin ne diyim

Geçmiş olsun bir daha olmaz umarım

Biz yurtdışına yerleşiyoruz.Orda bu işler nası yürüyo bi bakarız bu ay ben biraz yoruldum bu işlerden.Biraz akışına bırakıcam yoksa aklımı kaçırıcam.Eşim 10küsür kardeş olduğu için yediremiyo kendine bu durumu o yüzden bi süre onun ikna olması için de geçmeli.Daha sonra bakarız ne şekilde olur,olur mu..Evlat edinme fikrine ikimiz de okeyiz ama.Çocuğumuz olsa da bi bebek evlat edinicez sanırım

Kızlar 3 aydır doktora gidiyorum hormon testi yaptım hepsi temizdi şimdi doktora gittim ve pco görüyorum dedi kilo aldığın ve şeker yüklemem Fazla olduğu için olmuştur dedi ne yapacağım yani bu pco nasıl geçecek geçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…